Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njenjenje ?

wzrost. słusznie mam kompelksy z jego powodu ?

Polecane posty

Gość njenjenje ?

może źle to ujełam. nie tyle kompleksy co poczucie że jestem 'wielka' . przynajmniej w moim towarzystwie. nie jestem strasznie wysoka ale mam 172 cm wzrostu, moje koleżanki po 160 i czuje sie przy nich duza i przez mam wrażenie że one są filigranowe a ja jakiś olbrzym. mam numer buta 40. to akurat nie jest jakiś straszny problem bo jestem wysoka ale wolalabym mieć dwa lub trzy numery mniejszą stopę ;). dodam jeszcze że mam 15 lat. no 16 w tym roku. czy bede jeszcze rosła ? chciałabym już nie rosnąć . kolejna kwestia to buty na wysokim obcasie. jak jakas kolezanka ubierze 10 cm szpile jest mojego wzrostu. a ja i tak , nawet bez obcasów jestem wyższa od kolegów. przynajmniej większości kolegów. może to za sprawą tego że w gimnazjum chłopcy nie są jeszcze tacy wysocy ? jestem w 3 gim. co myślicie na ten temat ? ile macie wzrostu ?

Gość Marcin84w
ja mam 190 więc dla mnie jesteś niska :P

Gość piola
ja mam 37 lat i 160 wzrostu, 50 kg

Gość fgdsgsdghsfgdfg
Jesteś normalnego wzrostu(chociaż przymnie bardzo mała) więc nie przesadzaj z kompleksami,kiedyś może zmienisz otoczenie i okaże się że to Ty jesteś mała.

Gość kpjkrtpjpjppiola
piola jesteś już stara :O

Naukowcy udowodnili że ludzie wyższego wzrostu są bardziej rozwinieci w ewolucji bo zauważ że w średniowieczu ile ludzie lat zyli i ile wzrostu mieli, odpowiedz sobie na to pytanie.

Gość Marcin84w
lustro schlebiasz mi, ale mówiłem że nie pożyczę Ci mojej szczoteczki do zębów,nie podlizuj sie :D

Gość 142421
tylko ze za obecny wzrost prawie na bank odpowiadają pasze faszerowane antybiotykami i śrdkami pobudzajacymi wzrost hodowlanych zwierzat, a nie ewolucja/

ja w twoim wieku tez tyle mialam wzrostu teraz mam lat 20 i 174,5 i jestem z tego bardzo zadowolona mam zajebiscie dlugie nogi ze jak założe spodniczke wszyscy sie gapią nawet babki mi komplementy mowią dziewczyno taki wzrost to atut :)

Gość fgdsgsdghsfgdfg
142421 tylko ze za obecny wzrost prawie na bank odpowiadają pasze faszerowane antybiotykami i śrdkami pobudzajacymi wzrost hodowlanych zwierzat, a nie ewolucja/ Następna spiskowa teoria dziejów hehe

Gość nnnnnnnnnnooooooo
Wzrost jak najbardziej odpowiedni, nie ma się czym martwić, a raczej powinnaś się cieszyć. Mój syn jest w Twoim wieku i ma 183 cm, więc dla niego nie jesteś za wysoka :) Ciesz się, ja mam 170 i zawsze chciałam być wyższa.