Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BabkaBaranekBoży

Torby luivitą spakowane?

Polecane posty

Przed chwilą, P0123 napisał:

Ja tak samo

Jutro moge miec raka zdiagnozowanego albo oresznik w koncu mi pieerdolnie w okno i nie bedzie juz mnie

Złego diabli nie biorą. Miałeś iść na swoje forum, więc bierz Malowanego i umówcie się chłopaki na randkę 😁

To ta ciocia lezaka nielepsza jak lezak xD

To lepiej juz chyba w krzaki srac albo w rzece. Ewentualnie salowej przed drzwiami meliny xD

Bylem juz na moim forum z urocza Leo, ale sie najeebalem i ja skasowalem ;(

1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Srynik ma czasami trafne myśli. I o dziwo lezak też. A niektórzy są jak boty z jednym programem. I co z tego że niby zdrowy na umyśle? Wole wariatów niz ludzi roboty perfekcyjnych z wierzchu ąę lafufu

Super 😅😅

Salowa jest w realu popychadlem, dlatego musi tutaj odreagowac

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

Narcystyczne pempki świata zasråne. Chyba wam się miesza w dzbanach co niektórym gwiazdom

Znowu jedziesz wyzwiskami. A później będzie, że to ja lub Pieprz... Pite było? 

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Super 😅😅

No super dla mnie jak najbardziej. U ciebie jestem w stanie przewidzieć każda reakcje a to też niepokojące gdy człowiek jest przewidywalny jak odbyt. No przepraszam ale takie som fakty

Nacpany zaczalem grzebac Leo w profilu ze sie wkujrwila na mnie, a potem najeebany ja skasowalem ;( 

Ja też czasem lubię poskakać w kałuży, ale zdecydowanie bardziej ciekawi mnie głębia.

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Znowu jedziesz wyzwiskami. A później będzie, że to ja lub Pieprz... Pite było? 

Właśnie o tym pisze. Pytanie czy ktoś pił. Bardzo proste rozumowanie i tłumaczenie rzeczywistości że każdy kto cię punktuje jest pijany i poyebany jednocześnie. 

Ja lubilem sobie wypic i przycpac, a potem jak juz mialem zjazd to sie wyzywalem na niewinnych dziewczynach i kobietach

1 minutę temu, P0123 napisał:

Salowa jest w realu popychadlem, dlatego musi tutaj odreagowac

Fifi zostaw ją. Madzia jest w porządku, musi tylko odreagować tutaj problemy. Kto, jak kto ale ty powinieneś są doskonale rozumieć.

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

No super dla mnie jak najbardziej. U ciebie jestem w stanie przewidzieć każda reakcje a to też niepokojące gdy człowiek jest przewidywalny jak odbyt. No przepraszam ale takie som fakty

Naprawdę? 😄Jutro wrócisz na nowym nicku, tylko nie płacz, że to moja wina lub Pieprz bo ciągle piszesz o odbytasz i wyzywasz. Prawdziwa kobieta z klasą 😄

Cóż nie przeszkadzam. Dokarmiaj wariatów 👋

Ja juz na szczescie nie pije

Tez moglbym teraz wypic i atakowac kazda osobe, ale potem to juz nikt nie bedzje pisal do mnie

No wlasnie dlatego pisze, ze tu wpada odreagowac xD

Jeszcze jej ojciec zmarl, musi tyrac, to sie nameczy biedna magda xD. A ja leze w wyrze i sie opieerdalam xD. Czekam na rakiete oresznik jak nadejdzie xD

1 minutę temu, P0123 napisał:

Ja lubilem sobie wypic i przycpac, a potem jak juz mialem zjazd to sie wyzywalem na niewinnych dziewczynach i kobietach

W twoim przypadku najgorsze co możesz robić to ćpać i chlac.

Przed chwilą, Malowany napisał:

Fifi zostaw ją. Madzia jest w porządku, musi tylko odreagować tutaj problemy. Kto, jak kto ale ty powinieneś są doskonale rozumieć.

Nie mam żadnych problemów. A ty? Czemu ciągle piszesz o mnie? Nudno przez telefon z Elką? Czy amonament zablokowany, bo brak platności?😝

Ja ciebie nie zaczepiam, to ty ciągle wycierasz się mną, więc powiem krótko = wyp... aj 😁

No na dragach fajnie bylo, ale ile stracilem przez dragi. Najbardziej mi szkoda Leo, ze pisalismy, ona po mnie przyjechala a ja porobiony pojechalem jej po rajtuzach, a teraz juz rok minal a ja ciagle cierpie, ze jej nie ma, a sam ja skasowalem, bo kumpel mnie na puby zabral i 6 piw postawil xD

Przed chwilą, P0123 napisał:

No wlasnie dlatego pisze, ze tu wpada odreagowac xD

Jeszcze jej ojciec zmarl, musi tyrac, to sie nameczy biedna magda xD. A ja leze w wyrze i sie opieerdalam xD. Czekam na rakiete oresznik jak nadejdzie xD

Ale ze śmierci bliskich to się fifi nie śmiej. Jesteś na tyle ogarnięty, żeby to zrozumieć.

3 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Naprawdę? 😄Jutro wrócisz na nowym nicku, tylko nie płacz, że to moja wina lub Pieprz bo ciągle piszesz o odbytasz i wyzywasz. Prawdziwa kobieta z klasą 😄

Cóż nie przeszkadzam. Dokarmiaj wariatów 👋

Za dużo tych kobiet z klaso. Zostawiam to tobie. Jedynej kobiecie zasługującej w ogóle na miano kobiety. To dotrzymaj slowa i nie przeszkadzaj. 

Ja sie nie smieje, tylko mi jej szkoda, bo potrafie sobie wyobrazic co czula, jak ojciec zmarl, a tu jeszcze tyrac trzeba 

Wspolczuje 100%

To tak jak byc uzalezniony od kafe a trzeba do roboty i szef doope truje xD FAK

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Nie mam żadnych problemów. A ty? Czemu ciągle piszesz o mnie? Nudno przez telefon z Elką? Czy amonament zablokowany, bo brak platności?😝

Ja ciebie nie zaczepiam, to ty ciągle wycierasz się mną, więc powiem krótko = wyp... aj 😁

Grzeczniej proszę. No ja mam 😑 ale staram się nie wyżywać z tego powodu na innych. Na abonament jeszcze jest. Nie wycieram. Tylko jeżyk rozumie moje poczucie humoru. Jednak nie kłamała z tym iq

2 minuty temu, P0123 napisał:

To tak jak byc uzalezniony od kafe a trzeba do roboty i szef doope truje xD FAK

Ale bardzo dobrze płaci 😍

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się