Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana...

za dwa tygodnie slub a on mi mowi ze nie ma sensu...

Polecane posty

Gość sallyneedshelpp
popieram jagódkę22 dawaj znać

ale on mial tylko dwie partnerki przede mna... jedna ma juz rodzine i wyglada zdrowo.. drugiej nie chce nawet na oczy widziec, bo to wielka szmata, ktora wyrzadzila w naszym zwiazku wiele krzywd... ale ona i hiv ? raczej nie.. z reszta nawet gdyby miala hiv, darek by przez te 5 lat spedzone ze mna mial jakies oznaki choroby, ja tez bym byla zarazzona bo z nim uprawiasm seks:(

Gość a robiłaś test?
pewnie nie. HIV zarazić się mozna bardzo łatwo

Gość zdradzil cie albo
ukradl w pracy przesylke z cennm towarem, teraz go wywalili i bedzie mial proces w sadzie

Gość a robiłaś test?
współczuję Ci. 3maj się dzielnie. Napisz o co chodziło

Gość zdradzil cie albo
albo poszedl do prostytutki i ma wyrzuty sumienia lub np. zlapal oiprysczke albo innego syfa

Gość a robiłaś test?
też bardzo prawdopodobne, że ma kłopoty w parcy

ZAlamana ja bym pojechala do siostry skoro on tam przebywa i zadala wyjasnien nie od siostry tylko od niego i powiedzial ze nie pode z tamtad dopoki mi nie wyjasni wszystkiego... i jakby siostra mnie wyrzucila to siedzialbym na progu domu albo jesli to blok to na schodach. to niej jest zwykle rozsatnie po latachprzecuez mieliscie brac slub i wyjasnienia CI SIE NALEZA!!! i to jes rozmowa miedzy nami nawet jesli inne osoby wieca o co biega w tej sprawei

Nie no ja myślę,że jakby chodziło o kradzież czegoś to gdzieś musiałby to mieć,poza tym wątpie by to miało przeszkodzić w ślubie i z tego też powodu by się rozpłakał :(

miedzy wami mialo byc.. nieche nic mowic ale ta zmowa milczenia to mi cos pachnie zdrada lub gejostwem

stawiam na wielokrotną zdradę i wyrzuty sumienia, wszyscy pewnie wiedzieli od dawna, a teraz im głupio i tez sie nie odzywają albo Cię zbywają

jedź do przyszłych teściów i porozmawiaj z nim, powinni wiedzieć w końcu to ich dziecko. A od narzeczonego zarządaj wyjaśnień.

o kurde bo przeważnie tak jest,że wszyscy wiedzą tylko nie ten kto powinien,znam to :( Nie no ja bym pojechała sorry ale co On sobie wyobraża żeby tak w chooja lecieć :(

Gość wielki czips
Słuchaj, chyba nie pozostaje ci nic innego, niż jechać do niego do domu (siostry, rodziców) i oznajmić, że na 2 tyg. przed ślubem należą ci się wyjaśnienia (bo się należą). Sytuacja strasznie kiepska, myślę, że sama nie do końca wiedziałabym co zrobić. Jeśli chodzi o jego zachowanie, to może zdał sobie sprawę, że nie jest gotowy się wiązać, że może cię nie kocha albo coś w tym stylu i żeby jakoś to wyszło powiedział, że zrobił coś strasznego.

Gość a.s.l.
ja bym go rzuciła i nigdy nie wracała nawet myślami do tego dupka sa 3 opcje *zdradził *jest gejem * nie kocha Cie uciekałabym gdzie pieprz rośnie. do tego zachował się jak dziecko, skoro nie chce ślubu i tak zareagował nie zaprzątałabym bym nim sobie głowy nawet

Gość sallyneedshelpp
jedz tam serio. oni wszyscy sie zachowuja totalnie niepoważnie...rzeczywiscie jakby oni wiedzieli a ty jedna nie ;/ jedz i sie dowiedz naleza ci sie te wyjasnienia!

nie, jakby nie kochał tez by nie powiedział 'ze zrobił cos głupiego' :( my tu możemy gdybać a Ty musisz kochana działać :(:( jedź tam bo co on sobie wyobraza żeby takie sceny odpierdzielać :( Trzymam kciuki 🌼

Gość wielki czips
"ja bym go rzuciła i nigdy nie wracała nawet myślami do tego dupka" tak się tylko mówi, piękna teoria :) co innego jak się kogoś kocha a za 2 tyg ma być ślub Przede wszystkim należą ci się wyjaśnienia, wszyscy wiedzą, a osoba, która chyba powinna pierwsza mieć wyjaśnienia zostaje z niczym

tesc nie zyje, tesciowa bedzie mowila co siostra darka. z reszta jak wtedy mi mowla, zebym przyszla za pare dni, sama byla bardzo zgaszona i moowila cicho. sama nie wiem czyemu wtedy nie weszlam sila do mieszkania, wierzylam ze to nic takiego... dzwonilam znowu do jego kumpla, ma wylaczony telefon:o

Gość co za dupek z niego
to nie jest zaden hiv ani nic z tych rzeczy nikt sie takim czyms nie chwali be przesady .. jesli nie powie ci to jedz do jego rodzicow i pochwal sie jakiego synka sobie zrobili

Gość 222222
kobieto nie dzwoń tylko jedź!!!!! i nie daj się spławić!!!!!!!!

Gość sallyneedshelpp
jedź taaam !!!! ja na twoim miejscu bylabym taka wkurzonaaaaa i taka roztrzesiona ze nie moglabym siedziec przed kompem jedź

Gość wielki czips
a co ze ślubem? bo w takiej sytuacji chyba się nie odbędzie? skorą każą wam się kontaktować za kilka dni?