Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

Pomysł na biznes z samiczkom

Polecane posty

Umiałbyś doprowadzić pożółkłą i śmierdzącą konsolę do stanu idealnego po nałogowym palaczu?

3 minuty temu, Siurentajski napisał:

Jakbyś nie był z Podlasia to byś nie uważał, że mieszkanie za prawie bańkę w Warszawie zrobi na kimś wrażenie bogactwa :classic_biggrin:

Dokładnie prawie bańkę to teraz może ruderka w wielkiej płycie kosztować w zależności od metrażu 

2 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

A spakowane płyty 5 minut a biorę 200

Raz na ruski rok bierzesz. I w ogole czym innym jest sprzedaż towaru, czym innym świadczenie usług.

1 minutę temu, Tak czeba tak napisał:

Teraz wszystko się puszcza paczkomatem 

Z paczkomatu to się magicznie nie teleportuje do odbiorcy. Ktoś to musi wyjąć, wrzucic w samochod, posortować w magazynie i znowu dostarczyć. Lepiej samemu przynieść. 

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Wcale nie. Boisz się ludzi więc wymyśliłeś sobie serwis bez kontaktu z nimi, gdzie większość ludzi woli jednak kontakt osobisty, bo widzą komu powierzają swoją własność i mogą chociaż trochę ocenić czy to jest osoba godna zaufania :classic_cool:

Nie czasy się zmienily sprzedawalem przedmioty nawet za kilka tysięcy złotych nikt nie wymagal odbioru osobistego ba bali się odebrać telefon ja dzwonie a oni proszę smsa

Przed chwilą, Queen_bee napisał:

Z paczkomatu to się magicznie nie teleportuje do odbiorcy. Ktoś to musi wyjąć, wrzucic w samochod, posortować w magazynie i znowu dostarczyć. Lepiej samemu przynieść. 

? Mam blisko paczkomaty 

2 minuty temu, Danger napisał:

Umiałbyś doprowadzić pożółkłą i śmierdzącą konsolę do stanu idealnego po nałogowym palaczu?

Tak 

14 minut temu, marawstala napisał:

W przypadku tego czym chciałby się zająć pewnie warto zrobić rozeznanie, sprawdzić i popytać czy taka usługa cieszy się zainteresowaniem... dobrze byłoby popytać osoby które świadczą takie usługi i ewentualnie w necie poczytać komentarze klientów którzy się na nie zdecydowali (czy byli zadowoleni a jeśli nie to co nie było ok.)...  A jak już się zdecyduje to dobrze byłoby się jakoś zareklamować i fajnie jakby zdobył pozytywne opinie... czy byłyby z tego pieniądze to nie wiem, ale cennik sam sobie ustala.

Najelpiej sprobowac dopoki ma pieniadze, na wypadek jesli biznes nie wypali.

Tylko ze Lezak duzo gada, a malo robi, lenistwo jest jego podstawowym problemem.

Nie czasy się zmienily sprzedawalem przedmioty nawet za kilka tysięcy złotych nikt nie wymagal odbioru osobistego ba bali się odebrać telefon ja dzwonie a oni proszę smsa

Tak leżak, ktoś coś kupuje za dużą kasę i boi się zadzwonić. Tak na pewno było. Oni się wszyscy ciebie bali :classic_biggrin:

? Mam blisko paczkomaty 

I? Nadawanie takich rzeczy kurierem jest ryzykowne. Co z tego że może jest ubezpieczone jak ja mam na niej gry? Albo zwrócą mi część kasy za nią. Lepiej przynieść samemu i odebrać samemu.

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Raz na ruski rok bierzesz. I w ogole czym innym jest sprzedaż towaru, czym innym świadczenie usług.

Bo mam wystawione dwie niecale półki... Będzie 20x więcej aukcji będzie 20x częściej wysylka 

1 minutę temu, Queen_bee napisał:

I? Nadawanie takich rzeczy kurierem jest ryzykowne. Co z tego że może jest ubezpieczone jak ja mam na niej gry? Albo zwrócą mi część kasy za nią. Lepiej przynieść samemu i odebrać samemu.

Nie te czasy. Ubezpieczenie 5000, dobrze zapakowane. Odbierałem z paczkomatu nawet projektor multimedialny sony. 

8 minut temu, Queen_bee napisał:

Z paczkomatu to się magicznie nie teleportuje do odbiorcy. Ktoś to musi wyjąć, wrzucic w samochod, posortować w magazynie i znowu dostarczyć. 

Tak to kosztuje od 5,99 do 20,99

6 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Tak 

Jak, jak ty blat czyścisz pol roku 

1 minutę temu, dep_sour napisał:

Jak, jak ty blat czyścisz pol roku 

Bo mi nikt za to nie płaci 

5 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Najelpiej sprobowac dopoki ma pieniadze, na wypadek jesli biznes nie wypali.

