Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doloreska!

Czy tego chłopaka cokolwiek usprawiedliwia!!!!

Polecane posty

Gość kirgiz
jesteście do niczego gardzę wami :(

Gość droga pani Kingo
Proponuje terapie! Długotrawałą terapię u psychiatry.

Gość droga pani Kingo
Jakim prawem osądza pani biednego, niewinnego i bezbronnego chłopaka który był sam z tym wszystkim i kompletnie bezradny.

Gość droga pani Kingo
Nie wiem dlaczego boli panią los tej czwórki? Kto mieczem wojuje od miecza ginie i oni przegrali.

Gość droga pani Kingo
Całkowicie jak w telenoweli zło przegrywa a dobro wygrywa :)

Gość droga pani Kingo
I widzę że jest pani popierdolona kobieta.

Gość jjljljlljljljlj
Ten chłopiec źle zrobił ale miał kutemu swoje powody.

Gość malconia
U nas w klasie tez jest gnebiony chlopak ze mna na czele, chodzimy do liceum a teraz ten lajdak powiedzial do mnie ze jestem kur. nie wytrzymalam nerwowo i przyszlam do szkoly z ojcem, w tym samym dniu przyszla jego matka do szkoly i uderzyla mnie w twarz.

Gość przeczytalam temat
I uwazam to za jedna , wielka prowokacja. Ale najbardziej w tym wszystkim ciekawia mnie opinie. Dobrze Im tak Naleza Im sie. Czy wy ludzie zdajecie sobie sprawe co wy gadacie? Zyjecie nienawiscia :)

Gość ten temat to oczywiste że
prowokacja :)

Gość ten temat to oczywiste że
Ale warto poczytac sobie opinie roznych psycholi. Dobrze im tak, nalezalo im sie. Czy wy naprawde jestescie tak jebniete? czy ktoras z was chcialaby zostac polana kwasem czy zgwalcona? Tym bardziej nie wolno nasylac bandziorow na kobiety.

Gość sick
a ja powiem jedno - BABY TO CHUJE....

Gość oczywiście że nie ma na to
usprawiedliwienia ale z drugiej strony:(

Gość tak usprawiedliwia 100%!
Odnośnie tematu, bardzo dobrze chłopak zrobił, niech bydlaki cieszą się, że żyją. W stanach była afera i chyba nie jedna ;) że taki prześladowany rozwalił kolesi karabinem maszynowym. Tak powinno być i bydło niech wie że tak będzie.. tyle.

pelikany gładko łyknęły prowokację, brawa dla autora/autorki! 16 stron to naprawdę zacny wynik.

Gość bgtbegb
gdzie jest cos o tym w necie? czyto wymyslone?

Gość bgtbegb
zalezy jeszcze, jak mu dokuczali moze przewrazliwiony byl? niemniaj zaimponowal mi poczytajcie biblie Bóg jest msciwy!

Gość PsycholBQRKT
Szkoda, że to fikcja, ale ja na miejscu tego chłopaka bym to bydło potraktował znacznie ostrzej, a do zmiażdonych jąder obciął bym śmieciowi fiuta i wetknąl mu go w mordę.

Gość zmyślona prowokacja....
ale zastanawiają mnie opinie ludzie i czy ja nie powinnam zrobić tego samego dziewczynie która odbiła mi męża.

Gość gość
"doloreska! Każdemu w szkole ktoś kiedyś dokuczył, to nie jest powód do tak karygodnych działań. No właśnie, może postawiłybyście się wszystkie w sytuacji matek tamtych osób. - Wasz syn prawdopodobnie będzie jeździł na wózku - Wasz syn ma zniszczone jądra - Córka została polana kwasem - Córka została zgwałcona Bo wszystkim rządził jakiś mściwy psychicznie chory człowiek". Ja też powtórzę za innymi, że jesteś jeszcze zbyt młoda i zbyt głupiutka, żeby to zrozumieć. Ten chłopak przekroczył pewne granice, nie powinien stosować przemocy. Takie uszkodzenia zdrowia są straszne i nieodwracalne. Ale on nie był chory psychicznie, tylko jemu te bezwzględne dzieciaki zniszczyły psychikę. I całe życie będzie przez to cierpiał, nie będzie o sobie dobrze myślał, nie będzie znał swojej wartości, choćby był najwartościowszym człowiekiem. Ale zbyt daleko posunął się nie ten prześladowany chłopak, bo miał i powinien się bronić, nawet strasząc trochę tamte dzieciaki (tylko bez bicia), ale znalazł do tego nieodpowiednie osoby, które bandytyzm mają we krwi. I w tym jest problem.