Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi mów

Jaka może być przyczyna samotnosci dziewczyny poza urodą

Polecane posty

Gość tak mi mów

no jaka

Gość eiit
niefajność dziewczyny

Gość sucha skóra
zły charakter

Gość oł fak,
jest po przejściach, jest wygodna, nie potrafi zaufać, jest lesbą i sie z tym kryje ...🖐️

Gość oł fak,
i jeszcze zapomniałam o najważniejszym: kocha kogoś z kimś nie może być a z innym nie chce

Gość tak mi mów
zły charakter odpada, akurat ta laska ma serce na dłoni :P może rzeczywiście wydaje się księżniczką, ale ja tego u niej nie zauważyłam, może inni.... co jeszcze

Gość tak mi mów
:D nie lesbą też nie jest miałczy mi że mało facetów do niej startuje, że sami dużo starsi ale jest ładna, wiec sądzę, ze nie przez urodę a chcę jej pomóc

Gość r o b
przewarznie dziewczyna szuka kasy,a chłop to jest dodatkiem,zrobi dziecko i kopa w dupe/i powie że -KROWA Z CIELECIEM JEST POKUPNIEJSZA/ i dalej innych mani że ex był hu...,nie dbał o nią ,nie kochał itp.

Gość pant T
Osobiście mam koleżankę, zaznaczam że bardzo ładną, o szczupłej figurze, która ma syndrom księżniczki, ma ona 27 lat, brak męża, chłopaka a lata lecą... więc drogie dziewczyny korzystajmy z życia bo mamy tylko jedno i szybko się kończy:)

Gość tak mi mów
heh, ale niby co to jest ten syndrom księżniczki? Bo ja po niej nie zauważyłam much w nosie i strojenia fochów.

Gość ma niefart
i tyle

Gość pan t
Syndrom księżniczki jest wtedy gdy dziewczyna po prostu szuka idealnego faceta a jak wszyscy wiemy taki nie istnieje. tak na szybko:)

Gość tak mi mów
nie wiem jak jej pomóc wyglądu w niej nie zmienie, bo nie ma po co..jest ok ona ma pecha, wszędzie gdzie nie pójdzie czy to praca czy uczelnia czy dodatkowe zajęcia..wszedzie kobiety nie wiem gdzie ja wysłać, żeby jakiegoś faceta w końcu poznała

Gość oł fak,
może jest nieśmiała

Gość ja nie mam faceta bo nie
nie mam gdzie tak owego poznac na studiach prawie same dziewczyny, w pracy tez a w klubach wiadomo, ze faceci tylko przygodnego seksu szukają

Gość tak mi mów
na pocątku jest nieśmiała - zgadza się, ale nie tak, że zapomina o jeżyku w gębie, potem się rozkręca ja nie mam faceta bo nie - robisz coś z tym?

Gość miszekkkk
ja mam za duze wymagania nikt mi sie nie podoba

Gość ja nie mam faceta bo
No a co moge jeszcze zrobic? Jeżeli ktos zna miejsce, gdzie można poznac faceta , niech się podzieli swą wiedzą, a chętnie się tam udam.

Gość tak mi mów
no nie wiem, myślałam że może przez net, czast, sympatię próbujesz, albo gdzieś chodzisz na jakieś zajęcia, czy próbujesz kogoś na zwyczajnych zakupach poznać.... nie wiem teraz to takie trudne kogoś znaleźć

Gość tak mi mów
up

Gość nigdy w zyciu!!!
:nie wiem gdzie ja wysłać, żeby jakiegoś faceta w końcu poznała: zapisz ja do policji. tam facetow nie brakuje.

Gość fdgdgdgdgfgdg
cyt. Osobiście mam koleżankę, zaznaczam że bardzo ładną, o szczupłej figurze, która ma syndrom księżniczki, ma ona 27 lat, brak męża , chłopaka a lata lecą... więc drogie dziewczyny korzystajmy z życia bo mamy tylko jedno i szybko się kończy Ja znam taka co ma 26 lat, meza Araba z ktorym sie nie rozwodzi, bo jej tak wygodnie, liczne ekscesy za soba i problemy emocjonalne. Ale dalej sie bawi i czeka na wielka milosc oraz powazny zwiazek.

Gość tojaniety0
moze sie sparzyla tak jak moja znajoma.. wybierala w mlodosci zlych ludzi, szalała nic na powaznie potem się ustatkowala, tylko nauka i znowu nic na powaznie i latka przeminely, a moim zdaniem to juz za pozno jak sie ma 22 lata na znalezienie prawdziwej milosci.. tylko rozsadek, ktory tez nie pomaga.. :(

Gość bo nie kazdy chce
a skad w ogole pomysl zeby jej pomagac w znalezieniu partnera? Moze ona wcale nikogo nie szuka? A moze piszesz o sobie samej bo uwazasz sie za ladna a mimo to jestes sama , byc nie chcesz i szukasz powodow pod przykrywka pomocy kolezance? Ale jezeli jednak nie, to musisz zrozumiec ze nie kazdy odczuwa ciagla potrzebe bycia w zwiazku. Sa osoby, i jest ich calkiem sporo, ktore realizuja sie w zyciu na rozne sposoby i nie upijaja sie wieczorami samotnie rozmyslajac o tym jak to im zle samym, marzac o ksieciu ktory bedzie je tulil do snu. I to dotyczy w takim samym stopniu osob mniej atrakcyjnych, przecietnych jak i tych najpiekniejszych. Ludzie moga byc calymi latami sami, nie cierpiac z tego powodu, az do momentu kiedy sie zakochaja na zaboj i takie tylko relacje ich interesuja, a nie korzystanie z kazdej nadazajacej sie okazji, no bo przeciez trzeba z kims byc. Osoby atrakcyjne maja ten komfort, ze moga byc bardziej wybredne, bo przewaznie caly czas ktos sie kolo nich kreci, a one nie musza brac pierwszego lepszego. To ze kolezanka jest ladna a mimo tego jest sama, nie musi oznaczac ze cos z nia jest nie tak. Moze po prostu nie ma w jej otoczeniu nikogo kto by ja wystarczajaco interesowal i tyle. Jak sie ktos taki pojawi, to nie bedzie potrzeby zeby kolezanki jej w czymkolwiek pomagaly.

Gość tak mi mów
bo nie kazdy chce -jakbyś dokładnie przeczytała moje wypowiedzi, to zauważyłabys, że ta koleżanka chce pomocy i w sumie dobrze, ze mi o tym powiedziała, bo najgorsze co można ze sobą zrobić to zamknąć się w wieży i czekać na ksiecia

Gość hszonszczu to masz
Nie ma faceta, na którego by leciała i on na nią jednocześnie. Jest lesbijką. Jest straszna z charakteru i WIE o tym. Jest wierząca i nie spotyka się byle się spotykać. Ma inne cele życiowe. I mnóstwo innych rzeczy...