Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Brak kultury w dziewczynie na randce w restauracji?

Polecane posty

Wtedy jeszcze był czas kiedy zaliczałem dziewczyny. Te piękna modelke zabrałem na obiad do restauracji Belvedere a potem w mieszkaniu które miałem na ul Foksal ona otworzyła mi rozporek zanim ja zdażylem, otworzyc szampana. Ona mówiła, że jeszcze nigdy nikt nie wywarł na niej takiego wrażenia. Miała 3 orgazmy zanim ja doszedłem. Mowila potem ,że mnie kocha i zrobi samobójstwo jeśli sie z nią nie zwiaze. Ale ja teraz szukam dziewicy, na żone....

Gość szaszłyczka
no no pojedynek godny podziwu :))

Gość Monisiaaaa.Mazury ;)
Hahahahahahahahaaaaa :D Bk :D nie wysmiala cie jak zdjales spodnie?:D

Gość omg omg omg
ja nie wiem skad ta podnieta? :o to ma byc aaaaaaz takie smieszne i zabawne? :o autor jest bardziej zjebany ode mnie :o -10/10 :o

Przyjrzyjcie sie, jak wy sie wypowiadacie, co za wiesniactwo. Margines spoleczny. Spójrzcie na mnie: pełne zdania, podmiot, orzeczenie, brak jakis idiotycznych buziek z usmiechami. Czujecie inna lige? inni też czują.

Gość Monisiaaaa.Mazury ;)
byki co drugie slowo, ale to nic, pelna kultura :D

Gość Kapitan_Nemo
Ja czuję niezłego jajcarza :D

Gość Kapitan_Nemo
Do szlachty wprawdzie Ci daleko, ale konfabulować potrafisz nieźle.

Gość szaszłyczka
ewidentnie wie co to dobra zabawa

Gość szejk_mi_bejbe_nał
Paniczu dArtagnan, me oczy pańska hańba poraziła, tchórzem haniebnem żeś paniczu. Honor panienki Szaszłyczki ratuować mi dane było i wtem niewiastą moją uczynił, aby hańba nie dosięgnęła jej dziewiczego lica. Oto paniczu, tchórzu haniebny przy rychłej okazyji w abis strącę panicza ać zawinę uprzednio w pański ręcznie tkany, stary kobierzec, perski kilim. Acz nie dość, że honoru u panicza za pół talara, ajć i znajomości jakże pięknej mowy polskiej. Zhańbionyś doszczętnie. Idź precz!

Gość lmmmmmao
LMFAO !!!!!!!!!!

Gość lmmmmmao
dartagan czy jak ci tam, a wiesz co oznacza lmfao?

Gość szaszłyczka
szejk mi popisowo, zaczynam płakac ze smiechu. Hmmm dobra gra wstepna niegodna tego stanu

Jestem przyzwyczajony do zawiści do tego, co reprezantuje, ale zawsze to przykre. Należe do elity i sie tego nie wstydze, ale też tym nie chwale. Co ja jestem winny, że wy w moje kręgi nigdy nie weszliście. Trzeba sie dobrze urodzić i wybrać doskonałe wykształcenie oraz wychować się w kulturze

Gość szaszłyczka
no to pojechałes :D Ja byłam w Twoich kregach

Gość szaszłyczka
zawsze skrupulatnie oddZielałes ziarno od plew

Gość Kapitan_Nemo
dArtagnan Jestem przyzwyczajony do zawiści do tego, co reprezantuje, ale zawsze to przykre. Należe do elity i sie tego nie wstydze, ale też tym nie chwale. Co ja jestem winny, że wy w moje kręgi nigdy nie weszliście. Trzeba sie dobrze urodzić i wybrać doskonałe wykształcenie oraz wychować się w kulturze A TE TWOJE KRĘGI TO TACY NOWOBOGACCY, BARDZIEJ PŁYTCY OD DYSKOTEKOWYCH KUREWEK? Bo klasy za grosz nie masz. Pozujesz na koesia chodzącego po klubach, gadającego w około jaki to jesteś bogaty i liczącego, że złapie się na to jakaś cichodajka i spędzisz z nią noc, stawiając jej parę drinków. Nie ma Ci czego zazdrościć. Kasa nie zmyje piętna wieśniaka.

Gość Kapitan_Nemo
szaszłyczka no to pojechałes Ja byłam w Twoich kregach - przez jedną noc. Chyba miałaś na myśli lędźwie :P

Gość Kapitan_Nemo
Oblubienica Zrobiła samobójstwo? Ale na czym? Na szydełku? Na kobierzec. Swoją drogą wieśniak mógłby się nauczyć, że kobirzec jest na ścianę, a nie na podłogę.

Gość szejk_mi_bejbe_nał
Tyś paniczu dArtagnanie się dobrze urodził? Tyś haniebny tchórzu dobrze studyjował? Acz do pojedynku stanąć falujesz bryczesami i zatrząsasz jak osika. Idź precz powiadam! Po nic nam ostało rozmowy z paniczem. Jakem Szejk mi bejbe nał, rycerz Okrągłego Stołu rzece paniczowi, idź precz nim minie dzień dzisiejszy aliści almanam się skończy ty będziesz perskim kilimie korzenie roślin spoglądał. :D

Gość szaszłyczka
Nemo tutaj chodzi o kręgi w zbożu te kosmiczne, ja wiem o tym poniewaz w poprzednim wcieleniu byłam jego kobieta

LOL moi rodzice, moi dziadkowie, pradziadkowie a nawet dalej, to ludzie klutury, szlachcice polscy, dziedzice, po wojnie inżynierowie, bankowcy, prawnicy. Ludzie tzw resenansu. Kregi w jakich sie ja obracam ,są takie same. Począwszy od najlepszych studiów skończywszy na wielkiej kulturze i umięjętności zachowania na salonie... dosc powiedzieć że znam Bronisława Komoroskiego obecnego Prezydenta ,dobrze go zna moja rodzina.