Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona23IRL

Mój chłopak powiedział,że płaci mi za oral!!!!!

Polecane posty

Gość do autorki wątku
myślę ze za bardzo sie przejęłaś, jeśli jesteś tam dopiero od kilku dni to spokojnie jesteś w roli gościa, osoby nazywające cie utrzmanką nie mają racji i wyrażnie chciały dokuczyć, gdybyś była tam kilka lat na utrzymaniu i nie szukała pracy to co innego ale pewnie zaraz ją znajdziesz, nie wydaje mi się zebyś była przewrażliwiona, zarty żartami ale pewnych granic sie przekracza i twój chopak powinien o tym wiedzieć, chyba sam czuje że przesadził, nie obraźaj sie nie nadymaj bo tak sie z mężczyznami nie rozmawia, po prostu powiedz mu jak sie wtedy poczułaś, to co tu napisałaś, zreszta kwestia seksu oralnego jest dla dziewczyny dość drazliwa, nie tak łatwo sie zdecydować jak sie niektórym wydaje... pozdrawiam cię serdecznie, myślę ze twój partner zareaguje prawidłowo i cię uspokoi

Gość Kapitan Bomba!!
z wami baby to trzeba krótko na smyczy bo jak się suczka rozpuści to na głowę wejdzie.

Gość p jebannnneeee
alinasssa, a co cie to kurwa w ogole obchodzi dlaczego autorka sobie wyjechala i kiedy wroci? to jej zycie i niech robi co chce! a jak ty jestes taka obyta i masz monopol na wiedze pt "jak najlepiej sobie ulozyc zycie" to ja sie pytam dlaczego w te chwili jak zazdrosna kwoka leczysz swoje niepowodzenia i kompleksy na kafe? autorko. czyli jest tak jak mowilam.. faceci przeważnie w naturze mają chęć zaopiekowania się swoją rodziną i lubią mieć poczucie, że są wstanie zapewnić wszystko swoim kochanym osobom. naprawdę.. tak samo jak kobieta ma w naturze chęć stworzenia przytulnego i dobrego domowego ogniska.. zeby bylo zawsze czysto i ugotowane itp.. robisz to bo chcesz dbac o swojego faceta i tak samo on chce dbać o ciebie! a ze natura nas do innych ról przystosowala to tak jest, ze kobieta chce stworzyć "dobry" dom, a facet dobre zaplecze finansowe. tylko alinasaaa trafila widac na takiego skąpego typa i teraz sie wyzywa, albo ojciec jej kieszonkowych nie dawal i matke rozliczal z kazdej wydanej zlotowki..

Gość nyms
zabolalo cie to ze jestes kurwom czy to ze jestes na jego utrzymaniu?? niesamowite ze wasza kurewskosc was boli, a chlopakowi nalezy sie poklon za swiadomosc stanu rzeczy i szczere slowa do kobiety kurwy.

Gość Ona23IRL
alinaaasaaa..... odniosę się pokolei do tego co napisałaś :] 1. Szanse miałam i perspektywę zaczęcia pracy w zawodzie, co od razu po studiach jest niezłym strzałem... tym bardziej,że byłoby to w mieście, w którym studiowałam i miałam naprawdę tanie mieszkanie...Pomyślalam,że skoro od razu po studiach pojawila się szansa to jak wrócę za pół roku czy rok....coś się na pewno znajdzie...Rodzice nie byli zadowoleni ale zaakceptowali ten fakt ...Po prostu zaryzykowałam... 2.Nigdzie nie pisałam,że miałam niesamowite życie...nie było niesamowite bo nie było Go obok mnie aczkolwiek było całkiem niezłe :] Nie narzekałam... 3.Nie wiem skad wzięłaś fakt o tych kilku latach razem na odległość... fakt, flirtowaliśmy ze sobą przez neta (jakie to trywialne!) jakieś 7 miesięcy... znaliśmy się wcześniej dobre 10 lat ale ja byłam w innym związku... walnęło Nas ponad temu, niestety wyjechał .... to jest typowa szalona miłość.... wrócił na miesiąc i ...i już:] Nie potrafi żyć bez siebie... Nieodpowiedzialne? Gówniarskie? Być może, nawet jeśli to jesteśmy szcześliwi i szczerze zakochani.... 4. Chłopak nie miałby zamiaru do PL wracać....gdyby nie ja...robi to tylko i wyłącznie dla mnie ...aby sprawdzić mnie, siebie, nas....nie uda się? Trudno....możemy znów wyjechać... 5. Nie wierzę w zwiazki na odległość... byłam w związku 7 lat i właśnie z powodu takowego wyjazdu się rozpadł...a mi za bardzo zależało na tym aby to stracić... 6.Te super perspektywy to wzięłaś chyba za jakieś robienie milionów :] Nie musisz mi w nic wierzyć....mi zależy na obiektywnym spojrzeniu na to wszystko i piszę tak, jak jest...

