Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Brak kultury w dziewczynie na randce w restauracji?

Polecane posty

to że ktoś nie ma herbu wrony nielota to nie znaczy że jest goszy skończyły się czasy możnych i poddaństwa ... A co do kultury - na kafe? :-D

Dostałem wlasnie esms od tej dziewczyny, z restauacji.. pisze, że mnie przeprasza. Nie miała zamiaru, źle zrozumiałem i że przeprasza (to już 2gi raz pisze, że przeprasza). I ze jesli ja znowu gdzieś zaprosze, to mi to wynagrodzi. A TERAZ.. NAJLEPSZE... to nie był esms, tylko EMMS! Przeczytalem wam opis ktory mozna dodać do tej wiadomości. A oprócz tego było zdjęcie - ona na łóżku, naga tylko główka czerwonej rózy lezy na jej łonie, ona zasłania ramionami piersi i skłania głowę ku lewej ,na twarzy ma rosypane włosy.... a na brzuszku napisane flamastrem "PRZEPRASZAM" Hmmmm jest piękna jednak, b. zgraba, ma piękne ciało... trochę mnie tym ułagodziła.... myślicie żeby dać jej szanse...?

Gość matacz ,,,.....
tak daj jej szanse :)

matacz ,,,..... - pana Markowskiego dobrze znam:) Zdesperowana - to super:) Ciekawe, kto jej to przepraszam napisał, chyba że do lustra pisała:)

Gość beda11
trzymaj ryj przy ziemi sobolewski szmaciarzu

Gość beda11
trzymaj ryj przy ziemi sobolewski szmaciarzu

Gość szaszłyczka
Nie dawaj jej szansy, cos czuje ze gotowa zrobic to jeszcze raz. io i bedziesz w tył kolejne 20 zł napiwku szejk mi to gdzie pierwsza randka?

Ramieniem nie ramionami... dziwnie troche to zdjecie wyglada, myśle że zrobiła z ręki. Może nie stać jej na aparat. Dla mnie to głupota. Telefon do zdjęć? Ja żeby fotografować, kupiłem doskonały lustrzany aparat fotograficzny firmy Nikkon. Najlepsza na świecie firma. Teraz mogę fotografować a nie jakimś gównem w telefonie. Dziwie się, że ludzie tak się godzą. Na takie rozwiązanie. Może kasy nie miała?

Gość taki szlahcic
a od 11 siedzi na Kafe i dyrdymały wypisuje;D

Gość szaszłyczka
stary odpusc z tego co mowisz wynika ze to biedna ladacznic, nie zabiera sie takiej na salony

Tak Nikon ale z obiektywem Nikkor, tak mi coś się źle napisało, ale już wiem czemu. Mnie jej bieda nie przeszkadza. Bieda to nie znaczy od razu zły człowiek. Może być biedna, choć to źle świadczy o rodzinie. Tylko że ona chyba się nie szanuje, wydaje mi się, że nie jest dziewicą...

moze ta roza w pi**zie to jej herb szlachecki? :D:D:D:D:D:D:D:D:D Wiadomo, że pod innym imieniem pachniałaby równie pięknie:D

Gość szejk_mi_bejbe_nał
>>" dArtagnan: Ona sama z góry zrobiła z ręki chyba" Paniczu dArtagnan, "chybać" może się pióro u wezgłowia na kapeluszu. Paniczu dArtagnan, nie przystoi mi wśród tylu panienek i niewiast wymieniać herbu rodowego, wszakże dziś uchodzi to za samochwalstwo i hańbę, acz napomnę panicza, iż jakże skąpa polska mowa panicza a bardziej uboga mowa przodków, którzy herb otrzymali. Dzisiejszemu szlachcicowi przystoi znać język staropolski, aliści u panicza ze współczesnym słabo. :D (emotikonki są cool i żeby było jasne paniczu dArtagnan)

Te wzystkie złośliwe kometarze tylko mnie uświadczają, że mam racje... zawiść przez duże Z! Odpisałem jej że musze sie zastanowić i zeby zadzwoniła do mnie w poniedziałek bo teraz nie mam czasu

Gość szaszłyczka
Obawiam sie ze mogła sie bawić róza i w zwiazku z tym jak wyglada sprawa jej dziewictwa Twoim zdaniem?

Ale ślepa wrona w herbie? :D Czyżby twój praprzodek był taki "mistrzem" w polowaniu że fakt upolowania ślepego ptaka w herbie musiał uwiecznić? Gdyby to był jeleń, orzeł to rozumiem, ale ślepa wrona? Nie masz się za bardzo czym pochwalić :P :classic_cool:

Gość szejk_mi_bejbe_nał
Pani Szaszłyczko, aczi z głowy uleciał mi almanach i dzień stał się nie ten przez te dysputy. Zaczym słońce stanie na południu dnia jutrzejszego, ja swoim rydwanem przybędę do pani i udamy się wespół u wrot browaru na uczczenie. :D

Gość szaszłyczka
Kucze tak wczesnie nie pije

Zegarek Armani? LOL Plebejski gust Zegarek powinien być dyskretny i dobrej firmy, a nie taki bling bling jak u murzynów z geta. Ja mam kilka różnych zegarków, Cyma, Breitling, stara Omega z lat 70, Rolex Submariner, Longines też stary, po dziadku jeszcze, JLC, ale także nowoczesny Humblot który jest robiony ręcznie. Mam też Suunto do biegania.