Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RoksnaU

W moim domu dzieje sie cos dziwnego!! Duchy?

Polecane posty

Gość Oj rud .
Usmialam sie :) Ale w duchy wierze Autorko nie wariuj

Gość Miglanczern
Oj rud . łatwo komus mowic zeby nie wariowal jak sam tego nie doswaidczyl.

Gość jujuka
juju

Gość emeF.
Proponuje pponownie wykorzystac pomysl z kamera bo te bloto na twarzy zwyczajny blad przy oswietleniu bo pewnie nie masz tam jakies kamery za 500 zl

Gość Krzysztof Pałackowicz
Dzień dobry państwu. Kobieta, która podawała się wyżej jako "RoksnaU" została niestety zamordowana w lutym 2011 roku. Morderstwo dalej pozostaje nie zamknięte, jednak dopiero niedawno otrzymaliśmy anonimowe zgłoszenie o prawdopodobnym powiązaniu naszej sprawy z powyższą dyskusją. Wszelkie osoby posiadające jakiekolwiek informacje na temat pani Roksany Bawarskiej proszę o niezwłoczny kontakt z policją na podany adres e-mail: policja@warszawa.policja.pl lub o bezpośredni kontakt ze mną: KrzysztofPalackowicz@gmail.com. Jedynym szczegółem jaki mogę państwu ujawnić jest to, iż powyższa dyskusja mogła mieć związek z śmiercią pani Roksany.

Gość Zdziwiona...OOO
To prawda z tą śmiercią? :/ Jak myślicie?

Gość szoken83
nie sądze, zresztą jak ludzie z forum mieliby pomóc policji?

Gość Zdziwiona...OOO
No właśnie... Chyba ze ktos moze kontaktował sie z tym Panem co to napisal? Dziwna sprawa, ale chyba to sciema

Gość momo....
O kurcze... Jezeli to prawda, to szok... Jak ktos ma podejzenia, ze ma duha w domu, lepiej sprowadzic egzorcyste. Jak nie ksiedza, to swieckiego. Oni przynajmniej nie odmawiaja pomocy.

Gość gość
njak myslicie czy to prawda wie ktos cos wiecej na ten temat

Gość gość
no właśnie, co to za dziwna sprawa,ten komunikat policyjny całkiem poważnie brzmi:/

Gość gość
podnosze

Gość trybi
czy to fejk??

Gość gość
Słuchajcie jestem znawcą zjawisk paranormalnych odkąd skończyłem 12 lat (jestem medium) i mówiąc szczerze nie masz czym się przejmować z tego co przeczytałem to duch nie wykazuje jakiś złych intencji . Puki co nie ma się czym martwić jeśli chcesz mieć pewność że wszystko jest w porządku zapytaj ducha co potrzebuje. Ale napewno nie strój domu specjalnie świętymi symbolami bo możesz go tylko rozloscic . A rozmowe przeprowadz używając zwykłego dyktafonu z telefonu na telefonie zanotujesz wdzystkie zmiany w otoczeniu a drugi sposób to nagrania telefonem obrazu jeśli w domu jest duch napewno zobaczysz coś niepokojącego

Gość Kulawy miś
Chłopie, ona podobno zamordowana została, a ty mi tu o medium gadasz... ogarnij się, gościu. -,- Ale fejk, jak fejk xD A ten post od tego niby kolesia z policji to kolejny fejk. Jeśli ta RoksnaU ma odrobinę honoru, to niech napisze, że to fejk.

Może najlepszym wytłumaczeniem twojej sytuacji jest to, że w twoim mieszkaniu ktoś zmarł? Ja też mam dziwne sytuacje, ale z przedpokojem. Albo po prostu jakiś duch się na Ciebie uwziął.

Gość gość
Ludzie zamiast pisać że "straszy" nagrajcie film i wrzućcie na youtube. Jeden film powie więcej niż tysiące słów.

Gość Edziaaaaaaaa
Straszne :o

Gość gość
Ona była ze sląska więc ta policja z Warszawy to kit