Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce chce chce chce

Kiedy polscy faceci zaczną się fajnie ubierać ?

Polecane posty

Gość azdajica
kamecha- nie wiem z jakiego srodowiska pochodzisz, ale jesli temat Ci sie nie podoba to ubiieraj sie jak chcesz, to jest Twoja sprawa. a w ogole co to za slownictwo :o my tutaj tylko oceniamy ubior facetow do czego mamy prawo, i taki jest i temat po za tym nie musisz sie ubierac jak gej zeby byc dobrze ubranym. zauwaz, ze nie wszystkie linki ja wkleilam, takze przemysl to co piszesz

Gość azdajica
Kamecha- rozczarowalam sie, pamietam, ze na jakims topicu sie zgadzalismy (rozpoznalam Cie po zdjeciu ze StarCraftu) a tu z takimi tekstami wyjezdzasz :(

Gość azdajica
do zobaczenia wieczorem :)

Gość azdajica
ok Regres, ale jak juz mowilam, nie chodzi o ubieranie sie na "homo" sposob, zobacz linki, ktore ja wkleilam... to co juz nosicie, mozecie nosic tylko w bardziej modny sposob, zawsze mozna wybierac bezpieczne kombinacje. do zobaczenia wieczorem 🖐️

Gość nie czytalam wszystkiego
zgadzam sie w pelni z autorka/autorem tego posta: niestety musze sie zgodzic , nie chodzi tu o marki ,ale o nieumiejętnosc dobioru kolor ,stylow itp - na ulicach szaro ,buro - te same kolory czarny,szary,sraczkowaty zielony, brazowy , faceci kupują biale buty a potem ich nie myją - ufajdane w błocie ,albo na odwrot - ciemne by sie nie brudziły -a wyglądają jak u emeryta . Ta osoba ma racje-to nie kwestia marki,ale gustu,a tego u polskich mezczyzn jak na lekarstwo:O druga kwestia to to,ze-niestety-jak jakis facet jest zadbany i fajnie ubrany,to od razu "pedal".Heh...

faceci kupują biale buty a potem ich nie myją - ufajdane w błocie ,albo na odwrot - ciemne by sie nie brudziły -a wyglądają jak u emeryta " pewnie byś chciała bysmy nosili różowe albo fioletowe :D

Gość dfdsdesase
U nas to tak tylko ludzie pokroju Jacykowa sie tak ubieraja, czyli pedalki ogolnie mowiac. W zyciu bym takiego badziewia nie zalozyl. Wolalbym w ogole z domu nie wychodzic. Dobrze ze wypowiadaja sie tutaj kobiety ktore nienawidza takich metroseksualnych pajacow z gladkim przypudrowanym noskiem. A autorka tego topiku to jakas malolata. To da sie wyczuc na kilometr. Gora 20 lat.

www.fandlblog.blox.pl - rzeczowo i kompetentnie w kwestii mody męskie, myślę ze tak samo interesujące dla facetów jak i dla ich kobiet. Niewiele tego jest u nas, a szkoda.

Gość chce chce chce chce
mówcie sobie o mnie co chcecie - dałam przykładowe zdjecia ''na szybko'' z pierwszego lepszego bloga ... ale pan offerma którego prawictwo i PiS rzucily sie na mozg - niech sie lepiej nie wypowiada :D chcecie czegos ''normalnego'' ? prosze wlaczyc google grafika i wpisac '' kuba Wojewodzki'' '' olivier janiak'' lub '' Maciej Rock'' - wg mnie Ci dwaj panowie najlepiej wyglądają....

Wystarczy zaopatrzyć sie w Zarze,Peck Clopenburg,albo Jack& Jones by być w zgodnosci z modą i na czasie ... Tam są ciuchy dla normalnych facetów zero pedalstwa i metro...

Gość dfdsdesase
O rany gdyby moja dziewczyna zobaczyla mnie w strojach Wojewodzkiego i Janiaka to by mnie zostawila z dnia na dzien. Ile Ty masz lat ze gustujesz w takich pizdusiach?

kuba Wojewodzki" ale Kuba Wojewódzki nosi to co 90% facetów w polsce jeansy,trampki,t-shirt Ja nie wiem czym ty sie podniecasz ... a no tak 90% facetów nie ma Porsche :D

Gość chce chce chce chce
22 lata mam pindusiu :)

