Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

Pomysł na biznes z samiczkom

Polecane posty

2 minuty temu, Siurentajski napisał:

Ale jakby mój ojciec chciał sobie rower z ameryki sprowadzić, to by sobie to sam, bez mojej pomocy załatwił. Ba, jakby chciał sobie auto zabytkowe stamtąd sprowadzić, to też i stać by go było i wiedziałby jak :classic_cool:

Temat wyczerpany sam pisałeś zamawiałes staremu  Chciałeś jechać na hamerykanskiem tylko żeby jechać nie wystarczy chcieć tylko trzeba jeździć.

Tym rowerem chciałeś ściągać jak staremu zabierzesz ?

Ogòlnie ostatnio jechałem. Z kolegą jechał za mną na rowerze skrócie. Podziwiam go dał radę 40 utrzymać non stop na starym rzęchu przez 15 km Zadyszki dostał ale dał radę. Ja mogłem szybciej 

Edytowano przez Fifofa

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Temat wyczerpany sam pisałeś zamawiałes staremu  Chciałeś jechać na hamerykanskiem tylko żeby jechać nie wystarczy chciećtylko trzeba jeździć.

Tym rowerem chciałeś ściągać jak staremu zabierzesz ?

Nie pisałem że zamawiam jakiś rower staremu. Poza tym nie wiem czy ogarniasz różnicę między rowerem a ramą. Wygooglaj sobie Vynl Bike frames to będziesz wiedział o co lata, bo widzę że masz problem na razie :classic_cool:

15 minut temu, Siurentajski napisał:

Zapisz ten dzień w kalendarzu albo lepiej kredą w kominie, żebyśmy wiedzieli potem kiedy był dokładny początek fortuny leżaka :classic_cool:

18 czerwca zapamiętam 😆

4 minuty temu, Fifofa napisał:

Ogòlnie ostatnio jechałem. Z kolegą jechał za mną na rowerze skrócie. Podziwiam go dał radę 40 utrzymać non stop na starym rzęchu przez 15 km Zadyszki dostał ale dał radę. Ja mogłem szybciej 

Jaki to jest rower skrót?

12 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

Nie chcę Ci spojlerować ale tak działa każda parafia 😄 

Tak ale ten prywatnie i on się pomodli a ty kasę na konto mu wyślij 😆

Przed chwilą, Siurentajski napisał:

Jaki to jest rower skrót?

Stary rzęch  patrzałes na jego rower nadawało wszystko do wymiany albo na złom. On jechał 15 km non stop 40 dychy 

8 minut temu, Fifofa napisał:

Tobie tak robił 🤣

Wychodzi ma to że każdego tutaj bił tylko nas nie 😆

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Bil albo mają schizofrenię jako drugie imię.

Ja obstawiam to drugie.

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Stary rzęch  patrzałes na jego rower nadawało wszystko do wymiany albo na złom. On jechał 15 km non stop 40 dychy 

Tak, czterdzieści kilometrów na godzinę jechał na starym rzęchu przez 15 km. To niech się chłop na Tour de Pologne zgłosi. Zauważa go, dadzą porządny rower, wezmą do teamu kolarskiego i będzie sławny i bogaty :classic_biggrin:

On tak na tym rzęchu 40 przez 15 km jechał jak ty 100000 km w dwa lata zrobiłeś :classic_cool:

6 minut temu, Onaaaa napisał:

Groził pobiciem albo wystalkowaniem, pisał.na fejsie do listy znajomych, wysyłal obleśne wiadomości na priv. Ha ha ha, fajne, co nie? 🙂

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

3 minuty temu, Fifofa napisał:

Bil albo mają schizofrenię jako drugie imię.

Ja obstawiam to drugie.

Ty sam widzialeś jego odpały. Może masz gwoździa w mózgu i ci pamięć blokuje?

