Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja 26l

co mysliie o moim brzuchu? Film.

Polecane posty

Gość Maja 26l
Dodam ze jestem po porodzie 2 krotnym..:) ostatni poród 2,5 roku temu.. w ciąży przytyłam 40kilo...i na razie schudłam 30kilo

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
ludzie to mają nawalone w garach. szorstki jak cholera, aż slychać -łeeeeeee a to brzuch cążowy czy po ciążowy ??;);)

Gość brzuch jak brzuch
idealny nie jest ale zly tez nie.w koncu urodzilas dwoje dzieci.niektore kobiety maja gorzej.chociaz nigdy nie byly w ciazy

Gość buuuuuuuuuuuuuuu
jak dwa porody to spoko a gdzie rozstepy po 40kg ???? czemu szukasz dowartosciowania na forum, mąż nie umie ci nic milego powiedziec? 26 lat i juz 2 dzieci?

Gość adinnaaaa
rewelacji nie ma, nie wybrazam sobie zeby tyle przytyc, przeciez to trzeba non stop jescc

Gość tracę nadzieję
o kurcze, czyli ten brzuch może nigdy nie zniknąc? :( w tym tygodniu idę na kontrolę po porodzie i biorę się za siebie. Autorko- cwiczyłaś po porodzie?

przyznam się,że jadłam jak prosie w ciąży,nie odmówiłam frytkom,kebabowi jadłam duzo,ale przytyłam 20kg w tym 4200 dziecko,lozysko,wody wiec az tyle nie przybralam,a wszystko zrzucilma w miesiac

Gość starająca się po poronieniu
a ja mysle , że twój brzuch wygląda b. dobrze jeszcze wytrwałosci troche cwiczen i kremiki i mysle ze ebdzie elegancko ja mam podobny brzuch do ciebie i nigdy w ciazy nie była jest to efekt schudniecia 11 kg w ciagu 1 miesiaca i obwisła mi skóra brzuch jest lekko luzny nie sprezysty a to dlatgeo ze tylko iałam diete bez cwiczen moja głupota

Gość adinnaaaa
jak ktos jest myslacy, to nie bedzie pisal po ilu ciazach jest. jak sie przytyje prawidlowo, czyli kilkanascie kg to miesiac po porodzie nie ma sladu po ciazy. a jak ktos je bez opamietania i tlumaczy, ze przeciez jest w ciazy takie sa wlasnie skutki.

Gość Maja 26l
nie, jestem starsza :) Meza nie pytam bo ona zawsze powie kochanie ślicznie wyglądasz..:)

mysle ze twoj brzuch jak po 2 ciazach i przytyciu 40 kg jest dobry. pocwic duzo go masuj i bedzie ok.

Gość jak dla mnie okropny
i msyalalabym o operacji jakiejs plastyce brzucha.....chociaz zalezy ile masz lat, no ale nie wiem jak mozna tyle jesc zeby tyle przytyc to nie jest normalne a poza tym cwiczysz teraz? ja jestem po 1 ciazy ale cwicze i nie obzeram sie i poza skóra ktora czuc w dotyku ze jest luźniejsza to nikt tego nie widzi bo z wygladu brzuch mam ok.....nie wyobrazam sobie takiego brzucha chyba bym sie nawet przed mężem wstydziła no i przed sobą.... nie pisze złośliwie a obiektywnie

Gość sorrrry a;e
ale jak dla mnie to ten brzuch jest okropny!!!! Ty masz 26 lat??? Dziewczyno weż się za siebie bo za parę lat nie bedziesz mogła na siebie patrzeć!!!

Gość racja racja racja
Na moje ok,nie jest wcale źle, jak na 2 ciąże i 40 kilo przytycia. Niektóre kobiety mają o wiele gorsze brzuchy i bez ciąży. Nie widać jakichś wielkich zwisów luźnej skóry, nie ma rozstępów, nie jest też jakiś strasznie gruby. Trochę ćwiczeń, może parę kilo mniej i będzie całkiem ładny na moje. A te, co piszą Ci, że jest okropny, to chyba same mają wiele gorsze brzuchy i dlatego tak złośliwią.

Gość sorrrry a;e
No właśnie że nie mam gorszego i dlatego tak się dziwię że w tym wieku można mieć taki brzuch. No mi by było wstyd i to 2,5 roku po porodzie!!!

