Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmierdzęęęęęęęę

jestem ładną i atrakcyjną kobietą ale

Polecane posty

Gość co za swąd nie wiem
skąd czy to z dupy czy to stąd

Gość śmierdzęęęęęęęę
szoruję się pod prysznicem 3 razy dziennie od tego czasu, wącham sie, sprawdzam majtki jak głupia się zachowuję po prostu :(

Gość czosnek za-
-działa podniecająco

hmmm .. albo rzeczywiscie nie ładnie pachniesz ( i może to być winą zlych hormonów ,albo jakiejś choroby więc wybierz się do lekarza) albo Twój facet jest przeczulony jeśli inni tego nie zauważają. ale udowodniono naukowo ,że zapach człowieka nawet ten niewyczuwalny jest wazny w kontaktach z innymi

Gość idz do lekarza
byc moze te czeste mycia prawiaja ze smierdzisz sa takie przypadki - > dermatolor i to juz

Gość śmierdzęęęęęęęę
szczerze nie wiem, mnie już wszystko zaczyna śmierdzieć też, boję się, że popadnę w jakąś paranoję, mój antyperspirant mi już źle pachnie, dostaję szału

nie jedz czosnku , ogol wlosy pod pachami i lonowe, i dezedoranty w kulce, i zmie niaj ub rbrania i bielizne codziennie i perfumuj sie , wystraczy, bys nie smierdziala

Gość ąmierdzęęęęęęęę
a dlaczego dezodoranty muszą być w kulce? ja teraz mam w sztywcie

Gość hihihuhu
mialam tak samo.moj facet bsmierdzial mi nawet jak wyszedl spod prysznica...to juz taki byl jego zapach i nic nie moglo tego zmienic.dla mnie byl nie do zniesienia ,moze dla innej kobiety byl ok.bo prawda jest taka ze ludzie dobieraja sie po zapachu,to co dla innych jest wstretnym fetorem dla innych moze byc cudownym kuszacym zapachem,zmien faceta,ja sie z tamtym rozstalam.

Gość 7846389034690424204
jak smierdzisz na dole nie pomyslalas ze masz grzybice? jakies drozdzaki? przeciez to jebie chodzidz do ginekologa? bo ja nie rozumiem

Gość Drzejzi
Posłuchaj najprostsza rada jest pojscie do dermatologa lub ginekologa tylko lekarz moze z tym coś zrobic, powiedz czy tak było od początku waszego zwiazku ze mowił ze nieładnie pachniesz?? i czy palisz papierosy??

Gość asaaaa
idz do prywatnego lekarza ... ja miałam grzyba w pochwie i dlatego śmierdziałam ...ale sie wyleczyłam po tygodniu i jest ok. Lekarka mi powiedziala , ze dosć duzo kobiet ma takie problemy ale trzeba isc do lekarza i juz