CALA PRAWDA O LEZAKU - CZYTAJCIE I UCZCIE SIE

Ten gruby skuurwiel widzę dalej tak się pluje do jakiś Elek, Malowanych itp. Ludzie ignorujcie tego chwasta. Typ na bank zaniża swój wiek, po 30stce to on na kowbojkach też był jakieś 8 lat temu w 2017, a niby ma 36 chyba ... 50. Ten cweel też wbijał na somosię wtedy i dobra mamę, gdzie pisał pojeebane rzeczy. On ma 18cm tak samo jak ruuchanie co piątek ten prawik. Czemu 13cm nazwa? Sam takie miał konta na kowbo Kiedyś raz z gościa na golasa wrzucił foto, po stylu pisania pamiętam że to on...ulany grubas jakiś ...y wlochaty. To swoje foto co daje to z google grafika 2016. On serio jest z Podlasia, idiiotaa nawet myli jaka w Warszawie jest pogoda. Tylko dla wieśniaka jakaś Wawa to symbol czegoś lol.. kuurwa są duże miasta inne w Polsce. Do tego serio pdf jakiś. Kto normalny po 30stce pisze kuurwa do 12-14 latek na kowbo o zalaniu speermą i inne pojeebane rzeczy, ten skuurwiel jeebany.. jakiś fan chuujowych gier i sprzętu, koleś ma autyzm, mitoman, zboczeniec i biedak, biedak jeebany XD DLA niego Bałtyk to Karaiby kuurwa. Typ naprawia mordę kitem z allegro i sra do zapchanego kibla, pije szczochy ze szklanki, wy serio jeszcze z czymś takim gadacie? On na bank ma obserwację policyjną, rente dla upośledzonych. Powinni go do Tworek wysłać.

xxxxx

Albo jak kuurwa na początku jego kariery na kafeterii założył sobie konto Leżaczek, a nie 13 cm czy inne Trzynasty milioner XDDD i udawał normika nie zboczonego. Pisał z tą brokenTiger poojeb udając nie siebie. chuuj wie co planował. Właśnie często tacy schizole robią komuś krzywdę. Oj zawiną już niedługo tego klienta, miał jakieś sprawy wcześniej, sam pisał że pod przedszkolem sobie siadywał to go pogonili. Że sąsiedzi go zgłaszali bo im kradł jakieś paczki i listy stalker jeebany.

xxxxxxx

A ten byczy tirowiec na...y tez ma swoje za uszami, sami sobie poszperajcie na kafe sa tematy co pisal tez, ze kogos w nocy macal, czy pokazywal lasce z mcdonalda fujare, albo grozil nimfie oszpeceniem itp. Bardziej moze agresywny ...olaniec, ale mental lezaka....zli ludzie bardzo. A wy 'laski' lepiej sobie patrzcie i ludzie z kim piszecie, bo sa pewne granice ... upadku. Ja was tylko ostrzegam.nawet jak go trollowali, czy lezaka...to nie bylo z niczego. ..wersja pierszwa byla zawsze po...ona....dlatego na kowbo wszyscy na nich pluli, to byl inny poziom ...olenia, na granicy prawa. Jego pracodawca to chyba Maciek z Klanu XDD ze takiego peta nia potrafi zobaczyc....... on tez pdf....jak na dobrejmamie pisal ...ane akcje....to jacys bracia ... on z lezakiem chyba

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Śkiesznie 

" Śkiesznie " a po jakiemu to ułomie miałeś udar czy upiłeś się znowu do lustra. 😁

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

I Bił cię pisząc przez forum?  pisząc na pw?

To już naprawdę schiza jak leżak z Anastazją

Albo Filipek z Panną kwikneres.

Edytowano przez Fifofa

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

I nie udałeś się z tym na pały, bo bałeś sie że sprawdzą twoją aktywności i wykryją że jesteś pdfem 😁

2 minuty temu, Fifofa napisał:

I Bił cię pisząc przez forum?  pisząc na pw?

To już naprawdę schiza jak leżak z Anastazją

To jeszcze nic , bo typ miał fazę że uprawiałem sexy przez kabelek internetowy , a on pod to konia walił w krzakach 🤣🤣🤣🤣

14 minut temu, Onaaaa napisał:

Dziwne że nawet nie uderzyłem Cię podczas sportowego technicznie sparingu. Możesz czuć się wyróżniona. 😊😁 Ale masz mocny prawy sierpowy. 🤗

4 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał:

To jeszcze nic , bo typ miał fazę że uprawiałem sexy przez kabelek internetowy , a on pod to konia walił w krzakach 🤣🤣🤣🤣

Jedna gwałcili myślała to ja,.nie wiedziała gdzie. Dopiero są urojenia chorobowe

Schizofrenia drugie imię 

To wszystko się dzieje na forum i chorych łbach 

Edytowano przez Fifofa

13 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał:

" Śkiesznie " a po jakiemu to ułomie miałeś udar czy upiłeś się znowu do lustra. 😁

Jest i ten, co nie pamięta 10 lat wymyślania życie w Jukonie. Nie bylo wielkiego domu z piwnicą nad jeziorem, śmigania motorkiem, malowania łodek, pstrągów, nie wiedzial co w Polsce. Bo skrinów nie ma 😄

Ciekawe jakie to uczucie klamać tak samemu sobie? Chyba chora akcja?

