Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana...

za dwa tygodnie slub a on mi mowi ze nie ma sensu...

Polecane posty

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a jak sie okaze ze nic sie wielkiego nie stało to co wyjdziesz za niego??? ponizasz sie, ja bym sie nie odezwała i chocby nie wiem co nie wyszłabym za niego

Gość tu nie ma co gdybać
tylko powiedzieć rodzicom, uważam , że powinni wiedzieć, że ich pieniądze mogą iść na marne - chyba, że uważasz , że nie są warci takiej informacji, a rodzice powinni z Tobą pojechać do niego i bez względu na wszystko powinni zażądać wyjaśnień - proste jak drut! jeśli autorka tego nie zrobiła dotychczas i jak widzę nie ma zamiaru śmiem wątpić w tą całą historię! PROWO JAK NIC!

Gość 2 tygodnie było super
przyzna sie ze bzyknął tylko wtedy jesli jeszcze ktos o tym wie i moze sie wydać inaczej...niechuja obstawiam wiec ze boi sie ze sie dowqiesz bo ma powody, ale to cos powazniejszego typu ciaza badz grubsza afera z kasa nie sadze zeby to niaŁO COS WSPOLNEGO

Gość dziwna sprawa
a najbardziej kolega mnie zastanowil cos faktycznie chyba na rzeczy musi byc :o

Gość jest kurierem.. moze jak cos
to musialo stac sie na dniach.. bo nagle taka zmiana.. chuj z niego, ze zostawia Cie w takim cholernym stresie ;/ jaja bym urwała

Gość 2 tygodnie było super
EJ, A MOŻE OBRĄCZKI ZGUBIŁ ;) ;) ;)

teraz to nawet bym go juz nie chciala pierdolony egoista niech sie wypcha tym slubem jak mozesz za niego ewentualnie wyjsc jak cie w takiej sprawie zawiodl co bedzie jak bedzeisz w ciazy zblizy sie porod a on powie ze nie gotowy a dziecko zasluguje na lepszego ojca paaaaaaaaranoja jakis dupek !!!!!!!!!!! zycze ci jednka wszystkiedo dobrego!

Słyszałam już o facetach, którzy reflektują się tydzień przed ślubem, że jednak go nie chcą, ale to typowe dupki i normalna dziewczyna by na pierwszy rzut oka zobaczyła, że nie można ich poważnie traktować. A Ty z tym jesteś długo, więc powinnaś go znać na wylot i wiedzieć, czego możesz się spodziewać. A nie korzystał z komputera, przy którym teraz jesteś? Może mogłabyś znaleźć coś ciekawego?

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a moze dowiedział sei ze jest cieżko chory ?? ale jesli jego kumpel sie tak zachowuje to podejrzewam niestety zdrade

Gość grrrr..............
nalezaloby, i owszem ;)... ale jesli przyszly-niedoszly pan mlody bedzie sie tak nad soba uzalal to niczego nie zalatwi.... Przydalo by sie Go porzadnie za lachy potrzasnac, niech sie w garsc wezmie i niech z siebie wydusi co ma do powiedzenia, bo widze ze za biala lillie narazie robi : "nie teraz", "pozniej", "za kilka dni" .... CO TO ZA GADKA ?! Tak to mozna w ostatecznosci pol roku przed slubem, ale nie 2 tygodnie !!

to cos musialo sie stac rzeczywiscie na dniach...tylko co? niegdize nie byl, tylko w pracy. co tak nagle moze zmienic sie przez 3 dni??????/ praktycznie wszystko!:o ja bylam jedynie w warszawie na przymarce sukni slubnej, mam ostatnie poprawki i to by bylo natyle

Gość tutek-srutek
no, jak dla mnie to tylko nagla i niespodziewana wiadomosc o nadchodzacym dziecku moglaby zburzyc takie plany, jakie poczyniliscie. Trzymaj sie i mimo wszystko- zadaj wyjasnien jak najszybciej, masz do tego prawo. Chyba ze... dowiedzial sie, ze jest ciezko chory i nie chce Cie wiazac w tej sytuacji- ale mysle, ze o czyms takim jak choroba mialabys jakies, chocby mgliste, pojecie...

Gość zielonatea
Jak Ty możesz wytrzymać do wieczora?? Jezu, ale sytuacja ;/

Gość moze cie kiedys zdradzil
a na dniach dowiedzial sie ze bedzie ojcem i doopa:o

Gość zadzwoń do jego siostry i
powiedz tej pindzie, że nie dasz sobie spokoju bo masz prawo wiedzieć co jest grane tym bardziej, że ślub za kilkanaście dni, musisz wiedzieć czy odwoływać wszystko czy nie AHA KTO PLANUJE ŚLUB NA LUTY?? COŚ TU ŚMIERDZI PROWO

Gość DFGDSGDas
ja mysle ze cie zdradzil i to nie teraz ale kiedy. myslal ze sobie poradzi ze zapomni, ale stres przed slubny spowodował ze moze mu sie przypomniało moze cos i dlatego tak sie zachowuje. mysle ze to zdrada. watpie by bylo jakies dziecko czy cos. tylko zdrada jakis czas temu.

Gość gdyby byl chory to
raczej by nie mowil ze zrobil cos glupiego

Może jakaś dziewczyna mu powiedziała, że jest z nim w ciąży, ale on nie jest pewien, czy ona nie żartuje i nie chce Ci mówić o zdradzie dopóki się nie wyjaśni czy wpadli, czy nie. Ale może żadnej zdrady nie było. Jedno jest pewne - okropny egoista :/ Jakbyś zaszła w ciążę też by zniknął, bo ma obawy?

slub na luty i co w tym dziwnego? wiesz ile trzeba czekac na sale? ile zespolow jest zajetych? wzielismy pierwszy termin, bo chcielismy byc jak hnajszybciej razem;O nie bawilaby mnie prowiokacja nna taki temat

cos tu nie halo za dwa tygodnie slub a ty siedzisz spokojnie na forum wzielabym kogos bliskiego, moze nie rodziców zeby ich nie stresować tymi niewiadomymi, ale brata siostre, przyjaciela i pojechala do niego i zadała wyjasnien, pojechalabym do jego rodziców, przyjaciela, siostry, pojechalabym do pracy zrobilabym wszystko zeby sie dowiedziec o co chodzi, może gdyby było pol roku do slubu to bym odczekala ale 2 tygodnie masakra jakas

Gość jest kurierem.. moze jak cos
powiedz tej pindzie, że nie dasz sobie spokoju bo masz prawo wiedzieć co jest grane tym bardziej, że ślub za kilkanaście dni, musisz wiedzieć czy odwoływać wszystko czy nie AHA KTO PLANUJE ŚLUB NA LUTY?? COŚ TU ŚMIERDZI PROWO wiele ludzi planuje ślub na luty, kolezanki rodzice pobrali sie lutym, moi znajomi maja slub w lutym..

Gość co za dupek z niego
jedz ty na co czekasz!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziwne ze mozesz tak spokojnie siedziec;/ mysle ze to jakas podpucha albo masz w dupie jego i slub

Gość kuki123
ale się nakręcacie przecież ferie się zaczeły:)

Jeden wielki pic:D taaaaa , ślub w styczniu:D i ona o tym na forum pisze! ludzie nie róbcie sobie jaj, żenada:D

Gość zablakanaofca
O! kurde! Ale numer... możesz mi napisać w jakiej firmie pracuje? I chociaż 1 literę miasta..? Nie wierzę..

Głupia jestes i tyle, dlatego cie zostawil, nikt normalny o tym na forum pisac nie bedzie, daj se spokoj!