Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doloreska!

Czy tego chłopaka cokolwiek usprawiedliwia!!!!

Polecane posty

Gość tak!!!!!!!!!!!!!
To co zrobił ten chłopiec jest wpełni usprawiedliwione!

Gość ja go popieram :)
:-)

Gość 00000-00000
OKO ZA OKO ZĄB ZA ZĄB JEST WINA - JEST KARA. ZEMSTA MUSI BYC SLODKA I MUSI BOLEC.

Gość również popieram....
i mówię wam to jako kobieta, tym dziewczynom należała się taka kara. Ale gdybym kiedyś wyszła z więzienia to jedyne co bym zrobiła siedząc tam myślałabym o zemście i zrealizowaniu swojego planu.

Gość również popieram....
I to jeszcze jest zbyt mała kara dla tych sukinkotów.

Gość żeby wasze dzieci nie
zostały kiedyś pobite, zgwałcone, pokaleczone i oszpecone.

Gość szanowne dzieciaki
czy Wy naprawdę nie macie innych problemów? Ja też kiedyś byłam młoda, wiem, że czasem parę przykrych słów urasta do rangi psychicznego znęcania, a jakiś incydent do rangi zemsty za życiowe krzywdy - ale spójrzcie na to trzeźwym okiem: życie to nie bajka i nie film "Młodzi gniewni" ani nie "Jezioro marzeń" - cieszcie się młodością zamiast stwarzać sobie sztuczne problemy.

Gość ja bym rękę temu chłopakowi
podała że tak postąpił! Moje Gratulacje dla niego. Do wszystkich prześladowanych JEŚLI KTOŚ WAM SPRAWIA PROBLEMY ZAŁATWCIE GO W TAKI OTÓŻ WŁAŚNIE SPOSÓB.

Gość ja bym rękę temu chłopakowi
ZEMSTA NA CAŁEGO! ZERO LITOŚCI :)

Gość dfagdf
:( Jesteście podli. Jak dla mnie nic nieusprawiedliwia takiego czynu. Ten człowiek powinien dostac porządny wpierdool.

Gość sbhdghf
a ja w pełni rozumiem tego chłopaka, sama byłam prześladowana w szkole, była grupa która ciągle się ze mnie nabijała, doprowadziło to w końcu do fobii społecznej, przez kilka lat bałam się wychodzić z domu, miałam manię prześladowczą, bo wiedziałam, że gdziekolwiek mnie zobaczą, będę obgadana...pochodzę z małego miasteczka w liceum było lepiej, ale nigdy nie potrafiłam nawiązywać bliższych kontaktów z rówieśnikami na studiach musiałam przenieść się do większego miasta, zachorowałam, nikt z roku nie wyciągnął do mnie pomocnej ręki, ciągłe obgadywanie, wyśmiewanie się...nie wiedzieli że to co się ze mną dzieje jest wynikiem choroby, nikt nie zapytał z chorobą męczę się do dzisiaj, raz jest lepiej raz gorzej mam traumę na całe życie w pełni rozumiem tego chłopaka, że nie wytrzymał ciągłych docinek i jechania po ambicji, też bym się chętnie zemściła na paru osobach, za krzywdy jakie wyrządzili mojej psychice można pomyśleć, zanim znajdzie się kozła ofiarnego, to też człowiek, który coś czuje, cierpi, jest wyobcowany i wie, że na nikogo nie może liczyć...ja się nie dziwię, że postanowił coś takiego zrobić nikt, kto nie przeżył na własnej skórze znęcania się, we wszelkiej postaci, nie zrozumie tego chłopaka

Gość dfagdf
Do tej powyżej, ja bym radziła ci jakąś terapię u psychologa.

Gość sbhdghf
leczę się u psychiatry, ze słabym skutkiem, nieszczęśliwe dzieciństwo boli całe życie mądralo

Gość dfagdf
Bo powinnas wybaczyc.

zależy jak go prześladowali???? samo prześladowanie jednostki w klasie może wiązać się z rażącym okrucieństwem. pojęcie "prześladowanie" nie jest równoznaczne. to co pieszesz to przesada, nawet zemsta powinna mieć swoje granice, ale... jak wyżej...

Gość sbhdghf
o starych ranach prawie zapomniałam, niestety ciągle znajduje się ktoś, komu przeszkadza moja osoba i nie omieszka mi tego okazać, często bardzo dosadnie, przynajmniej tak jest w mojej obecnej pracy, w poprzedniej było super, teraz to jakby mnie z nieba do piekła przenieśli