Tak, wiem, zaraz wjadą jakies bajki o uśmierconym synu i zmianie płci żeby tylko odpyskować i nie zamknąć się w sobie 😄

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Jest i ten, co nie pamięta 10 lat wymyślania życie w Jukonie. Nie bylo wielkiego domu z piwnicą nas jeziorem, śmigania motorkiem, malowania łodek, pstrągów, nie wiedzial co w Polsce. Bo skrinów nie ma 😄

Tak, wiem, zaraz wjadą jakies bajki o uśmierconym synu i zmianie płci żeby tylko odpyskować i nie zamknąć się w sobie 😄

Jedna była taka,  podobno jakiś splodził dziecko,  nawet nie wiedział  on że splodzil Dziecko umarło na cmentarzu.

To są ludzie chorzy  szukają podobieństw w każdym. 

Raczej dla takich osoòb jest potrzebny dobry psycholog.

Edytowano przez Fifofa

3 minuty temu, Fifofa napisał:

Jedna była taka,  podobno jakiś splodził dziecko,  nawet nie wiedział  on że splodzil Dziecko umarło na cmentarzu.

To są ludzie chorzy  szukają podobieństw w każdym. 

Raczej dla takich osoòb jest potrzebny dobry psycholog.

A ty adwokat jukońskiego emigranta na niby? 😄

Pięknie się staracie wybronić skompromitowanego bajkopisarza, tylko po co? Normalnie bierze się za takie akcje kasę, ale on wam grosza nie zapłaci przecież 😄

Napisano (edytowany)
3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A ty adwokat jukońskiego emigranta na niby? 😄

Pięknie się staracie wybronić skompromitowanego bajkopisarza, tylko po co? Normalnie bierze się za takie akcje kasę, ale on wam grosza nie zapłaci przecież 😄

Ta baba myślała to ja, była przekonana to ja, jakieś dziecko zrobiłem. Nabijalem z niej. nic o dziecku nienznanym nie wiem,  Faktycznie miało to miejsce i poprzewracało w głowie, udowodnić.nie dało  to nie ja.

Edytowano przez Fifofa

12 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Jest i ten, co nie pamięta 10 lat wymyślania życie w Jukonie. Nie bylo wielkiego domu z piwnicą nad jeziorem, śmigania motorkiem, malowania łodek, pstrągów, nie wiedzial co w Polsce. Bo skrinów nie ma 😄

Daj w końcu jakiegoś skrina albo udaj się na policję ułomie i rozlicz mnie na realu, bo chyba się nie boisz skoro jesteś taki prawy i szlachetny. 🤣🤣🤣🤣

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Ta baba myślała to ja, była przekonana to ja, jakieś dziecko zrobiłem. Nabijalem z niej. nic o dziecku nienznanym nie wiem,  Faktycznie miało to miejsce i poprzewracało w głowie, udowodnić.nie dało  to nie ja.

Nadal nie rozumiem po co.udajesz że ten człowiek jeszcze niedawno udawał kanadyjczyka z Jukonu.

1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Daj w końcu jakiegoś skrina albo udaj się na policję ułomie i rozlicz mnie na realu, bo chyba się nie boisz skoro jesteś taki prawy i szlachetny. 🤣🤣🤣🤣

Deklu, tematy z lat 2012-2014 nadal są daleko na stronach. Poza tym naprawdę myślisz, że powiesz że Jukonu nie było i czytający 10 lat twoje bzdety uwierzą? 😄

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nadal nie rozumiem po co.udajesz że ten człowiek jeszcze niedawno udawał kanadyjczyka z Jukonu.

Napisz jakby napisał był na Marsie tutaj lipedz co był i widział.  Ogòlnie Wielki absurd nie wnoszący nic.

6 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Chcesz screeny o Jukonie? Zaraz zorganizuję

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się