Gość alinaaasa
o cholerka :-)nie wiem skad wytrzasnełam te 4 m-ce pobytu twojego u chłopaka w Irlandii :-) Przeciez Ty ejstes pare dni dopiero,wiec jak to jest,ze tacy stesknieni za soba juz po paru dniach jeden do swego kompa idzie,a drugi do swego ;-) Ja to bym nie chciała siedziec na kafe jakbym tak szalenie była steskniona za swoim :-)

Gość p jebannnneeee
"p j**annnneeee papierek z USC nie wazny,ale wazne formlnosci. Bo miłosc miłoscia,ale jak sie komus cos stanie,to co wtedy?" słuszna uwaga. autorko wykup sobie ubezpieczenie, albo zarejestruj sie do UP i możesz być utrzymanką do woli :P

Gość Ona23IRL
alinaaaaasa ale ja jestem 4 dni a nie 4 miesiące!!!!!!!!!!!!!!!!! Pracuje 8 h, racja....wrócił, zjedliśmy obiad, poleciał do sklepu po jakąś zabawkę a teraz zajmuje się aukcją na e-bayu ... ale czemu ja Ci się z tego tłumaczę?:)

Gość alinaaasa
Ona23IRL ile masz lat?czy 23 lata to Twoj wiek? A czy ty nie wiesz,ze byka trzeba od razu trzymac za rogi,bo mozna go szybko stracic. Miałas szanse na dobry start zawodowy i z niego zrezygnowałas ze wzgledu na krotka znajomosc z chlopakiem,ktora nazywasz niesamowita ,gorąca miłoscia.Przeceiz gdy wrocisz za poł roku,za rok nie bedziesz miałą takiej mozliwosci zatrudnienia jak w tej chwili.Sansę trzeba było chwytac od razu.

Gość Ona23IRL
alinaaaasa ... :) spędziliśmy całe święta w PL razem, cały miesiąc.... ;) zdazyliśmy się sobą nacieszyć tak....że teraz nie muszę leżec wtulona w Niego jak wraca z pracy :) co raz mniej masz argumenów...doprawdy:]

Gość p jebannnneeee
wlasnie ja tez nie wiem po co jej sie tlumaczysz? :o co w tym dziwnego, ze facet po pracy chce mieć i czas na dziewczyne i czasu troche dla siebie.. takie odizolowanie sie i pobycie samemu przez 2 - 3h dziennie służy zdrowiu psychicznemu i jest jak najbardziej naturalne :P

Gość Ona23IRL
alinaaasa.... nie mam ani 23lat i kraj w którym jestem też jest zmyślony :] reszta prawdziwa...chciałam być totalnie anonimowa na forum :]

Gość alinaaasa
Ona23IRL ju zsama sie poparwiłam co do tych dni :-) :-) weź Ty o wielkiej miłosci i tesknocie nie pisz,bo 4 dni to jest bardzo mało i gdybyscie byli zakochanio az tak w sobie,to nie siedzielibyscie osobno,tylko arzem byscie gdzeis poszli etc. To tylko 4 dni jak jestes ,a zachowujecie sie stare,dobre małzenstwo z kilkuletnim stazem :-) Gdzei ta miłsoc,gdzie ta desperacka tesknota :-)

Gość alinaaasa
Ona23IRL no to ile masz lat?Skonczyąłs studia,to mzoeszmiec max 26 lat.Bo wiecej chyba nie masz,bo piszesz,ze skonczyąłs studia,obroniłas magisterke i wyjechałąs nie odbierajac dyplomu.