Gość Zajebisty polski mężczyzna
A ja wam powiem że polscy faceci mają taki sam gust jak ja czyli zajebisty. Kobietom nie da się dogodzić bo jak się ubiorę na zielono, ta będzie mieć pretensję że nie na czarno, jak się ubiorę na czarno to będziecie miały pretensję że nie na zielono itd. To są wasze fochy, które traktuje z przymrużeniem oka. Ja najczęściej ubieram się na czarno, szaro i biało. To najładniejsze kolory, każdy facet to wie i dlatego każdy ubiera się tak samo. A najlepszą normalną marką samochodu jest bmw i to też wiedzą wszyscy i każdy chce mieć taki samochód. Po drugie to uważam że kobiety nie potrafią się ubrać i najczęściej się śmieje z waszych ubrań i też wasze wybryki muszę traktować z przymrużeniem oka. Wiem że tego nie zmienię bo kobiety mają zamiłowanie do dziwactw :) Kiedyś była moda na takie śmieszne buty z za długimi czubami. Wszystkie wyglądałyście w tym jak klauzy w cyrku i zawsze mnie to śmieszyło, ale nie, wy musicie to mieć bo taka jest moda. żal.pl

Gość chce chce chce chce
a czemu nie Aston Martin ? :D

Gość dfdsdesase
To bardzo mloda jestes nic dziwnego:)

A najlepszą normalną marką samochodu jest bmw i to też wiedzą wszyscy i każdy chce mieć taki samochód." to chyba marzenie prawiczków :) nie żartuj z tym BWM :D

Gość dfdsdesase
Taaak:) Dobrze, ze sa normalne kobiety ktorym sie to nie podoba;) Kobiety dla ktorych facet ma byc facetem a nie metroseksualnym przebierancem.

prosze wlaczyc google grafika i wpisac '' kuba Wojewodzki'' '' olivier janiak'' lub '' Maciej Rock'' - wg mnie Ci dwaj panowie najlepiej wyglądają.... Sory masz nas za debili, pajaców, obciągaczy i śmieci ? Za takie propozycje to i porównania dostałabyś liścia :D

moda na dlugie czuby... owszem,byla,ale to wcale nie znaczy,ze wszystkie kobiety nosily to obrzydlistwo-ja np.nie:) Jezeli chodzi o sama mode,to smiesza mnie osoby,ktore na slepo ubieraja co popadnie,bo to czy tamto jest akurat "modne" i nie zastanowia sie dwa razy,i porzadnie w lustrze ogladana,zanim wyjda w danym wdzianku czy z takimi czy innymi akcesoriami,na ulice.Z tego,co jest modne,trzeba umiec wybrac to,w czym sie dobrze wyglada,a to jest juz wyzsza szkola jazdy;) Do Twojej listy kolorow dodalabym niebieski i czerwony-wiekszosc facetow wyglada w nich swietnie,tylko musza dobrac odpowiedni odcien:)

A najlepszą normalną marką samochodu jest bmw i to też wiedzą wszyscy i każdy chce mieć taki samochód." to chyba marzenie prawiczków nie żartuj z tym BWM Nie żartuje. Pisałem o normalnej marce (czyli samochody zaczynają się od 120k zł) a nie o astonie za 700kzł

Drodzy panowie,jak chcecie wiedziec,jak sie NIE ubierac,to wejdzcie na blog tego kolesia,ktory lubi oryginalne wdzianka (warsawfashion-cos tam).Widac,ze facet lubi wygladac inaczej,ale to wszystko jest jakies takie do bolu przerysowane,jak na moj gust;)

mi tata kupil na swieta ksiazke kwasniewskiej co i jak ze stylem i wiekszosci takich wdzianek jak tu zamieszczacie to ja tam nie widzialem... :D generalnie to sobie patrze i oceniam co laskom sie podoba ale powiem wam ze normalny facet nie zrobi z siebie cyrkowca zeby sie wam przypodobac... no chyba ze do klubu ale o tym juz pisalem... :) :P

Moda to tylko sposób nabijania konta bankowego przez pajaców którzy umieją narzucić ludziom swoje pomysły z dupy. A kobiety kupią wszystko byle wyglądać inaczej niż koleżanki. Nie ważne że gorzej ważne że inaczej. Faceci robią odwrotnie- nie ważne że tak samo, ważne żeby mieć to co najlepsze na rynku.

Gość dfdsdesase
A tak na marginesie jaki zwiazek ma ten temat z "zyciem uczuciowym"?

Zajebisty-nie,nie wszystkie i nie wszystkie chca sie na sile wyrozniac wsrod kolezanek-sa tez takie,ktore wola klasyczny,wygodny styl,lubia po prostu wygladac ladnie i schludnie,ale nie przebranie.Jak jedna z druga maja ochote na rywalizacje,ktora "lepiej" wyglada i wszystko z tym zwiazane,to prosze bardzo.Ja tam takich pseudoproblemow nie mam i prosze mnie do jednego wora z takimi paniami nie wrzucac;):P