Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Brak kultury w dziewczynie na randce w restauracji?

Polecane posty

Gość szaszłyczka
Wiem co pisze . W poprzednim zyciu byłam psychologiem dedykowanym załamanym pseudo prawnikom i jego zona zarazem. Teraz mnie nie pamieta dran tylko zyje tymi kregami. Dodam, że ta dziwczyna z ktor był na randce patrzyła na mnie, tak tak to ja bylam z tym instrumentem ( pomylił sie to był saksofon) . Przebrałam sie za faceta i ja kusiłam

Gość szaszłyczka
Dziewczyny to brzydko nasmiewac sie z tego . " Jak sie łazi po zbozu to sloma musi wystawac " . Martwi mnie tylko fakt ze on nie chce sie przyznac ze to on jest kosmita , takie wcielenie, moj brat dla przykładu stał si jamnikiem ale go kochamy mimo iz trepe zwierze

Gość szaszłyczka
Lece po papierosy a Ty kochany pomysl o mnie i o tym co razem przezylismy w poprzednim zyciu

Gość szejk_mi_bejbe_nał
Aliści paniczu dArtagnan, gdzieś panicz się po krzaczorach udawał? Ajby po nieopielonych polach zbożowych, zeście paniczu tyle słomy w butach nosicie?

Gość Blanka199001
Szaszłyczka dobrze myślisz:) trzeba mieć perspektywy na życie:) ostatnio nad moim domem latało ufo jak się tym zajmiesz to wzbudzisz w nim zainteresowanie pomyśli że jesteś mądra kobieta:) i taka rada uważaj z tymi kosmitami:)

Gość szejk_mi_bejbe_nał
panienko Oblubienico, ależ w kręgach zbożowych palić nie przystoi :D

Gość szejk_mi_bejbe_nał
A oblubienica dArtagnana u kolan trębacza klękała i wargami ruchała :D

Gość szaszłyczka
Kiedy razem chodzilismy do restauracji zawsze prosił zebym chlipała i uwielbiał podczas porannego sniadania wkładac kulki czekoladowe do nosa. ajc to było piekne zycie

Gość Monisiaaaa.Mazury ;)
zostawcie go juz :D sploszyl sie biedny :D zostawil nam dwie dychy w szatni :D

Gość szaszłyczka
a słome codziennie starannie wybierałam z jego obówia sportowego, nastepnie on " tymi rencami" przygotowywal nam posłanie zdrowe oddychajace niczy posciel lama gold.

Gość szejk_mi_bejbe_nał
Ach, dArtagnanie wieliki nasz Coż Ci dzieją Ladacznice, Przydaj rozumu k mej rzeczy, Me sierce bostwem obleczy, Raczy mię mych bezeceństw pozbawić Bych mógł o Twej kulturze prawić. :D :D :D O mowo polska jakżeś bogata :D

Gość szaszłyczka
Burak, 20 zl w szatni i co teraz ktora pierwsza ta lepsza. Nie spłoszył sie, pewnie ma rozprawe ( w obecnym zyciu jest prawnikiem)

Ja żem pierwsza znalazla :D

Gość szaszłyczka
eee Monia to moze mnie teraz zaprosisz na lampke wina i wyborowa ?

Gość Blanka199001
20Zeta? Co to za prawnik tylko tyle napiwku? Dupy bym sobie nawet tym nie wytarła:) a to że zapłaciłeś tylko za siebie świadczy o tym że jesteś niewychowany:) ale na niego naskoczyłyśmy:)

Gość szejk_mi_bejbe_nał
Arzekąc panienko Szaszłyczko, acz panicz dArtagnan w zbożowych kręga się buja. Azali na powrót słoma w butach najdzie. :D

Gość szaszłyczka
Niech sie chłopak troche zdystansuje. Lol wrzuc na luz :))

Gość szaszłyczka
Szejk niestety on mnie nie chce. To wszysto działo sie w naszym poprzednim życiu, ktorego on nie pamieta. Teraz mu sie cos wydaje i ja również jestem niegodna :(

szaszłyczka----------------> dobra zapraszam Cie :D ale zaplace tylko za polowe Twojej porcji :D

Gość szejk_mi_bejbe_nał
Paniczu d Artagnanie, płytkie stają się panicza trzewiki od chulania w kręgach zbożowych, aliści panienka Szaszłyczka na powrót pogłębiać będzie je musiała. Uchyl czoła swojej oblubienicy, aczi szacunku krztę do niej posiadasz.

Jasne, że zabawne. Poczytaj, chłopcze, "Trzech panów w łódce, nie licząc psa". Tam jest taka anegdota przytoczona o przyjęciu, niemieckich studentach i profesorze, którzy po niemiecku zaśpiewał krotochwilną piosneczkę. Jesteś taki sam, jak towarzystwo, które tej piosneczki słuchało.

Gość szaszłyczka
Mały niepokój " a jesli on naprawdę istnieje" ?

Gość Blanka199001
Nie przejmuj się wkrótce odzyska pamięć będziecie żyli długo i szczęśliwie tylko będziesz musiała płacić połowę za kolację:)

Ups, Ty wino żeś chciala :D myslalam ze juz obiad chcialas :D to wino Ci postawie :D Powrocil nasz alfons :D:D:D:D:D moze znow dwie dyszki zostawi :D:D:D:D