Gość Ona23IRL
aliaaasaaa....myślisz,ze nie myślalam o tym,że możliwe,że marnuje niezły star w życie? Oczywiscie,że tak ...myślalam o tym, On też kazał dobrze przemyśleć... Zdecydowałam się... Mimo krókiej znajomości... Byłam wcześniej z kimś długo i zązek ten polegał wyłacznie na racjonalnych wyborach i co z tego ? Nic! Czuję,że to jest coś wyjątkowego...zaryzykowałam.. Stracę? Sparzę się? Trudno...Na pewno nigdy nie wypomnę :]

Gość Ona23IRL
Lada moment skończę 25 ale nie rozumiem po co Ci ta informacja i co Ona zmienia? Jakby to coś pomogło to mój nr buta to 38...

Gość p jebannnneeee
alinsaaa ale co cie to w ogole obchodzi? zrzedzisz jak stara baba :D to jej zycie i nawet jak robi zle.. (chociaz tylko w twojej ocenie) to ma prawo do popelniania bledów. wez pod uwage tez, ze moze autorka kieruje sie innymi wartosciami w zyciu i ma inne priorytety.. i jest dla niej co innego wazne, a jak dla ciebie.. tylko PIENIADZE, PIENIADZE I PIENIADZE do tego stopnia, ze pewnie twoim zdaniem w zwiazku partnerskim jak para mieszka ze soba trzeba miec nawet osobne półki w lodówce na jedzenie.

Gość alinaaasa
Ona23IRL wydaje mis ie,ze jednak przekolorowałas swoje zycie i perspektywy w Polsce,bo nei wierze,ze zrezygnowałas z tego wszystkiego dla faceta z ktorym jestes krotko,szczegolnie gdy juz raz sparzyłąs sie w jakims innym zwiazku .

Gość Ona23IRL
Pisałam Ci wyżej,że spędziliśmy miesiąc razem w PL...razem polecieliśmy za granicę... O tęsknocie pisałam parząc przez pryzmat ostatniego roku, kiedy to był za granicą a ja kończyłam studia w PL... Tęsknota może być długotrwałym i uogólnionym stanem... :] Chyba zaraz pójdę i w imię milości i tęsknoty wyjmę mu wtyczkę z gniazdka i wyłączę kompa, tym samym psując szansę na wymarzony sprzęt kupiony na e-bayu.... bo tak przecież ma wyglądać miłość i spędzanie czasu razem :] A ile Ty masz lat alinaaasa?:)

Gość alinaaasa
p jebannnneeee OK.OK :-) mnei to nie obchodzi,ja tutaj pisze z nudow,bo sma siedze w domu i po prostu nudzi mi sie,a wyjsc nie moge. Ale zakochana kobieta,ktora rzuca dobrą passę w Polsce i jedzie w nieznane do faceta z ktorym jest krotko ,siedzi na kafe i pisze ,zamiast spedzic czas ze swoim facetem .Przeciez ona dopiero 4 DNI jest z nim ,wiec czyzby juz sie soba znudzili,ze ona traci czas na kafe? On ,na pewno cos przedaje lub kupuje to wejdzei od czasu do czasu na ten e-bay,ale ogolnie to jakos dziwnie wygalda,ze sa osobno,zamiast razem. PowtarzamONI SA ZE SOBA PO JEJ PRZYJEZDZIE DO NIEGO DOPIERO 4 DNI.

Gość Ona23IRL
alinaaasa... przekoloryzowałam? Ale co? W jednym masz rację...totalnie zauroczona jestem i zakochana... po rozstaniu z ex rok byłam totalnie wypruta z emocji do tego stopnia,że musialam zastrzyki w dupsko pobierać...myślalam,że juz nie pokocham (tak , wiem...młoda jestem a takie głupie myślenie ale tak to zazwyczaj się głupio myśli po tak długim związku....)... spotykalam się z facetami ale nic z tego....ex,ex,ex...i nagle bach! Big Love... Nie chcę tego stracić... On też nie ...oboje sparzyliśmy się na związkach na odległość... chcemy teraz być ze sobą....blisko... Co do pracy i perspektyw oczywiście przyznam się,że było to przy drobnej pomocy :] Liczę na nią w razie czego jak wrócę...choć wiem,że już może być pozamiatane :]Zaryzykowałam...

