Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doloreska!

Czy tego chłopaka cokolwiek usprawiedliwia!!!!

Polecane posty

Gość doloreska!

W mojej klasie jest chłopak którego dzisiaj zatrzymała policja. Ten chłopak skrzywdził w tej klasie kilka osób, które go prześladowały ale to i tak nie ma dla niego usprawiedliwienia. Zlecił pobicie czterech osób(w tym dwóch dziewczyn i na jednej z nich jego "przyjaciele dokonali gwałtu" a na drugą wylali kwas. Teraz ten chłopak jest w areszcie. Spotkała go za to sprawiedliwa kara, ale to co wyrządził tym osobom pozostanie na całe życie, jeden chłopak ma zmiażdżone jądra a drugi został tak pobity że nie wiadomu czy jakakolwiek rehabilitacja pomoże.

Gość asfasdfasdfasf
Czyli bilans wychodzi na równie bo on dostanie karę za to co kazał zrobić i oni dostali karę za to co mu robili przez kilka lat zapewne :P

Gość blowwww
nie popieram,nie mówię,że zrobił dobrze - ale tak , to Go w jakiś tam sposób usprawiedliwia...wiesz czemu? Dlatego,że niszczenie psychiczne jest w ogóle nieporównywalne do tego fizycznego...Zemścił się bo zapewne Jego psychika nie wytrzymała, tak to jest jak się traktuje kogoś jak popychadło.

Gość hahahaha dobrze im tak
i dobrze ;D jak go przesladowali to maja karę :D i dobrze temu ze zmiazdzonymi jadrami i tej dziewczynie z gwaltu i z kwasu :D:D:D on posiedzi trochę, za zlecienie bardzo duzo nie dostanie , i wyjdzie :D a oni zapamietaja to do konca zycia :D Life is brutal, kociaki

Gość asfasdfasdfasf
hahahaha dobrze im tak Czyżbyś była/był kiedyś takim popychadłem?? :P

Gość agresja rodzi agresje
dostali za swoje

Gość doloreska!
Usprawiedliwia go??? Wy chyba nie zdajecie sobie sprawy o czym mówicie, jedna dziewczyna zgwałcona, druga poparzona kwasem a tamte chłopaki? jeden zmiażdzone jądra a drugi chyba będzie jeździł do końca życia na wózku inwalidzkim. Nawet nie wiadomo czy ten chłopak dostanie jakąś karę bo prawdopodobnie znając życie może zostac skierowany na leczenie psychiatryczne po tym co zrobił. To co jemu robiony to nic czego on się dopuścił.

Gość blowwww
dokładnie. asfasdfasdfasf- nie trzeba być popychadłem żeby wiedzieć takie rzeczy... tym bardziej dziwię się Tobie. Tak to po prostu działa..a co miał sie załamać? bo banda kretynów Go wyzywała? NIE MOWIE ZE DOBRZE ZROBIŁ ... ale powiedzcie mi co teraz człowiek moze zrobic w takiej syt. iść do pedagoga?co taki zrobi ? NIC!

Gość blowwww
doloreska! - ALE CO ? ONI SĄ BEZKARNI - bo uszkodzili mu psychikę?To taki sam ból, nawet gorszy - bo to sie ciągnie do końca życia podejrzewam. POmyśl co piszesz.

a wiesz ze ludzie ktorzy byli posmiewiskiem maja cale zycie juz przewalone?? Wystarczy ze jedna osoba wysmiewa sie z Ciebie w dziecinstwie i juz nigdy nie bedziesz miec wiary we wlasne mozliwosci, wiary w siebie! Tamci byli nienormalni, fakt kara za ostra, ale widocznie chlopak juz mial dosyc... Nie wiadomo dokladnie jakie skutki ich czynow beda w przyszlosci w Jego umysle... Niestety spoleczenstwo sie budzi jak sie dzieje cos zlego, a rodzice tych ludzi pewnie mysla ze biedne, grzeczne dzieci

Gość asfasdfasdfasf
blowwww Przecież on zrobił właśnie to bo się załamał,bo nie mógł sobie już z tym zapewne poradzić :P

Gość LoveIsInTheAir
ja też uważam, że to go usprawiedliwia. młodzieży się w głowach pojebało i myślą, że mogą bezkarnie znęcać się nad innymi. policja nic im nie zrobi, bo zbyt mała szkodliwość czynu. z tych dziewczyn były na pewno szmaciarskie kurewki.

