Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fascynujaceeeee

Czy mozecie mi wytlumaczyc na czym polega, wolny zwiazek, jakies przyklady,

Polecane posty

Gość kot13
najprościej- ale Ty się trujesz , Twój partner nie. Dlaczego takk jest? przecież on mógłby wykonać jakiś drobny zabieg chirurgiczny:-) ale Facet tego nie robi bo....NIE MUSI:-)

Uprzede tekst o pigułkach antykoncepcyjnych- dlaczego mężczyźni ich nie biorą, jak sądzisz?--- może dlatego że facetom podwyższona dawka estrogenu i progesteronu nie daje ochrony przed niechcianą ciążą?

Uprzede tekst o pigułkach antykoncepcyjnych- dlaczego mężczyźni ich nie biorą, jak sądzisz?--- może dlatego że facetom podwyższona dawka estrogenu i progesteronu nie daje ochrony przed niechcianą ciążą?

Gość Najprościej ;)
Podałeś przykład tabletek to taki opisałam, ale ja osobiście tabletek nie przyjmuję, bo źle na mnie działają także oprócz prezerwatyw ze strony faceta ja używam jeszcze krążka a tym się nie truję ;)

Gość Najprościej ;)
A jak mamy ochote bez gumki to tez wiem kiedy bo prowadze kalendarzyk,obserwuję śluz i mierze temp;)

Gość kot13
RENATKO- zmierzam do tego, że nie może być wolnego związku z osobą, która więcej ryzykuje w tymże związku. Mężczyźni zbyt dbają o swoje śliczne tyłeczki by dali sobie zrobić jakąkolwiek krzywdę( np wymyślić dla siebie doustne srodki antykoncepcyje). A vasektomia-brrrr- nawet ci, którzy deklarują że przenigdy nie chcą dzieci za nic w świecie na to nie pójdą. A babeczki- pigułki, spiralki, tabletki poronne, aborcje itd itp..Ale są wolne- jak cholera...:-)

Gość Najprościej ;)
A w dodatku nie miałam też aż tylu tych kochanków... z każdym z Nim łączyła mnie przyjaźń i do dziś łączy pomimo, że jestem od jakiegoś czasu w poważnym związku i w życiu bym mojego obecnego faceta nie zdradziła nawet jakbym mogła mieć najlepszy seks w życiu ;)

Gość Najprościej ;)
Ten tekst o braku gumki i kalendarzykach to podszyw ;)

Gość fgh
najprościej tak sobie mów :)

Gość hahaha oczywisscie
ktos tu ma bujna fantazje. :) krazek prezerwatywy, tabletki ... ech.

Gość Najprościej ;)
Uwielbiam takie sytuacje, gdy ludziom wydaję się, że wiedzą więcej o moim życiu niż ja sama ;)

Gość fgh
zmięknie mu fujara to zaraz znajdziesz lepszego