Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana...

za dwa tygodnie slub a on mi mowi ze nie ma sensu...

Polecane posty

Gość DFGDSGDas
ja mimo to bym dzownila do kolegi i do siotry. słuchaj a moze on jako kierowca jakis wypadek spowodował co? kurcze:/

ale ja caly czas dzwonie!!!!! ma wylaczona komorke! otworzylam wino, nie wytrzymam tego napiecia, suknia. sala, goscie, catering. wszystko zamowione, nie wyobrazam sobie zebym mogla odwolac nasz slub

Gość zła synowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale Ci współczuję!!! nie wiem sama co bym zrobiła na Twoim miejscu! Z pewnością zażądałabym wyjaśnień, ale co dalej... zdrada jest bardzo prawdopodobna! znam wiele par, w których kobiety ręczą głową za swoich partnerów, nawet cienia podejrzeń nie mają, a ja wiem , że oni je zdradzają... Tobie oczywiście życzę, żeby wszystko się jakoś ułożyło i wyjaśniło!

Gość ggdkfjhgkjdhg
widze ze jego nawet nie obchodzi co ty czujesz zajebisty koles

Gość nie nosz kurrrrrr
BABO!!!! Ty sobie spokojnie siedzisz na kafe i pierdo...lisz jak nawiedzona. Inne na Twoim miejscu juz pol rodziny by postawily na nogi!! Za kilka dni Twoj slub a Ty czekasz az jasnie pan bedzie laskaw z Toba porozmawiac i wszystko Ci wyjasnic! Alez sie wkurwi...lam!!! Bierz dupe w troki i dorwij go chocby nawet w pracy a nie jecz na kafe jak jakies nieudolne dzieciatko, ktoremu ktos zabral zabawke :-0

Gość MAŁPA Z ZOO
pewnie gej:D

Gość jtyi67u
im dluzej rodzina nie bedzie wiedziec, tym gorzej ci sie bedzie przyznac. Idz teraz!!

Gość jedz do niego
a jak cie nie wpuszcza to z drzwiami wejdz :P

Gość to jaaaaaaaaaa
ktos pytal w jaies firmie olon pracuje... czyzby jaks zbieg okolicznosci??????????

chce najpierw ja wiedziec o co tu chodzi. po oc mam mieszac w to cala rodzine???????????????????????????? pogadam z nim dzis jak przyjedzie, na spokojnie:o o ile tak sie da;/ sytuacja wyglada coraz gorzej. on plakal, nie odbiera telefonow, on ani jego siotra, koledy tez maja mnie w dupie:o nazywa mnei po imieniu, chociaz robi to batrdzo rzadko...

Gość hggggggggggggggggggggggggggggg
zablakanaofca twoj wpis mnie zainteresował. czyżby jakiś zbieg okoliczności i jestes znajoma darka? czasem na prawde mozna kogos znajomego spotkac na forum. swiat jest maly. bardzo maly.

Gość to jaaaaaaaaaa
19.01.2011] 15:19 [zgłoś do usunięcia] zablakanaofca O! kurde! Ale numer... możesz mi napisać w jakiej firmie pracuje? I chociaż 1 literę miasta ..? Nie wierzę..

Gość ohoooooooooooooooo
niestety sądzę, że to zdrada. przykro mi. ale niezły dupek z niego i egoista. nie mysli o twoich uczuciach.

Gość to jaaaaaaaaaa
mnie tez zainteresowal i powiem wam ze kafeteeria jest bardzo,popularna....a swiat jest takie maly...

Gość do jestem zalamana....
o ktorej ma przyjechac do ciebie? kobieto wez ogarnij sie i nie czekaj na niego jak na zbawienie! nie rozumiem czego nie chcesz pojechac do niego sama! a ze siostra nie chce cie wpusicic do niego....skandal! zrobilabym tam taki bal murzyna ze wpuściłaby bez problemu. Nie wiem czego wolisz siedziec i plakac zamiast dzialac!

bo kur*a boje sie uslyszec prawdy!!!!!! ze moze zdradzil, ze moze ma hiv, ze moze ma dziecko, ze moze jest chory! boje sie i chcwe zeby to byl tylko glupi sen!! zabokofana owco, powiedz jesli cos wiesz!

Gość co za dupek z niego
moze to jednak nie zdrada moze cos nakrecil ale niekoniecznie zdrada! juz nie przesadzajmy nie kazdy facet zdradza!!!! narazie nie gdybaj :( bo tylko sie zalamiesz... nie przesadzajmy ze jedyne co moglo sie stac to zdrada/

Zajebisty koleś jak nawet ma w dupie to że sie tak czujesz, ze doprowadza Cie do takiego stanu. To po chuj Ci w ogole mówił że cos zrobił jak Ci nie chce powiedzieć co, masz tępego faceta. Współczuje Ci i faceta i tego co teraz przeżywasz.

Gość do jestem zalamana....
ale kobieto od tego nie uciekniesz rozumiesz, a im wczesniej wiesz tym lepiej, to co zle juz sie wydarzylo, on ma ci powiedziec co i jak. Nie czekalabym, moze to zalezy od charakteru, nie wytrzymalabym niepewnosci. Rozumiem strach ale w tej sytuacji i kontekscie to niczego nie zmienia. Wydarzylo sie cos nie zalezne od ciebie i nie masz na to wplywu, nie uratuje cie 2-5 godzin.

owca- jestes? weź się odezwij

Gość zła synowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
załamana napisz do niego o której będzie? napisz mu, że od zmysłów odchodzisz i że chcesz wiedziec co się stało!!!

Gość art123
no i kurwa co z tego ze swiat taki maly, znsz go to gadaj co wiesz a nie jak debil pierdolisz kogo znasz i chuj z tego wychodzi dla calej sytuacji.nic nie wnosisz poza wkurwem

Gość lepiej przed ślubem
niż po i wielka udręka, rozwód, rozgoryczenie jeszcze wieksze

Gość to jaaaaaaaaaa
owca czy to ty jestes kochanka darka??????????

Ja też obstawiam zdradę :o Chociaż nie wydaje mi się żeby wtedy go kryła matka z siostrą :( Kolega to na pewno, ale matka z siostrą, zwłaszcza jeśli Cię lubiły? :(

kurde, gdzie ta owca się podziała. zasiała zamęt i poszła.

Gość jtyi67u
a to głuuuuuuupia OWCA :D:D, poszla sobie :D