Gość doloreska!
To mogl isc z tej szkoly, przepisac sie do innej klasy a nie dopuszczac sie takiej podlosci. Z tym chlopcem ciezko nawiazywalo sie kontakt, co juz sie stalo to juz sie nieodstanie. Ale skrzywdzil 4 osoby, a ludzie ktorym zlecil dokonanie tych czynow? to co, tez uwazacie ich za dobrych bo pomogli biednemu chlopakowi?

myslisz ze tak latwo jest sie przeniesc? Mogli wczesniej myslec. Co Cie tak boli?? Ze nie uszlo to im na sucho?

Gość LoveIsInTheAir
a jak za urwanie w bestialski sposób głowy husky'emu jest 10 miesięcy to jemu za zmiażdżenie jąder bym dała 2,5 miesiąca, za gwałt 2, za kalectwo 3, za kwas 1, w sumie 8,5 miesiąca głupio karać go bardziej niż za urwanie głowy na żywca

Gość doloreska!
NIE jestes obiektywna. Równie dobrze Oni mogli pójść , dlaczego On ma uciekać? Bo jakieś gówniarstwo go prześladowało ? Nabijali się nabijali i się koorwa doczekali .. Po jaką cholere go tak gnoili ?

Gość blowwww
ej ej to wyżej miało być ' do doloreski . To ja napisałam .

oczywiście, nic go nie usprawiedliwia, ale po co się debile czepiają kogoś z problemami emocjonalnymi? trzebaby to nagłośnić, może on nie miał prawa, ale to oni sa kalekami... Samochód też nie ma prawa rozjechać pieszego na pasach, ale jak się ktoś wpierdala na siłę pod auto to kierowca się raptem w powietrze nie uniesie z samochodem.

ide spac bo nie ma sensu... dobranoc

Gość u7t
zapomniałaś sie przelogować pindo :D

Gość asfasdfasdfasf
LoveIsInTheAir a jak za urwanie w bestialski sposób głowy husky'emu jest 10 miesięcy to jemu za zmiażdżenie jąder bym dała 2,5 miesiąca, za gwałt 2, za kalectwo 3, za kwas 1, w sumie 8,5 miesiąca Dobre podejście widzę masz,wolisz większą karę za zabicie psa niż za gwałt na kobiecie.

Gość doloreska!
blowwww- to Ty napisałaś, kierując swój post do mnie? NIE jestes obiektywna. Równie dobrze Oni mogli pójść , dlaczego On ma uciekać? Bo jakieś gówniarstwo go prześladowało ? Nabijali się nabijali i się koorwa doczekali .. Po jaką cholere go tak gnoili ? No dobra, oni nie zachowywali się najlepiej ale zastanowił się chociaż na chwilę jak będzie wyglądało życie tych osób? przecież on ich okaleczył na całe życie. Pisałam o tym że mógł po prostu isc z tej szkoly, przeniesc się. A teraz znając życie sąd będzie gotów dac mu łagodniejszy wyrok gdy zaczną dokładnie badac sprawe. I co? on wyjdzie sobie po 2 latach, a tamci będą całe życie mieli przesrane.

Gość blowwww
nie, nie zapomniała ;) to ja napisałam i wpisałam jej nick w miejsce ' pseudonim' zamiast w treści ;)

Gość doloreska!
Ten chłopak jest prawie dorosły. W tej klasie wszyscy mamy po 17 lat, jesteśmy w drugiej klasie liceum.

Gość truskaffka83
Doloreska, tzrymałaś się z tamtymi pobitymi? Lubiłaś ich? A z tym chłopakiem, jak bardzo go dręczyli? Widziałaś to? I teraz sobie wyobraź, że jesteś na jego miejscu... że nie jesteś lubiana w klasie.... że ciągle ci dokuczają, wyśmiewają...biją...robią TOBIE wszystko to, co robili jemu...tylko dlatego, że nie jestes tak fajna jak oni... I co? Ile TY byś zniosła upokorzeń???

Gość blowwww
nie,nie,nie.. zauważ,że to On poniósł za to podwójną karę .. tą którą dostanie na rozprawie (wyrok) plus do tego jeszcze ślad na psychice,czaisz? Żal mi chłopaka jednym słowem... Przecież On nic prędzej nikomu nie zrobił , chciał pewnie świętego spokoju .. ' kto mieczem wojuje ... tyryry ' :O

wiecie, zmieniłam zdanie, jednak lepiej tego nie nagłaśniać. Debile, które muszą komus dokuczać znowu przeniosą sie na zwierzęta, a te nie mogą się bronić... Lepiej niech dokuczają komuś kto im chlapnie kwasem.

Gość blowwww
będziesz starsza zrozumiesz - teraz pewnie póki co bronisz swojej eLitY .. znam takich cwaniaków ... teraz większość marnie skończyła.