Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Brak kultury w dziewczynie na randce w restauracji?

Polecane posty

Gość dOnanian
masz rację idź na kolację

Gość Monisiaaaa.Mazury ;)
O jeju... co za kretyn!

Przypominasz mnie jedną z, dziewczyn. Z początku obrzucała mnie zniewagami. A potem wyznała, że mnie kocha. Bardzo mocno się zakochała, ale cóż? Ja jej nie chciałem. I r o n i j a losu jeśli zrozumiesz, co mam, na myśli ha ha ha

Bo niektórzy ludzie nie potrafią uwierzyć, że tacy idioci jak ty po ziemi chadzają:) Ja tez uważam, że ściemniasz:)

Cześć. We mnie też zakochał się chłopak, byłam z nim na kolacji i patrzyłam na innych facetów, on tylko zapytał, czy ich znam, ja, że nie. Uśmiechałam się, podrywałam tych innych, co tylko rozbudziło namiętność tego, z którym byłam na kolacji. Może o to chodziło tej dziewczynie, a Ty, że nie wypada, że nie zapłacisz, no wiesz... Nie rozumiesz kobiet, kolego.

Gość szaszłyczka
:D LOL - jesteś genialny. gdybym tylko mogła teraz zapalić :D . Przesłanie bardzo ciekawe od spalonego dla spalonych...

Mootyl-----------------> to prowokacja, nie wysilaj sie :D

A, i w temacie dałabym raczej 'Brak kultury U dziewczyny...' zamiast '... W dziewczynie...', gdyż brzmi to niezwykle zabawnie.

zawstydzil sie :D

Mootyl musisz wiedzieć że moja wiedza o kobietach jest bardzo dobra. Znam się. Nie chcę być nieskromny, ale cieszę się niezwykle duzym zainteresowaniem kobiet oraz dziewczyn. Czesto wyznaja mi milosc. Zakochana we mnie dziewczyna to codzienność. Nie wiem, czym je tak przyciągam, ale wszystkie mowia mi, ze jestem polaczeniem niezwykle niebezpiecznej inteligencji i drapieznej urody. Dbam tez o siebie i pracuje w doskonalej kancelarii, jestem takze człowiekiem erudycyjnym i wyksztalconym . Nie mowie tego zeby sie chwalić, tylko informuje Was.

Gość szaszłyczka
Zaproś i mnie:) Lubie wino i jesli masz ładne oczy poswiec sie i nie bede odwracała wzroku. Do nikogo tez sie nie usmiechne

Nie wiem czy moje oczy sa ładne a co sprawia, że sądzisz, ze moglabys byc przeze mnie zaproszona ?

Gość szaszłyczka
Może ja Ciebie zaprosze ... ;P

hahahahahahaha xDD dobre ^^

Gość szaszłyczka
Rozumiem ze nie chcesz poniewaz jestem garbata. Nie przejmuj sie kiedy sie zakochasz przestaniesz to dostrzegac. Mam też problemy z zapaleniem szyi wiec nie moge sie rozgladac na boki. Docen to

Hmm duzo dziewczyn pragnie mnie gdzies zaprosic, a skad jesteś i dlaczego myślisz że akurat Ty?

Gość szaszłyczka
Wow teraz moge sie zareklamowac:) Jestem niebanalna i mam spory dystans do otocznia, swietne poczucie humoru, dysortografie i kredyt w banku. Dziewczyna z wlkp

Gość szaszłyczka
Czy ja wspominałam, że jestem porządna dziewczyna?

Jeśli nie jestes, to tym bardziej dziekuje. Zegnam Ciesze sie ze zamknelem usta tym dwóm dziewczynom, które starały się wyzywać dArtagnana :) tak jest zawsze....