Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Germaine Geer

co byscie zrobili na moim miejscu????

Polecane posty

mam taki dilemma, bo zaprosila mnie laska z grupy z kursu jez. na urodziny ale zaprosila mnie we wtorek zapytaa czy ma czas w niedziele ja mowie jasne rtak, ale nie ustalislysmy godziny bo spieszylysmy sie, pozniej przeszlam do innej grupy i ledwo sie widywalysmy, tylko na lekscjach komputerowych no i raz tylko poprosilam ja zeby i napisala swoj adres. ale zapomnialam o nr tel;efonu, sadzilam ze jeszcze sie spotkamy ale niesttey juz jej nie widzialam no i tak. jest niedziela ja mam tylko adres ale nie wiem na ktora godzine impreza i co teraz??? ona ma moj nr ja jej nie mam, wiec co byscie zrobili? pojechalibyscie na slepo?

Gość 118913 biuro numerów
może ma jakiś podany jeśli znasz adres i nazwisko

nie,...o pierwsze mieszkamy w holandii , ona ma tylko kom jak wiekszosc tu ludzi a poza tym znam tylko imie...:(((i co ja mam zrobic, szkoda mi jej jak sobi epomysle ze tak czeka i czeka ale z drugiej strony jak przyjade jakos nie w pore? nie wiem co wy byscie zrobili???

Gość pata taj
ja bym zabrala jakies winko, moze cos do zjedzenia i pojechalabym o dosc uniwersalnej godzinie 19-20 jakost tak

Może wyjdzie trochę nietaktownie ale idź i koniec. Zawsze możesz się wytłumaczyć, że nie miałaś nr tel. i dlatego nie wiedziałaś na którą przyjść, a ni uzgodniłyście tego wcześniej. Dziewczyno taki problem to nie problem :)

Gość pata taj
podejdz do tego na wiekszym na luzie :)

czyli jednak? pojechalabys...kurcze ledwo dziewczyne znam, jeden tydzien raptem co za glupia sytuacja, boje sie ze przyjade jaos nie w pore i wtedy kicha.