Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona23IRL

Mój chłopak powiedział,że płaci mi za oral!!!!!

Polecane posty

Gość Ona23IRL
Im dłużej Cię czytam tym częściej myślę,że mogłabym się z Tobą zaprzyjaźnić :D Jesteś wstrętnie wredna...;) Lubię to!

Gość alinaaasa
Ona23IRL budzi cei w nocy aby powiedziec,ze cie kocha ;-) wspołczuje ci a nie zazdroszcze,bo wiem co to onzacza:-) Moj tez mnie budził w nocy i tez mi mowil i pokazywał jak mnie i kocha ;- Tylko,ze to trwa do dzis.Po prostu nie przebudzi sie,nie chec mu sie spac,to mnie budzi i dyskutuje :-) a to nie ejst miłe,nawet jak dyskusje poprzedza okazywanie miłosci :-),wiec nie ceisz sie,ze twoj wyznaje ci miłosc w nocy,budzac cie,bo wejdzei mu to w nawyk i bedzie cei budził ,gdy tylko jemu nei bedzie sie chciało spac :-) a Tobie niestety bedzie sie chciało :-)

Gość Ona23IRL
!

Gość Ona23IRL
nie wiem co sie dzieje z 5 str ale cos nie tak ;]

Gość hfdhcbjhdfv
njdscjdskcbk

Gość Ona23IRL
Może budzić się i to mówić ...pierwsze 2x zniosę, za trzecim dostanie w łeb (jeśli zbudzi i mnie) :]Na razie mnie nie budzi... piszę książkę po nocach... On leży obok... Twierdzi,że nie przeszkadzam ;) Po prostu nagle się przebudza i słodzi... ;) Nawet tu szukasz czegoś na nie ;)

Gość alinaaasa
Budzi mnie w nocy, przytula by powiedzieć jak bardzo mnie kocha i jak się cieszy,że tu jestem ... Oby ta bajera trwała jak najdłużej :-) piszesz teraz ,ze nie budzi cie,a sama pisałas,ze budzi cie :-) zdecyduj sie wreszcie którą opcje wybierasz :-) A o czym książkę piszesz?

Gość p jebannnneeee
a wy dalej pierdu pierdu, ze tez wam sie chce :D

Gość alinaaasa
Mnie sie chce ,ale nie mam z kim w tej chwili :-)

Gość p jebannnneeee
tak pomijajac te wszystkie pierdolety... to uwazaj zebys sie na tym jutrzejszym party nie dowiedziala od JEGO kolezanek ktora z nim sie przespala... bo na tyle na ile znam zycie.. facet 4 lata za granica, kobieta w PL... o to bym sie predzej martwila niezeli o to ile na ciebie kasy wydal :D

Gość Ona23IRL
Chodziło mi,że budzi się...nie mnie....chociaż i mnie się pewnie zdarzyło...ale z reguły ja zasypiam później (co jest oczywiste w tej sytuacji) ;) p ojeeeebane... wiem z kim spał a z kim nie ... sama chcialam wiedzieć czego teraz po części żałuję :] Jestem pewna,że w tej kwestii był szczery... zresztą nie zdarzyło mi się Go przyłapać na kłamstawie na razie :] o tym co robił za granicą przez te 4 lata wiem...;) nie byliśmy przecież razem wiec czego mam się obawiać? :] to raczej ja byłam bardziej nie fair przez ten czas flirtowania, kiedy to nasza sytuacja była niepewna i niejasna...nie On... ale akurat tu nie ma się czym chwalić... z tego co widzę....i co słyszałam od ludzi kiedy jeszcze nie wiedzieli,że jesteśmy razem to jeden z najbardziej w porządku facetów jakich znam :]

Gość Ona23IRL
Książka ...jest na tyle dla mnie intymną i poniekąd wstydliwą sprawą, że nie zamierzam o niej opowiadać :] Może jak skończę... i może niekoniecznie ode mnie ;)

Gość alinaaasa
Ona23IRL ;-) no to uwazaj przy pisaniu ksiazki,abyś nie myliła sie w slowach,bo całkiem inna treśc wtedy wychodzi :-) Sama napisałas "budzi mnie "

Gość Ona23IRL
Są ludzie od poprawek;) Ale dziękuję za cenną radę :]

Gość raticus simian
Upadek społeczeństwa polskiego . . .

ONA23 IRL Nie przejmuj się głupimi komentarzami na temat braku ambicji, te osoby po prostu muszą pracować a Ty masz utrzymanie zapewnione.Ale wracając do tematu, to masz prawo czuć się urażona w takiej sytuacji, ja sama bym się źle czuła po usłyszeniu czegoś takiego.Powinnaś z nim o tym porozmawiać, bez owijania w bawełen i tylko jego reakcja na to i to czy Cię za to przeprosi będzie świadczyła o tym jak postrzega wasz związek i czy ma szacunek do Ciebie.