Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doloreska!

Czy tego chłopaka cokolwiek usprawiedliwia!!!!

Polecane posty

Gość wkurwiona niewiasta
nie ma usprawiedliwienia dla takiego bestialstwa.

Gość postąpił źle ale to inni
spowodowali że taki się stał.

Gość zemsta nietoperza
Naprawde tyle osob popiera zrobienia z kogos kaleke, zgwalcenie kogos czy polanie kwasem?

Gość zemsta nietoperza
dziwny jest ten swiat.

Gość do zemsta ja mysle ze oni
tutaj piszą swoje, a w rzeczywistości by go sami potępiali kafeterianie nieraz pokazali jacy są obłudni

Gość zemsta nietoperza
To prawda ale wejdzie jakis nastolatek z problemem, zobaczy ze to jest idealne rozwiazanie i ktoregos dnia pojdzie do rywalka/rywalki i wyleje mu kwas na twarz.

Gość jest wina jest kara
tak już ten świat urządzony jest :)

Gość doloreska powiem ci jedno
Mnie w liceum gnębiła jedna paczka. Dziewczyna i trzech chłopaków. Tak skutecznie,że musiałam zacząć odwiedzać psychologów i do dzisiaj ię to za mną ciągnie. Moja samoocena jet przegrana całkowicie.Jak ię wtedy okazało gnębili nie tylko mnie,bo w końcu ktoś ich dorwał. Dziewczynę ogolili i pocięli jej twarz,a chłopaków pobili i zgwałcili butelkami. Wiesz co? Dzień w którym się o tym dowiedziałam był najpiękniejszym w moim życiu:) Do dzisiaj to pamiętam:) Upiłam się z radości:) Motyw był taki sam jak to o czym piszesz. Ktoś kazał komuś. Nie udało sę ich złapać,ta czwórka była tak nienawidzona,że każdy krył tamtych. Dzisiaj jet już parę lat po,a ja mijając tą szmatę mówię jej,że ślicznie wygląda i śmieję się jak szeroko potrafię. Jej blizny widać z daleka:) Teraz ja się mszczę :)

Gość do doloreska powiem ci jedno
I jak wyglada teraz życie tych śmieci. Powiedz coś na ten tamat?

Zycie jest brutalne, chłopak postąpił okropnie nasyłając na nich tych ludzi, a oni byli zbyt brutalni. Jednak nie jest mi w ogóle żal 'poszkodowanych'. Ten sam poziom. Ale jest pozytywna strona tej historii, co prawda jest troche rannych psychicznie jaki fizycznie, ale moze inni wyciągną lekcje z tego. Jeśli nie to będzie więcej zgwałconych okaleczonych i niezrównoważonych.

Gość doloreska powiem ci jedno
Ona chodzi ze puszczoną głową,a o nich nawet nie słychać,rzadko kiedy widać. Jeden gdzieś wyjechał,podobno starzy go wywieźli do rodziny,a tamci dwaj ciągle w domu siedzą.

Gość uwazajcie tylko zeby
waszych dzieci coś takiego nie spotkało. Córką będą w szpitalu, jedna polana kwasem a druga zgwałcona, później synowie w szpitalu jestem ze zmiażdzonymi jądrami drugi okaże się wyląduje na wózku inwalidzkim.

Gość afadsgh
Spokojnie, my wychowamy swoje dzieci tak ze nigdy nie beda nikomu dokuczaly i nikt nie bedzie szukal zemsty na nich.

Gość w pełnej rozciaglosci przylacz
am sie do tych którzy popierają tego biednego chłopca.. to on został skrzywdzony i jemu od tej czwórki należy się odszkodowanie. Ja jeszcze bym ten kwardet po ryju wytrzaskała, należalo im się to wszystko i uważam że kara jest zbyt niska dla nich!

Należało im się to wszystko, dokopałabyms skurwysynom 🖐️

I cieszy mnie że tyle osób tutaj dało poparcia dlatego biednego chłopca! :) Te mendy będą tego młodego człowieka pamiętaly przez całe życia a on wyjdzie z psychiatryka i rozpocznie życie na nowo :)

Gość do XVC
Ale pomyśl masz czwórkę dzieci! Dwóch synów i dwie córki - i wszystkich spotyka taki sam los jak tamtych bo komuś dokuczali?:(

Gość a ty powyżej pomyśl co będzie
jak ktoś będzie Twojemu synowi dokuczał tylko dlatego że jest nieśmiały i zamknięty w sobie?

Gość fasadsa
Tylko że ten chłopak już nigdy nie będzie mogl zaczac życia od nowa! - Co teraz będzie gdyby chciał np. studiowac? - Gdyby chciał podjac jakaś prace? - Nie bedzie miał nigdzie dostępu bo będzie miał zielone papiery?

ale jaja a wy znowu go bronicie, osoby która jest 100razy gorsza od tych "oprawców", on mógłby żyć normalnie a ofiary tego kata już nie mogą żyć normalnie, bo mają zrujnowane życie, i psychikę też i on mógłby sobie pomóc przy pomocy psychologa, a jego ofiaro już nawet psycholog nie pomoże, a zemsta zawsze działa tak że potem ofiara może się zemścić i teraz rodziny tego chłopca mogą się na nim zemścić Piszcie co chcecie ale ja uważam że nic go nie usprawiedliwia

Gość fasadsa
Ale oni go sprowokowali pusta kobieto!

Gość XVC byłeś szkolną ofiarą
?????????????????

oni dokuczali mu (krzywda psychiczna) a on ich prawie zabił (krzywda fizyczna), jak już skurwysyn chciał zemsty to chociaż mógł się zemścić psychicznie, bo nic nie ma napisanego że ktoś się pastwił nad nim fizycznie, więc jego zemsta to przesada, ciekawe co byście napisali gdyby matka kogoś z czworga tych biednych ludzi tutaj weszła i napisała że jej córka została zgwałcona przez bydlaków, wy macie serce dla drania a nie macie dla ofiar prawdziwych mających teraz gorszy uszczerbek psychiczny niż ten socjopata

Gość podstępna kuciapa
Zdnęcane psychiczne jest dużo gorsze od fizycznego. A ty kingusia (celowo z malej litery) wracaj do swojej piaskownicy, mam alergię na takie puste goowniary jak ty.

ja już jestem dawno po maturze, ale widać nie można mieć własnego zdania bo już każdemu się nie podoba i uważa się mnie za młodą osobę, i wiesz co innego gdy się dokucza dziewczynie ( to potępiam) a co innego gdy chłopakowi, tej Ani i jej rodzinie bardzo współczułam

Gość a czemu to jest co innego
??

To znaczy ze chlopaka mozna ponizac? smiac sie z niego a on co ma zrobic, dobrze chlopak zrobil, cieszy mnie to i uprzedzam ze toba kingusi ja rowniez sie zajme.

Potepiasz dokuczanie dziewczynie ale chlopakowi mozna!!!!! Glupia kurwa jestes!