Gość alinaaasa
Ona23IRL i co z tego,ze spedziliscie 1 m-c w Polsce razem:-) Przeciez to tylko 1 m-c :-) Jak teraz zachowujecie sie jak stare małzenstwo,to co dopiero bedzie za pare lat :-)

Gość Ona23IRL
Jakbym napisała,że byliśmy w PL pół roku razem to też byś napisała: 'to tylko pół roku'... ;) Po prostu się czepiasz :] Czy zachowujemy się jak stare dobre małżeństwo? Czasem no pewnie! W większości jednak nie ....:] Zdziwiłabyś się... Mój chłopak zajmuje się też DJ'ką.....sprzęt, na który się czai jest drogi, znalazł niezłą ofertę....siedzi i klika jak zaczarowany :] Mam Go na wyciągnięcie ręki, rozmawiamy... i jeszcze muszę Go oszukiwać ,że piszę maila ;) Bo przecież bym dostała przez łeb,że piszę na jakimś durnym forum zamiast pogadać na ten temat najpierw z Nim.... Co najlepsze alinaaasa...jutro....zamiast siedzieć z my love....zostałam zaproszona przez Jego koleżanki na party ... Ulala... ;)

Gość alinaaasa
Ona23IRL a,taka mała depresje maiąłs po rozstanbiu z poprzednim facetem,No to nie dziwie sie,ze teraźniejszy cie zbajerował i zrzekłas sie dla niego dobrego startu w zycie.

Gość Ona23IRL
Może wlaśnie dlatego,że jak napisałaś siedzisz sama i nie możesz wyjść jesteś drażliwa i chcesz mi dopiec;) Nie odpowiedziałaś na pytanie ile lat masz Ty ;)

Gość alinaaasa
Ona23IRL jak juz napsiałam,ja sie nudze i piszetutaj,a ty,dlaczego odpisujesz ciagle i ciagle.Czy chcesz cos udowodnic tutaj klikajacym,czy sobie samej,czy po prostu sie nudzisz i nie masz innych zainteresowan,tylko odpisujesz na posty nudnej kobieciny :-)

Gość alinaaasa
Ona23IRL nie ejstem drazliwa :-) bo ogolnie mam taki sam charakter jak udzielam sie towarzysko w realu.Teraz sidze w domu,bo chora jestem,do tego moich domownikow nie ma w domciu przez parę dni,wiec sobie bajerze.

Gość Ona23IRL
Depresja to za dużo powiedziane...po prostu byłam w kiepskim stanie ;) Uwierz....spotykalam się potem z wieloma facetami... nie jestem typem szarej myszki....jestem atrakcyjną, pewną siebie i zaradną osobą (tak i skromną;) ) ...pokochałam Go ... :) I wiem,że chcę z Nim być... Czy czuję się zbajerowana?;) Trochę na pewno (jakbyś zobaczyła ten uśmiech;) ) ... Mój facet jest starszy ode mnie kilka lat, typ lovelasa, mnóstwo kobiet wczesniej, nic poważnego ... ponoć się zakochał, rodzina Jego tak twierdzi, przyjaciele... zamieszkal ze mną, ba, sam tego chciał! :] Budzi mnie w nocy, przytula by powiedzieć jak bardzo mnie kocha i jak się cieszy,że tu jestem ... Oby ta bajera trwała jak najdłużej :]

Gość Ona23IRL
alinasaaa....dokladnie tak ...nudzę się :] a nie chcę przeszkadzać mojemu facetowi bo wiem,że to dla Niego ważna aukcja ... niestety jeszcze nie dorobiłam się tu nowych znajomych czy hobby....jestem 4 dzień- przypominam :] dlatego na razie rozrywką jest net :] a klikam tym bardziej ciągle i ciągle bo temat dotyczy mnie :)