Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KTOSX.,.,

SPRZEDAM OBYWATELSTWO- goni mnie czas,pilnie!

Polecane posty

Gość KTOSX.,.,
oglądam stronkę jedynie co im sie udaje to tak to - przyspieszanie spierdolenia tuuu w tym kierunku rzad rudego sie sprawdzil

Gość kaszalotjeden
Wali mnie to już wszystko ,płakać mi się chce że muszę wyjechać ale co kurfa mam głodem przymierać ,wegetować a na starość mnie jak dożyję szybko zutylizują w szpitalu :)

Gość KTOSX.,.,
kaszalotjeden ja nie mysle o emeryturze , nie wiem czy dorzyje przy takim komforcie zycia zapewne wylewu dostane

Gość kaszalotjeden
Se możemy tupać ,i tupać na dwie nóżki wali mnie to już

Gość kaszalotjeden
Ja zaraz też dostanę jak czytam co nasz pseudo-rząd wyczynia .Zachód z nas leje na całego :D

Gość oglądam stronkę
dajcie spokój, jaka żenada z tym zusem takie odszkodowania by się im przydały, żeby chociaż część 600złotowych emerytu być w stanie wypłacić za kilka(naście) lat

Gość KTOSX.,.,
mowia o zaduoscuczynieniu!w tv24,w klatce mnie cisnie , kaszalot spierdalamy z kraju !

Gość oglądam stronkę
w Turcji uważają, że za kilka lat PL ma być jednym z 3 najsilniejszych państw w Europie (po upadku Unii hehe), bo mamy tak duży potencjał. ale oni nie wiedzą, że ktoś ten potencjał regularnie rozpierdala i jest to rozpierdalanie top-down

Gość KTOSX.,.,
oglądam stronkę na emeryturze- jak dorzyjemy bedziemy zapierdalac bo na oplaty nei starczy , a teraz w zebach nosimy do zusu a zlodzieje zusowskie tancza wino pija i sie smieja ,ktos musi zapierdalac by ktos sie bawil

Gość kaszalotjeden
Moja mama gdyby nie ja to zeszłaby już dawno w padół ziemski z braku kasy na leki i oślepła by i mieszkała w lepiance coby sobie sama ją wybudowała,a i tak zaraz by jej podatek dopiertolili za tę lepiankę .Ma 670 zł emerytury 290 czynsz za 1 pokojowe mieszkanie,siedzi o 1 żarówce ,tv ogląda tylko 2 godz dziennie nie piecze mało gotuje ,leki 240 po zniżce miesięcznie .Rząd ma to w dupie :( a co na bułkę suchą jej starczy nie ? śmietniki teraz zamknięte na kłodki ijakieś czipy to i pogrzebać nie ma gdzie :)

Gość KTOSX.,.,
milo ze.............choc turki w nas wierza bo polakom tej wiary juz brak

Gość kaszalotjeden
dokładnie kto może niech spiertala stąd jak najszybciej :( A ........u mnie ZUS W tym roku zrobił remont budynku ,ponownie ostatni był trzy lata temu ale glazura im się już znudziła i kible mają nowoczesne na karty czipowe :D CHORE

Gość KTOSX.,.,
kaszalotjeden wiekszosc ludzi tak zyje, to przykre ze rzad takie pieklo na ziemi ludzia funduje, mlodzi spierdola , szkoda tych starszch ludzi , wykoncza ich! skurwysyny!

Gość kaszalotjeden
oJ PRZYDAŁBY SIĘ W TYM KRAJU PORZĄDNY PORZĄDEK :) Jeszcze jak unia każe Polakom się rozliczać na co wydali kasę to będzie karuzela że wszyscy na dupy pospadają :D

Gość KTOSX.,.,
z kartai czypowymi zapewne lepiej im sie sra

Gość KTOSX.,.,
a niby kto ten porzadek ma zrobic? widzisz kogos normalnego?

Gość kaszalotjeden
Niewiem ,chyba kraj padnie smiercią naturalną i tak to się skończy,a oni szybko zamkną granice żeby już nie można było zwiać.Kto może niech jeszcze wyjedzie.No jak chciałam iśc do kibla w ZUSIE to tylko jeden był otwarty na parterze bez karty czipowej dla ludu :D

Gość bardzo rozczarowana:(
te odszkodowania to śmiech na sali! chcą marnymi grosiwami kneblowac usta rodzinom, aby nie dochodziły prawdy?????? to było morderstwo z zimną krwią! Nasze zdradzieckie Państwo pod przywództwem Tuska i Komoruska ich zamordowało!

Gość kaszalotjeden
A te madonny pracujące w ZUSIE to jak księzniczki chodzą i spodełba patrzą na ciebie.Zus zaczął też akcję sprawdzania L4 ,mój sąsiad był 3 mies na zwolnieniu w zeszłym roku w grudniu dostał wezwanie na komisję i .............ma zwrócić cały zasiłek za 2 mies ok,2400 bo komisja podważyła L4 wystawione przez lekarza no normalna paranoja z jajami :D

Gość KTOSX.,.,
kaszalotjeden no my to mamy cziiiipowskie tojtoje luxxe sracze ,takie udogodnienia to wyzsze wladze

Gość kaszalotjeden
iDŹ TY Z TYM MORDERSTWEM I NIE DOPISUJ TEORII BO ZAMĘT SIEJESZ

Gość kaszalotjeden

Gość kaszalotjeden

Gość KTOSX.,.,
bardzo rozczarowana:( co ty gadasz, a rodziny nie chca odszkodowan tak? nie chca?na sile im wciskaja? im malo jeszcze dostana wiecej, a ty bedziesz sie ludzila ze on tak prawdy sie domagaja rozumiem zaloba itd oczywiscie szkoda mi tych rodzin, no ale przeciez nie tylko oni bliskich stracili..

Gość kaszalotjeden
mARNYMI GROSZAMI ?????????????????????????????????? Zostań i daj im następne odszkodowania zrób zbiórkę ORKIESTRY BWIELKIEJ POMOCY SMOLEŃSKA :D

Gość kaszalotjeden
Nie ich jednych spotkała tragedia i żal ale tyle już dostali że dość :o

Gość KTOSX.,.,
bardzo rozczarowana:( taaaak usta im knebluja tylko ciekawe kto z adwokatami o odszkodowaniach rozmawia?ksiadz fajera? sa zbulwersowani ze medi ujawinili to ze domagaja sie odszkodowan, jasne dobrze jeczec pod publike a swoje dzialac! wonnn od moich pieniedzy! wonnnnn! rudy niech im z swojej skarpety wyplaca a mnie to wall obchodzi

Gość kaszalotjeden
Ludziom się nie finansuje leczenia ratującego życie ,bo to jednostki nic nie warte :( Dopiero telewizji trza to może coś NFZ da z jego składek :(

Gość KTOSX.,.,
bardzo rozczarowana:( ozeszzz qrwa nie doczytalem! MARNYMI GROSZAMI? jaka ty trawe palisz? moze ci sie zera pojebaly?

Gość kaszalotjeden
Oto to to adwokaci wiedzą jak kasę wyciągnąć i szumu narobić.Te rodziny by się wstydziły co niektóre ,ciągną ile się da na co PYTAM SIĘ ????????????????