Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotunia19198

Dziwny ból brzucha

Polecane posty

Gość migotunia19198

Witam. Proszę Was o pomoc ponieważ nie wiem co mam robić. Zacznę od początku. Poszłam do kina i po godzinie siedzenia poczułam że boli mnie brzuch jak tylko położe na nim ręce lub sie porusze.. ból ten był jeszcze silniejszy gdy wstałam. czułam go nie tylko na brzuchu ale również na plecach i odbyt też mnie bolał.. nie mogłam iść bo tak bardzo bolało.. ale po paru minutach ból ustąpił. ale historia powtórzyła się w domu. do tego dostałam bolesnej biegunki ale to już było dużo gorsze.. nie mogłam się załatwić bo miałam wrażenie że ktoś mi wyrywa ze środka ale kiedy już udało mi sie załatwić to ból się nasilił i mocno mnie piekło.. proszę was o pomoc co to może być?? boje się że to coś poważnego.. nigdy tak nie miałam, takich objawów.. bardzo proszę o pomoc

Mnie tez czasem tak bardzo boli brzuch jednak u mnie to dotyczy tego, że czasem jestem za bardzo "zagazowana" że tak powiem:D Po prostu nie moge pic napojów gazowanych, bo wtedy wszystkie gazy zatrzymują mi się w organiźmie i ból brzucha jest tak potworny, że nie mogę nawet wstać. Podejrzewam, że Ty też to masz jednak nie wiem skąd ta biegunka

Gość migotunia19198
właśnie też tego nie wiem. ale ta biegunka była straszna.. prawie jak woda i do tego bardzo ciemna.. no i piekło mnie w środku że nie mogłam siedzieć na wc...