Gość racja racja racja
Ja mam np. płaski brzuch,jestem po 1 ciąży, no mogę powiedzieć śmiało, że lepszy niż ten na filmie, ale nie powiedziałabym, że ten brzuch z filmu jest zły. Widziałam naprawdę gorsze. Niejedna grubsza pani by taki chciała mieć, jak ten z filmu. Zależy to od punktu widzenia. Dla niejednej zupełnie płaski z obwodem 60 cm to będzie ładny brzuch i każde 2 cm więcej to już będzie ochyda, a inna mając i 70-parę w pasie będzie się czuła dobrze i atrakcyjnie.

Gość pierniczka1984
Hihihihhi dziś już widziałam ten brzuszek :classic_cool: :D Jest super ! Dobrze wiesz o tym :)

Czy są jeszcze jakieś granice intymności, których nie przekroczono? Spytaj się jeszcze czy twoja pochwa jest ok. Ręce opadają.

Gość dokładnie, szok!!
jak można coś takiego zamieszczać w necie?? a swoją drogą brzuch okropny!!

Gość lohahsa
Też jestem po dwóch porodach i mój brzuch wygląda O NIEBO LEPIEJ od Twojego. Masz strasznie obwisłą skóre, mój jest płaski i twardy jak deska, ale nie masz żadnego rozstępa, a przynajmniej ja żadnego nie zauważyłam. BRAWO :) ja mam jednego TYLKO, ale ochydnego po lewej stronie :(

Gość lohahsa
Dodam, że jestem 5m-cy po derugim porodzie

Gość pierniczka1984
Jak wy tak mozecie krytykować :O Dziewczyna w ciąży przytyła 40 kg !! Z tego 30 kg już zrzuciła. Jak na brzuszek po takim rozciągnięciu w dwóch ciążach, takiej nadwadze to naprawdę jest dobrze !!! I rozstępów nie ma ! Nie jedna z Was może tylko pozazdroscić. Owszem, idealnie nie jest ale na określenie typu okropny, obrzydliwy nie zasłguje !

Gość pierniczka1984
Trochę poćwiczy, popracuje nad nim, zacznie używać dobrych balsamów i będzie super !

Gość Maja 26l
Dzieki za odp..:) w tym tyg zaczynam ćwiczyć.:D:P A dlaczego nie można w necie dawać takie filmy.:P? to ty chyba nie widziałaś co ludzie wrzucają:P chciałam przeczytać opinie.. średnia wyszła ze bleeee..:) spoko..ja się nie załamuje a motywuje.:D :P nie ćwiczyłam nic nie robiłam z tym brzuchem..ale to się zmieni!!! swoja droga ,nie myślałam ze on aż tak obrzydza.:P sory..jeśli jesteście akurat przed obiadem:P

Gość amannas
powiedzcie mi jak wrzucić fotke do neta to Ci pokaze mój brzuch. Też jest w średniej formie, ale rodziłam drugie dziecko 1,5m-ca temu :)

"Meza nie pytam bo ona zawsze powie kochanie ślicznie wyglądasz.." no i to jest najwazniejsze ;) masz bardzo fajnego meza co do brzucha, to podoba mi sie ze nie masz rozstepow ani wiszacej skory minus za mala oponke ale mysle cwiczenia i dieta dadza super efekt bo widac ze to nie rozciagnieta skora tylko brzuszek z tluszczykiem :) ps ja jestem mlodsza i tez mam 2ke dzieci :)

Gość Maja 26l
kochana trzeba sie zarejestrować na YouTube :) To nie reguła ile sie przytyła ,chyba bardziej o elastyczność..skóry.. a rozstępy to mam:P tylko nie widac tak bardzo... przy przytyciu 40kilo.chyba nie da sie ,nie mieć rozstępów:P a w ciąży no trochę jadłam.:P ale tez rzuciłam fajki i tak pooooszło.hop i w dniu porodu miałam 100kilo.:( Ale mam zdrowe dzieci..:) no chciałabym dobrze wyglądać.. po 1 ciąży..miałam płaski jak deska ,przytyłam tylko 10 kilo..wiec nie było tak źle.. :) ale przy 2 ciazy sie rozbestwiłam.:P i mam.:)

Gość amannas
Nie umiem wrzucić foty, a mam jeszcze tą okropną kreske na brzuchu. Przytyłam w pierwszej ciąży 14, w drugiej 8 a po pierwszej ciąży chyba ładniejszy był brzuch