Tylko ze Lezak duzo gada, a malo robi, lenistwo jest jego podstawowym problemem.

Odkopał pomyśl o którym wspominał jakiś rok temu (?) lokal sobie ogarnął to teraz może przejść do działania w tym temacie... 

• Like 1

3 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

Obecnie wysylka sprzętu wartego 2-3tyś paczkomatem na nikim nie robi wrażenia 

Ale już to gdzie i komu wysyła się ten sprzęt robi wrażenie :classic_cool:

1 minutę temu, marawstala napisał:

Odkopał pomyśl o którym wspominał jakiś rok temu (?) lokal sobie ogarnął to teraz może przejść do działania w tym temacie... 

Moze zacznie jak mu sie juz czasem kasa skonczy.

5 minut temu, Siurentajski napisał:

Ale już to gdzie i komu wysyła się ten sprzęt robi wrażenie :classic_cool:

Ludzie by woleli wysłać do mnie niż do ciebie. Żyjesz w bance jestem zaufanym sprzedawcom. Konto allegro kilkanaście lat, allegro mi powierza 4200, banki w których jestem kredyt chcom dać do 40tyś na klik, lokalizacja jest prestiżowa a wnętrza minilionerskie minimalizm lu.

Teraz przechodzimy do ciebie, jakaś wieś 20letni pasat czy tam skoda przed domem po babci na wsi zabitej dechami, kradniesz spinacze i chemie do kibla. Nie wiesz nawet jak się rozlicza podatki od giełdzie. 

Ja bym się bal ci powierzyć chomika.

19 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Ale to by kosztowało 500

Ty możesz chcieć ale za tego typu usługi dostaniesz max 150 zł

Ludzie by woleli wysłać do mnie niż do ciebie. Żyjesz w bance jestem zaufanym sprzedawcom. Konto allegro kilkanaście lat, allegro mi powierza 4200, banki w których jestem kredyt chcom dać do 40tyś na klik, lokalizacja jest prestiżowa a wnętrza minilionerskie minimalizm lu.

Teraz przechodzimy do ciebie, jakaś wieś 20letni pasat czy tam skoda przed domem po babci na wsi zabitej dechami, kradniesz spinacze i chemie do kibla. Nie wiesz nawet jak się rozlicza podatki od giełdzie. 

Ale nie projektuj sobie teraz, bo ja w przeciwieństwie do ciebie zrobiłem kasę na giełdzie i mam majątek większy od ciebie. Nie mówimy teraz o bankach i allegro tylko o zaufaniu zwykłego klienta względem ciebie. Duża firma nie musi mieć zaufania do ciebie, bo jak ją będziesz w uja robić to ona sobie w pięć minut z tobą da radę :classic_biggrin:

6 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Allegro kazdemu daje pay. Ja mam 7 tyś limit i nie czuję się tym jakoś bardzo doceniona.

5 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Poza tym to pokazuje jak bardzo jesteś odklejony, skoro uważasz, że to że bank chce ci dać 40 tys. kredytu to obraz twojego bogactwa i zaufania jakim cię bank darzy. Teraz każdemu kto zarabia nawet minimalną krajową dadzą kredyt 40 tys. Gdybym wystąpił do mojego banku do bez problemu dostałbym kredyt konsumencki i 200 tys. Leżak :classic_biggrin:

1 minutę temu, Siurentajski napisał:

Poza tym to pokazuje jak bardzo jesteś odklejony, skoro uważasz, że to że bank chce ci dać 40 tys. kredytu to obraz twojego bogactwa i zaufania jakim cię bank darzy. Teraz każdemu kto zarabia nawet minimalną krajową dadzą kredyt 40 tys. Gdybym wystąpił do mojego banku do bez problemu dostałbym kredyt konsumencki i 200 tys. Leżak :classic_biggrin:

Limit na allegro 4 tys też mu wielkiej chwaly nie przynosi.

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Leżak się zatrzymał w czasach kiedy piwo w lokalu można było za 5 złotych kupić :classic_cool:

Czyli gdzieś bez mała 30 lat temu :classic_biggrin:

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Btw. Ty miałaś ten awatar z osłem w łódce z silnikiem przyczepnym? (tzn. z silnikiem przyczepnym była łódka, nie osioł :classic_wink:)

Leżak  troluje  po.jebusòw  oni jak do miodu.

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Leżak  troluje  po.jebusòw  oni jak do miodu.

To tak samo jak ty, Ogórek. Ty też tu zawsze wszystkich w konia robisz. Dwóch takich geniuszy w jednym miejscu. Jak do tego doszło? :classic_cool:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się