Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczekująca21.01

kto z was ma termin na styczeń 2011?

Polecane posty

ja tez juz rozpakowana od 22 stycznia :) gratuluje mamusiom :)

I ja tez juz po, urodziłam 29 stycznia chłopczyka :)

gratuluje dziewczyny widze ze ja ostatnia zostalam:( juz 3 dzien po terminie mam nadzieje ze juz niedlugo cos sie ruszy:(

gratuluje Wam dziewczyny. Ja miałam termin na 27-go i dalej nic.

kamila, vi, dosia - gratuluję dziewczyny mam nadzieję, że jak już wszystkie będziemy rozpakowane, znajdziemy chwilkę czasu by wymienić się uwagami w wychowaniu naszym skarbów

randeczka nie mart się - ruszy, na pewno ruszy, już niebawem będziesz tulić swoje maleństwo

no zobaczymy jutro juz 4 dzien po terminie bedzie zalamuje sie z kazdym dniem bardziej:( ale staram sie mowic sobie ze juz blizej niz dalej, moj maz tez caly zestresowany chodzi kiedy bedzie juz ten moment:)

kamila nawet nie wiesz jak zazdroszcze wam tych waszych dzieciaczkow ze juz sa z wami:) moj to by chyba w nieskonczonosc siedzial w moim brzuszku :) a ta perspektywa mnie zbytnio nie pociesza bo chce go juz przytulic ...ehh...i juz 4 dzien po terminie a ja czuje sie idealnie

randeczka - rozumiem twoje zdenerwowanie i twojego męża, mój to na każdy mój telefon wpadał w panikę i pytał czy to już ;-) musisz być cierpliwa, zobaczysz to już niedługo

Gratuluje dziewczyny:) !!!! Moja mała w niedzielę skonczy juz 3 tygodnie, ale czas napitala :D pipka prawie juz zagojona , teraz dopiero zaczynam czuc , że zyje, bo wzesniej strasznie bolalo ... pozdrawiam laski te rozpakowane, a dla nierozpakowanych życze szybkiego i bezbolesnego porodu:))

Basia31 dziekuje za wsparcie, ale uwierz juz 5 dzien po terminie i cisza starszna jest w poniedzialek mam sie zglosic do szpiatala bo moj lekarz ma dyzur...i chyba beda wywolywac:(

randeczka nie smuć się, popatrz na to z drugiej strony - jeśli do poniedziałku nie urodzisz to już we wtorek będziesz z maleństwem, póki co to odpoczywaj ile się da i nie denrwuj się

no dzisiaj poszlam na spacerek troche i bylam na ktg w swojej miejscowosci bo bede rodzic w innym miescie:) skurcze sie uspokoily co mnie martwi, Basiu31 ja mam nadzieje ze juz niedlugo je przytule a moj maz ma urodziny 13 lutego a smieje sie ze maly chce tacie prezent zrobic:)

Czekamy Randeczka juz tylko na Ciebie ... :) Jak sobie radziecie z maluchami ?

Na razie jest super. Mały głównie śpi lub je, więc nie mogę narzekać. Mało płacze i jest przesłodki. A jak u was?

dziewczyny dzIekuje za wsparcie, trzymajcie kciuki jutro ide rano do spiztala zobaczymy co bedzie mam nadzieje ze jak kolejny raz sie odezwe bede juz z maluszkiem:) trzymajcie sie cieputko i wasze kruszynki

Cześc mamuśki.Moja mała też głównie je i śpi , jest spokojna , wiec mam duzo czasu dla siebie :) dzis skonczyla 3 tygodnie :D jest taka mala kuleczka pucatą :) karmicie piersią , czy butla??

moja mała też skończyła już 3 tyg, miała pęknięty obojczyk więc nie potrafiłam przystawić jej do prawej piersi bo strasznie płakała, dlatego odciągałam mleczko i podawałam w butelce, teraz już z piersi nie chce sama ssać ;-( a że pokarm ciągle mam to odciągam i podaje, jutro idziemy na kontrolę obojczyka

no to wyglada na to , ze tylko moj synek daje popalic ... Zaczely sie kolki ... :( Jestem nieprzytomna .. Odciagam pokarm i karmie z butelki ...

kamil_O_ mój syneczek tez nie jest śpiochem, jest aktywny, drzemki trwają ok 10-15 minut a jak się zacznie drzeć to chyba wszyscy sąsiedzi w bloku słyszą i zastanawiają się jaką krzywdę temu dziecku robię... Ma 4 tygodnie, musimy przetrwać, z każdym dniem/tygodniem/miesięcem będzie lepiej, a my będziemy bardziej wypoczęte:)

no właśnie dziewczyny, moja mała taka grzeczna na początku teraz daje popalić - chwilę pośpi a potem krzyk ;-( podkurcza nóżki, chyba ma wzdęcia bo brzuszek twardy, bąki puszcza a kupka nie idzie trzeci dzień, ja jestem na takiej diecie że nie wiem co jej mogło zaszkodzić, czy któraś też tak ma????

Gość dziewczyny ,czy ktoras
wie co sie dzieje z randeczka ? urodzila juz ?

Po kilku nieprzespanych nocach dziś chwila wytchnienia, może to nowe lekarstwo na bolący brzuszek, albo fakt że mam dietkę, chleb z dżemem i rosołek, lekarka podejrzewa uczulenie na białko zwierzęce, zobaczymy jaka będzie noc, a co u was dziewczyny??

czesc dziewczyny urodzilam 10.02 maly jest wspanialy chodz porod wspominam przykro meczylam dwa dni sie z bolami bo nie bylo rozwarcia az mi wody przebili:( mialam napisac wczesniej ale jak wiecie malenstwo pochlania wiele czasu:) ale nie moge narzekac w nocy budzi sie dwa razy na karmienie i bardzo duzo spi nie placze duzo tylko jak jest glodny :) nawet nie wiecie jak sie ciesze ze jest juz ze mna moj Dawidek

randeczko gratuluję !! ;-) biedna namęczyłaś się, ale warto było - prawda? ;-)

Gość gratuluje wam
dziewczyny ze juz rozpakowane jestescie a moglybyscie cos wiecej napisac o waszych porodach?co was zaskoczylo?jak wspominacie?bo ja mam temin na maj ale juz teraz nie moge spac po nocach myslac o porodzie bo niewiem jakiego bolu i czego dokladnie sie spodziewac dziekuje pozdrawiam