Po pierwsze - niech nikt nie umniejsza efektów psychicznego znęcania się na psychikę argumentem "bo życie to nie Jezioro Marzeń". Owszem, czasem ludzie z błahostki wielki problem, ale też bardzo często problem psychicznego znęcania się jest po prostu zamiatany pod dywan. Bo tak wygodniej. "jestem kobietą" - zmień nick na "jestem dzieckiem". A jeśli nie jesteś dzieckiem, to nic nie szkodzi - argumenty masz na poziomie dziecka. Istotą problemu jest to, że dla ludzi nad którymi się znęcano NIE MA POMOCY! Nauczyciel nic nie zrobi, bo dostaje 1200 zł/miech i nienawidzi swojej pracy. Dyrektor nic nie zrobi, bo od tego ma nauczycieli. Pedagog nic nie zrobi, tylko odeśle do rodziców. Policjant nic nie zrobi, bo woli w tym czasie łapać na fotoradar. A rodzice nic nie zrobią, tylko powiedzą "czasem życie jest jak jezioro marzeń." albo "to śmiej się razem z nimi!". Z chłopaka łatwo jest zrobić potwora, bo jego krzywdy (psychicznej) nie widać gołym okiem - natomiast zmiażdżone jaja, ślady od kwasów, czy wózek inwalidzki jak najbardziej. I błagam, bez argumentów typu "a ciekawe co jakby wasze dzieci..."

Gość sbhdghf
killahpl mogę się pod twoją wypowiedzią podpisać obiema rękami kalectwo fizyczne zawsze będzie przez większość tumanów odbierane jako bardziej dotkliwe, niż urazy psychiczne, zryta psychika niestety też może rzutować na zdrowie fizyczne, czego ja doświadczam już któryś rok z rzędu, i na to nie ma żadnego dobrego lekarstwa, o ile z nieakceptacją społeczeństwa mogę się pogodzić, o tyle ze złym fizycznym samopoczuciem już nie bardzo, a to wszystko nie miałoby miejsca gdyby ludzie byli dla siebie nieco bardziej "ludzcy"

Gość ja bym ci napewno oddała
oliva sprawiedliwa zawsze na wierz wyplywa. Teraz cierpia wszyscy, i cala 5tka, oraz rodzice tych dzieciakow.

Gość jolanta kutowicz :)
Chlopak źle zrobił. Teraz pewnie pójdzie do więzienia od 10-15 lat.

Gość szkoda mi was wszystkich
wszyscy jesteście chorzy.

Gość obiiektywana opiinia
chyba jacyś poyebańcy się tu wypowiadają ta zgwałcona dziewczyna teraz też jest zniszczona i fizycznie i psychicznie, ta na którą wylał kwas - również - pewnie będzie miała blizny na twarzy a ten gnojek mam nadzieję że dłuuugo posiedzi w więzieniu

Gość szkoda mi was wszystkich
A mnie jest żal całej piątki.

Gość hnjkgbvuikv
ojjj widać że dużo z was było gnębionych a teraz idiotycznie usprawiedliwiacie tego gówniarza skoro jemu było aż tak źle było trzeba zmienić szkołę i tyle, robiąc to samo im, pokazał tylko jakim jest debilem i to bez jakiejkolwiek wyobraźni

Gość do obiektywnej opinii
A tamtych gnojków nie potępiasz? to oni doprowadzili go do takiego stanu. Ale luz, on posiedzi pewnie 3,4 lata w więzieniu a tamci:D - jeden chłopak kaleka - drugi chłopak bezpłodny - trzecia dziewczyna oszpecona - a czwarta ma pamiątke na całe życie

Gość luize de votreschor
Bardzo dobrze chlopak zrobil Powinien jeszcze poprawic A tamte gnoje maja na co zasluzyli. Znieczulica w dzisiejszych czasach jest przerazajaca. Dokuczali Mu znecali sie nad nim to maja to na co zasluzyli Chyba madrale nie wiecie czym sa rany psycziczne i jak dlugo sie goja Chlopak zrobil PRAWIDLOWO Ja na jego miejscu zrobila bym ta samo Gnoje ktorym sie wydawalo ze sa bezkarni a ofiara slowem nie pisnie No to sie doigrali :D To nie sa ludzie ani zwierzeta tylko SMIECI ktore sie powinno eliminowac ze spoleczenstwa

Gość trrrruskawka__
buahaha ale pieprzycie, jakby ich zabił też byście go usprawiedliwiali ? pełno ludzi jest gnębionych w szkołach, a jakoś nikt nie planuję takich chorych akcji, no i co z tego, że zaczęli ? ludzie w wielu miejscach nie są dla ciebie mili, wyżywają się na innych - sąsiedzi, w pracy, szkole itd. i to znaczy że każdego który się na mnie uwziął mam pobić ?

Gość viiivisectia
do obiektywnej opinii i hnjkgb ---> ty jesteś popierdolony, ciekawe czy jakby twoje dzieci to spotkało czy też byś usprawiedliwiał tego gnoja? ale sąd na szczęście jest sprawiedliwy i pewnie wiele lat mu wymierzy do odsiadki, bo to aż strach żeby taki oszołom chodził poi świecie

Gość on psychol
ale oni też. do pieca z nimi wszystkimi

Gość do obiektywnej opinii i hnjkgb
Gdyby oni nie zaczęli niedoszło by do takiej sytuacji, a tak mają to o co się prosili, to oni go doprowadzili do takiego stanu. Nawet w bibli jest napisane że człowiek ma prawo do zemsty i nienawiści.