Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartynaKol

czy w tez zwracacie uwage na takie drobiazgi?

Polecane posty

A sama piszsz że z wielką ochota Ci te ciastka przyniósł. z reguły mężczyźni chcą robić cos dla kobiet, tylko czasem trzeba im pokazac co. I robią to z ochotą.

Gość Zgrywus :)
Udało Ci się mnie rozśmieszyć :D Zaznaczam, że wcale to nie jest łatwe :P W drodze rewanżu masz kawałek :) Pani w szkole zadaje Jasiowi pytanie: Na płocie siedzi pięć wróbli, jednego zestrzelono, ile zostało? Jasio- żaden, bo jeden spadł na ziemię, reszta uciekła. Pani- prawidłowo to zostały 4-y, ale podoba mi się twoje rozumowanie. Jasio- to ja też mam zagadkę dla pani: Trzy kobiety jedzą loda- 1-a, obgryza zębami. 2-a, oblizuje językiem. 3-a, stożkowo całego bierze do buzi. Która z nich jest mężatką? Pani- nie wiem Jasiu, no ale może ta trzecia? Jasio- ta która ma obrączkę na palcu, ale podoba mi się pani rozumowanie. PS. Pewnie za takie Kain zabił Abla :P, ale "napisało się"- niech idzie :)

Gość MartynaKol
"chodzi Ci tylko o to ogólnie , żeby był bardziej szarmancki i prawił komplementy" No własnie dokładnie o to mi chodzi. bo czasem (ale tylko czasem wydaje mi sie jak by był ciut egoistyczny) Koralowa---ja wiem że tak jest, jak oporosiłam zeby mi przynósł to powiedział" ależ oczywiście " i podał mi cały talerzyk i soku nalał ale jak nie powiem nic to i on nic. Kiedyś na przerwie powiedziałam głośno ze nie zdązyłam sobie kupic nic do jedzenia, on na to nic sie nie odezwał. Potem jak wszyscy sie zbierali póść jeśc to ja mówie że do niego ze "nie ide bo nie mam nic do jedzenia , chyba ze dasz mi kanapke" Na to on że jasne że mi da , dam ci dwie kanapki i bułke i pączka i herbatke zrobi Rozumiesz o co mi chodzi? Jak bym nie powiedziała wprost to mam wrazenie że poszedłby z całą grupą jeść a mnie by zostawił w pustej sali a ja bym chciała zeby on wtedy jak tylko powiedziałam pierwszy raz ze nie mam sniadania to by powiedział "no coś ty , chodź, zjemy moje razem"

Gość MartynaKol
faith---bez wulgaryzmów bym prosiła Odp. jeszcze ze sobą nie spaliśmy. Jestem z nim raptem trzeci miesiac

wtedy na przerwie trzeba było poczekać na to co zrobi. Akurat zasadę dzielenia z blixnim w potrzebie przerabia sie od przedszkola na sto róznych sposobów, a sytuacja z kanapka na przerwie jest modelowa :)

Gość MartynaKol
jest dobry w kładaniu ? W czym przepraszam? Koralowa---no powiedziałam głosno ze nie mam nic do jedzenia a on na to nic. On jakby chciał sie upewnić czy ja na pewno chce żeby on mi cos przyniósł, dał, poczestował i dopiero to robi jak sie upewni że tak jest czyli innym słowy jak powiem wprost/ upomne sie/ poprosze. Wtedy bałam sie że on pomyśli ze ja np wolę sobie kupic obiad w stołówce( w koncu wszyscy tak robią ze albo sobie kupuja jedzenia albo robią w domu albo stołówka zostaje) i poszedłby sobie a mi by było przykro ze sie o mnie nie przejmuje.

Gość MartynaKol
no żesz, pisałam wyżej ze jeszcze nic nie było

Dziewczynka chyba ma poniżej 15 lat, skoro pisze "firmowe ciuchy":D Kto powyżej gimnazjum zwraca uwagę na metkę adidasa czy innego badziewia ;D Wybaczcie jej

Gość MartynaKol
on nie jest burak, nie myslę tak o nim, jest dobry dla mnie, widze że mu zalezy, a to o czym tu pisze to tylko drobne wady

Gość MartynaKol
do was wszystkich---jestem studentka, nie mam wiec 15 lat A piszac" firmowe" nie miałam na myśli adidasa, nike itp bo to akurat nie jego styl. On sie ubiera raczej w eleganckim stylu, i lubuje sie w dobrych markach Lepiej teraz?

Gość MartynaKol
faith----tak

to jaka to firma, że tak podkreślasz "firmowe" :D Bo jak ja byłam studentką to nikt na takie bzdety uwagi nie zwracał. Może to Twój problem? Zwracanie uwagi na bzdety?

Gość MartynaKol
do was wszystkich----nie wiem jaka, na pewno nie jedna i ta sama, ale widac że z dobrych sklepów po fasonie Wcale nie zwracam uwagi na bzdety jak to nazywasz jak ciuchy. Mnie nie stac na bluzki za kilkaset zł i nie mam z tego powodu kompleksów więc i komuś metek nie oglądam Fith---jak tylko go poznałam to nawet nie pomyślałam ze z nim będe ale tak wyszło ze wkrótce to nastąpiło

Gość MartynaKol
ale co jak?

Gość MartynaKol
No najpierw się zakolegowalismy bo akurat usiadł obok mnie na zajęciach. potem zaczęliśmy rozmawiac tak ogólnie o wszystkim, fajnie nam sie gadało więc zaczeliśmy o barziej osobistych sprawach takich o ktoryzch ze wszystkimi sie nie rozmawia, potem wspólnie robiliśmy zadania, potem wspólne kawki herbatki na przerwach, potem zaprosił mnie na piwko, , w grupie wszyscy zauwazyli że jestesmy nierozłaczni, zaczeli zartowac ze zakochani i tak został

Gość MartynaKol
tak, to był o przy składaniu zyczen na swieta, taki dłuższy pocałunek

Gość MartynaKol
ja go pocałowałam w policzej a on mnie przytrzymał

moj tez ma takie wkurvviajace zachowania np lezy talez z kanapkami, jedna zostala z szynka a dwie inne z serem, to moj cham zamiast dziecku zostawic z szynka, bo wie ze lubi, zeżre sam a jak np słodycze kupie to sam wduupcza a mowi ze corce dał