Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Brak kultury w dziewczynie na randce w restauracji?

Polecane posty

Gość szaszłyczka
szejk jestes totalnie pozytywnie odjechany i czarujący

Gość szaszłyczka
Monia stawiam druga kolejke nio i jedna dla lola a kolacje i tak płace sama ( tylko dlatego ze czasami kokietuje innych męzczyzn ;)

Gość Blanka199001
Skoro nie potrafisz znaleść sobie kobiety pośród normalnych pań to szukaj u kobiet lekkich obyczajów jak im dobrze zapłacisz to nawet nie spojrza na pana w trąbce:)

My nie mamy? czy to my co chwile piszemy pierdoły o nieudanych randkach? Co to kogo obchodzi, że jakaś dzida dała ci w windzie?

Gość Monisiaaaa.Mazury ;)
Jedno co mnie zastanawia, to co robi "człowiek erudycyjny i wyksztalcony o niezwykle niebezpiecznej inteligencji i drapieznej urodzie" na babskim forum?????????:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość szaszłyczka
Ja chetnie opowiem o mojej nieudanej randce. Umowiłam sie po pracy jestem PH i wczesniej dotarłam do firmy, szef poprosił zxebym dostarczyła busem materiały budowlane do swojego klienta poniewaz jeden z kierowców zaniemógł. W czerwonych szpilkach i sukience pojechałam na budowe na ktorej był tylko wlasciciel wiec musiałam z nim rozładowac poł tony mat bud. Umorusana odwołałam randke po czym poł godziny pozniej spotkałam go na stacji paliw 9 wygladalam fatalnie ale do randki doszło)

Gość szaszłyczka
Monia on sie stara zrozumiec kobiety. Mysli ze dzieki temu ktoras oczaruje tak bardzo ze nie bedzie zwracała uwagi na inne traby

Gość szejk_mi_bejbe_nał
Ukłaniam się panienko Szaszłyczko, jakem Szejk mi bejbe nał, takem kultury na uczelni zażywał i sposobności do bujania się w kręgach zbożowych nie miałem. Słomy ci w mych butach nie znajdziesz, aboś panienka Szaszłyczka wyrazi chęci, pobujam się ja w szczerym polu, a i słomy aby trochę najdzie w me obuwie. Czy panienka Szaszłyczka zechce porzucić swe myśli o paniczu dArtagnianie i uda się ze mną na kolacyję, zapłacę za wszystko memi talarami. :D

Gość szaszłyczka
lol ty chyba chcałes napisac ze lubisz kobiety ktore maja wysokie wymagania ale niestety masz czesto randki poniewaz one nie przekonuja sie do Ciebie

Ja kiedyś miałam 16 lat starszego chłopaka - miałam lat 16:o No i poszliśmy na zabawę taneczną:D I jak żeśmy tango przytulango tańcowali, on pierdnął:O Poważnie teraz piszę:( Później zaczął, tańcząc, zmieniać miejsce, żeby mniej było czuć. Ale mnie wtedy od niego odrzuciło:o

LOL , nie wiem, co powiedzieć.... jakbym z ust dziewczyny taka historie usłyszał, to..... jednak widze, ze jestescie zupelnie inna league niż ja....

Gość szaszłyczka
Szejk to bardzo dobre piwo niestety juz nie ma... Chetnie zjem z Toba kolacje jesli zdobedziesz piwo do kolacji. Za piwo zapłace :) w całosci :)

Gość ojojojjj jjj
siedze i płaczę ze śmiechu przez ciebie :D

Co chcesz, dobra historia :D ja zem sie kiedys umowila z kolega na placu po bylych PGR-ach.. robilismy se zdjecia na sianie :D

Te prymitywna o puszczenia bonka w tancu... moi przyjaciele by padli, gdybym taka gdzies przyprowadzil i ona by opowiedziala.

Gość szaszłyczka
Ja tam sobie kiedys kupie PGR

Gość szaszłyczka
moi przyjaciele mowia mi bracie co ty jeszzzz

Kurde, przecież na salonach takich historii nie opowiadam:D Wrzuć na luz - wykształcona i oczytana babka ze mnie:D

Gość szejk_mi_bejbe_nał
Panienko Szaszłyczko, w całej mej dumie, nie śmiem odmówić panience aby złocistego nektaru, wtem i cały browar obkupię, aby radość ujrzeć na licach panienki. :D

"Bonka" hahahahahahahahahahahaha xDDD jestes naprawde mega wyksztalcony :D

Kochana gdzie ty teraz PGR kupisz? wszystko pozamykali :D

Gość szaszłyczka
Wow swietnie, wiem nawet w jakim miescie sie miescił, to pieknieszcze niz moj wymarzony sec

Moi przyjaciele to artysci, bankierzy, prawnicy, lekarze. Czy naprawde myslicie ze przyprowadze byle kogo

Gość szejk_mi_bejbe_nał
Panienko Monisiu, nie przystało śmiać się z Bokna, acz panicz dArtagnan na myśli mógł mieć Bońka :D :D :D