Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weselna do schudniecia:)

odchudzanie na wesele

Polecane posty

Gość weselna do schudniecia:)

wiem ze zabrzmi to glupio i prymitywnie ale chce schudnac na wesele. cala imprezka odbedzie sie 30 lipca. nie chce radykalnie schudnac, ale kolo 6 kg., bo wiem ze wtedy bede sie dobrze czula. czy któraś z was tez zmaga sie z takim dylematem? tak sobie mysle ze pomimo ze mam tak wielka motywacje - bo to wkoncu slub- nie potrafie sie zmobilizowac:( ale z 2 strony jak pomysle ze bede w centrum uwagi tak wielu osob, to musze dobrze czuc sie we wlasnej skorze. a po 2: wybierac suknie trzeba tez kolo kwietnia najpozniej, wiec tak duzo czasu nie zostalo. czy któras z was tez sie odchudza na swoje weselicho? moze razem bedzie raxniej?

Gość racja na wesele schudnij
szkoda tylko że po weselu i teraz jesteś wielorybem a na wesele odchudzanie żeby się pokazać :o

Na mnie idealnie podziałała dieta zgodna z grupą krwi: schudłam o rozmiar w 6 tygodni. Tylko że wcale nie chciałam :O

Gość Pan facet
6kg przez 6-7 miesiecy to jakies 250g tygodniowo czyli rozsadny cel do osiagniecia. Nie musisz nawet przechodzci na diety wystarczy ograniczyc/zrezygnowac ze slodyczy i zaczac uprawiac cwiczenia fizyczne jakies 3 do 5 razy w tygodniu. Jednak cwiczac samemu trudno o matywacje dlatego najlepiej znajdz sobie jakas kolezanke z ktora bedziesz razem cwiczyc/biegac ewentualnie moze to byc twoj partner.

nie uwazam zebym byla wielorybem teraz ani miala nim pozostac po weselu:P:P chce tylko schudnac pare kilo,co w tym zlego. znam oczywiscie osoby ktore przed slubem sie tak odchudzily, ze maja po 3 latach malzenstwa klopoty ze zdrowiem, i zapewniam ze mnie to nie interesuje. zdrowo-bez ogromnych wyrzeczen, i katowania sie...taki jest moj cel. a gdyby ktoras chciala sie przylaczyc to zapraszam:)

Gość rybka900303
Witaj. Ja planuje się odchodzić do wesela które odbędzie się 1października więc mam troszkę więcej czasu a powiedzmy że tych kg podobnie jak Ty ok 6do zrzucenia, nawet z 8. Jeśli chcesz to mogę Ci towarzyszyć bo również szukam kogoś do odchudzania:) pozdrawiam

Gość adinnaaaa
6 kg to malo, przejdz po prostu na zdrowe odzywianie. nie dosc, ze schudniesz, to twoja cera bedzie miala ladny koloryt i bedzie wygladala swiezo.

Gość rybka900303
moja waga to 60kg ,bardzo mi zalezy żeby nie stracić na jędrnosci skóry bo to byłby dramat. Na diety specjalne wiem że niema sensu przechodzić bo potem również po zakończeniu jej nie byłoby ciekawie. Jedyne co jestem w stanie to ograniczyć się do czegoś, albo po prostu zamienić moje produkty które spożywan na bardziej zdrowe, i ćwiczyć:)choć na codzień nie mam z tym problemu

Gość adinnaaaa
a ile masz wzrostu?

Gość rybka900303
1.65

Gość adinnaaaa
wystarczy, ze 5 kg schudniesz.

Gość rybka900303
mam budowę ciała jakby to określić..mam po prostu grubsze uda. Załóżmy że kupię rozmiar spodni s w pasie biodra ok nawet czasem luzik ale w udach ciasne..to jest mój właśnie problem

Gość adinnaaaa
ciezko odchudzic konkretna czesc ciala, pewnie jak schudniesz np kg to dalej uda beda nie takie jak chcialas. najlepszym wyjsciem byloby zapisanie sie na silownie z intruktorem. na pewno doradzilby ci specjalne cwiczenia, ktore zblizylyby cie do porzadanego efektu

Gość adinnaaaa
"np 5 kg"

Gość rybka900303
Siłowni to się boję niczym diabeł święconej wody, nie chce zrobić dodatkowych mięśni co by jeszcze pogorszyło sprawę..najchętniej bym roche ten tłuszcz gdzieś odwalila poki troszkę miękki jest bo jak się ubije to może być gorzej..

Gość adinnaaaa
no wlasnie dlatego potrzebny jest instruktor, ktory da ci cwiczenia na spalanie i ujedrnianie, a nie na przyrost miesni

hejka fajnie rybkaa ze sie odezwalas. razem raźniej:) heheh z tego co napisalas, doszlam do wniosku ze ja po schudnieciu bede wazyc tyle ile Ty teraz, ale to nic:) ja poprostu wiem ze jakbym wiecej schudla wygladalabym nienaturalnie, bo nigdy nie bylam niewiadomo jak szczupla. jesli chodzi o moja metode to planuje wyelimonawac slodycze(moja 2milosc) pieczywo, fast foody. zobacze czy uda mi sie w ten sposob zrzucic pare kilo.ah i oczywiscie cwiczenia, a potem to juz bardziej skupialabym sie na trzymaniu zdrowego jedzonka. moze sie uda:) mam nadzieje ze razem damy rade:) a Ty od kiedy zaczynasz? a tak w ogole duze weselicho robisz? moze ktos sie jeszcze przylaczy?>

Gość Ślubowniczkakaka
Ja mam wesele za rok w lipcu, sukienkę już wybrałam, ale też chciałabym zrzucić pare kilo tak dla lepszego samopoczucia. Postanawiam ćwiczyć na hula-hop no i może jakieś ćwiczenia na brzuch, po zatym mniej słodyczy