Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lost1973

zakupy odzieży w turcji

Polecane posty

Witam . Szukam informacji na temat zakupu odzieży w Turcji.Myślałem o Istambule. Na start chciałbym kupić tak za 5 tyś zł celem sprawdzenia Chciałbym troszkę tym pohandlować w Polsce. Jak i co kupić, jak to przesłać, co z możliwością przywozu podróbek. Może ktoś się orientuje w tamtejszych cenach.Z góry dziękuję za pomoc i info.

Gość Palos Park
Zrób sobie wycieczkę do Stambułu (w towarzystwie, nie sam) i przejdz sie po uliczkach np. wkoło Wielkiego Bazaru. Tam co drugi sklep to hurtownia. Sam wybierzesz towar i wytargujesz cenę. Popytaj jak to jest z przesyłką itp itd. Kup najpierw od kogoś cos taniego i zobacz jak bedzie wygladal z nim biznes od poczatku do konca. Pozniej zrob wieksze zakupy. Towaru maja pelno, niektore lepszej niektore gorszej jakosci, sam zobaczysz.

A coś konkretniej? Może jakieś przykładowe ceny.. Jak jest z cłem? Czy wiecie coś na temat wysyłki z Turcji?

Gość Tlumacz jezyka tureckiego
Oferuje pomoc w zakupach odziezy damskiej i nie tylko w Turcji. Pomoge porozumiec sie w jezyku tureckim, zalatwie rezerwacje w swietnie usytuowanym hotelu w dogodnej cenie, odbiore z lotniska, ustale trase zakupow z uwzglednieniem interesujacych Panstwa marek i pomoge w negocjacjach oraz zalatwieniu transportu towarow do Polski. Zainteresowanych prosze o kontakt emailowy: izaerbas@gazeta.pl

Gość STADIONN
ODZIEŻ TURECKA Firma STADIONN - Istanbul / TURCJA Hurtowa sprzedaż odzież damska , meska i mlodziezowa Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą ; e-mail : stadionn@wp.pl

Gość gość
Jesli ktos jest zainteresowany importem z Turcji : odziezy, butow, torebek itd prosze o kontakt mam bezposrednie kontakty u producentow , moj email olgunforeigntrade2@gmail.com