Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ema em ema

która z Was trafiła na skurwiela?

Polecane posty

Gość ema em ema

mając hasła do profili faceta, który twierdził, że mnie kocha, jestem jego Jedyną, Miłością życia, właśnie przeglądam sobie jego korespondencję. znamy się 4 lata, od 3 wmawiał mi, że mnie kocha(nie byliśmy i nie jesteśmy razem) - ja czułam się odpowiedzialna za uczucie, które w nim wzbudziłam, więc z nikim się nie spotykałam, ani nie flirtowałam, żeby go nie ranić.. jakoś nie było mi źle z tą samotnością, także bez problemu ograniczałam moje konakty z facetami. po jakimś czasie chyba uzależniłam się emocjonalnie od tych jego pochlebstw i komplementów.. gdzieś w głębi duszy bardzo chciałam być akceptowana i kochana.. przeglądam wiadomości od roku 2008... na facebooku, nk i e-mailu.. widzę jak nawiązuje nowe znajomości z różnymi internetowymi dziewczynami, pochlebia im, prawi komplementy, sprawia wrażenie zainteresowanego bliższą znajomością.. takich kontaktów ma dokładnie 18 w przeciągu dwóch lat.. 5 dziewczynom dał swój numer gg, jednej numer komórki. z dwiema dość poważnie flirtował.. były aluzje seksualne itp. 4 z tych dziewczyn mieszkały gdzieś w jego okolicy, znał je z widzenia, pozostałe mieszkały na jakichś wygwizdowiach kilkaset/-kilkadziesiąt km od niego. teraz tak sobie myśle.. straciłam na faceta kupe czasu i nerwów szanując jego uczucia, znosiłam pretensje do mnie, gdy dzwonił do mnie jakiś kolega, starałam się go nie ranić, a on tak naprawdę miał mnie w dupie. czuje sie maksymalnie oszukana i zdradzona.. wiem, że nie byliśmy razem, ale jak można być tak podłym..?

Gość taaa albo tamta
widocznie można ... szkoda tylko Twojego czasu

Gość miszekkkk
glupia bylas i sie mu nawet nie dziwie ze to wykorzystal tak gadacie na facetow ale same inteligencją nie grzeszycie ja osobiscie do facetow nic nie mam wiadomo czesto sie swinie zdazają ale tak samo jest z kobietami ze nie są lepsze od nich

na jakiegoś niedojrzałego emocjonalnie trafiłaś daj mu kopa w duupę życie nie konczy się na tym śmieciu

Gość Jelcz342
Jak uczuć nie odwzajemniałaś jego to nie dziw sie mu że innym dziewczynom sprawiał komplementy.

"na jakiegoś niedojrzałego emocjonalnie trafiłaś" Ona go nie chciała, ale łaskawie żyła w celibacie. On miał czekać, aż go zechce, ale mu się nie chciało. ROTFL

Gość bronek34
Prawda jest taka ze pewnie nie "dałaś" mu tego czego chciał czyli kochałaś się za rzadko,nie brałaś do buzi itp !! Zastanów się nad tym bo moze to tak naprawde twoja wina a nie jego !!

heh podobny schemat, moj facet byl starszy ode mnie ja mialam dopiero 17 lat, nie chcialam z nim seksu uprawiac to on to za moimi plecami robil z wieloma, fuj