Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Brak kultury w dziewczynie na randce w restauracji?

Polecane posty

Gość Kapitan_Nemo
Marna to szlachta zawołania Ślepowron. Ja jestem herbownym herbu Zetynian.

Gość szaszłyczka
Fajnie masz :D

Gość szejk_mi_bejbe_nał
Droga pani Saszłyczko takem wpierwej popatrzymy na na okolicę, takej udamy się czasem późniejszym, aby uczcić nasze święto browarem :D

Gość szaszłyczka
Przez Ciebie nabrałam ochoty na piwo

Gość Kapitan_Nemo
Jedynie Szymon Kossakowski przed 3 rozbiorem Polski był kimś. Potem na Targowicy zdradził Polskę.

Gość szejk_mi_bejbe_nał
Panienko Oblubienico, aliści bidet jego, w swym składzie ogólnym, z pewnością nie odbiega od panienkowej muszli klozetowej :D

Gość Kapitan_Nemo
Szkoda, że nie wymieniłeś takich marek jak Constantin Vacheron i Philippe Patek. :O🖐️

Cóż dużo więcej ludzi twierdzi co innego. I szanują mnie bardzo. Ale nie zamierzam was przekonywać, bo to, strata czasu. Niektórych nie wystarczy walić po łbie - trzeba ich kuć jak kilofem. Musze spadać... obowiązki wzywaja... niektórzy to chyba bezrobotni są, ze tak tu siedzicie.... ZEGNAM

Gość Kapitan_Nemo
dArtagnan Ona sama z góry zrobiła z ręki chyba Podobno obydwiema rękami zakrywała piersi :D

Gość lmmmmmao
heh, ale taki obyty i wyksztalcony jako jedyny wie co oznacza LOL ale juz co oznacza lmfao to nie wie :D szkłoda. widac nie swiatowy bo to takie mundre teraz jest, ale do polski pewnie trafi dopiero za 3 lata 🖐️

Gość Kapitan_Nemo
" dArtagnan Ramieniem nie ramionami... dziwnie troche to zdjecie wyglada, myśle że zrobiła z ręki. Może nie stać jej na aparat. Dla mnie to głupota. Telefon do zdjęć? Ja żeby fotografować, kupiłem doskonały lustrzany aparat fotograficzny firmy Nikkon. Najlepsza na świecie firma. Teraz mogę fotografować a nie jakimś gównem w telefonie. Dziwie się, że ludzie tak się godzą. Na takie rozwiązanie. Może kasy nie miała" - Jestem takim skromnisiem. To cecha szlachetna.

Gość lmmmmmao
mudne* miało być, a nie mundre :o

Gość Kapitan_Nemo
LOL - Lekkich Obyczajów Leszczyk 🖐️

Gość szaszłyczka
Np tp porobił wszystkich :) dobra akcja

Gość Kapitan_Nemo
A tak przy okazji szlach ciuro, wiesz co to "Kutas"?

Gość szejk_mi_bejbe_nał
>Kapitan Nemo :D Kutas to: albo taki pas z frendzlami, albo miejscowość w Węgrzech, bardziej wulgarnie; tymże zwrotem określa się fallusa :D Dziadek mi powiedział o tych dwóch pierwszych znaczeniach, drugie nauczyłem się z życia, haha :D

Gość szejk_mi_bejbe_nał
Szejk wróć! te ostatnie czyli trzecie nauczyłem się z życia i mowy potocznej :D

Gość szejk_mi_bejbe_nał
Natenczas... aliści zmywam się, azaliż jestem zbędny :D Moje kochane panienki, panie i niewiasty, dotchmiast czas miałem, acz rychło zmywać się muszę, aczkole mnóstek obowiązków poczyna spoczywać w mych rękach. Pani Szaszłyczko, wielkie ukłony moja niewiasto :D

Gość Kapitan_Nemo
Kutas to ozdoby sznura, którym przywiązywało i przyozdabiało się szablę.

Gość szaszłyczka
szejk mi pozdrawiam i do miłego :) Ja dzisiaj znosze jajko, przy komputerze a angina nie pozwala mi nawet na jedno piwo :( ekipa smiga po alpach a ja popijam wode z cytryna w dodatku na ciepło :((( Niech mnie ktos przytuli :O

Gość Monisiaaaa. Mazury ;)
Witam ponownie kochane robaczki :D nasz dArtagnan pogubil sie w zeznaniach?!:D

Gość szejk_mi_bejbe_nał
Oczywista paniczu Kapitanie_Nemo, jakem Szejk_mi_bejbe_nał, takem przyznam paniczowi rację, aniżeli kutasem przyozdabia się szable, ajci miecze oczywista. Piękny sznur albo pas zez frendzlami, który zdobi mój miecz jest iści piękny jak każdy inny kuas, którym honoru strzegę tych, którzy tego warci :) Aliści nagle zmywać się muszę poważnie, aczkolwiek dalsze obowiązki spoczywają w moich dłoniach. Pani Szaszłyczko, wielkie ukłony i oby nikt nie skalał honoru pani, zaś dobędę miecza i o głowę skrócę nikczemnika :D

Gość szaszłyczka
szyszynko nikt sie nie czepia. Osobiscie uwazam, że to facet na poziomie i robi to swiadomie, jego jezyk i bledy dosc schematycznie sie pojawiaja, jest ich swiadom, co istotniejsze robi to celowo. Taka gra, zabawa, ocena reakcji osob i poziomu intlektualnego jaki reprezentuja wiec nie musisz go bronic. Bronic sie sam potrafi i zapewne szczerze tego nie potrzebuje mentalnie. szejk mi szwejku walcz dzielnie:)