Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doloreska!

Czy tego chłopaka cokolwiek usprawiedliwia!!!!

Polecane posty

Gość a czemu to jest co innego
I co z tego? Jak dziewczyna dokucza chlopakowi i jego matka da jej w pysk albo on ja opluje to robisz z tego wielkie halo. A chlopak ma prawo dziewczynie oddac.

Gość a czemu to jest co innego
Jestes glupia, czym rozni sie dokuczanie chlopakowi od dokuczania dziewczynie?

Gość ta sprawe powinno się
nagłośnić niech na przyszłość rodzice uważają co mówią o ich rówieśnikach, bo nie wiecie ale tak naprawde wszystko rodzi się w domu nie pochwalam ale nie potępiam, nikt nie zasługuje na to aby go źle traktować, zemścił się słusznie

Gość anastazjanastazja
Przyglądam się temu tematowi i nie mogę się nadziwić, na prawdę coś się z tym polskim społeczeństwem niedobrego dzieje, kto to widział takie rzeczy 40-30 lat temu, wtedy nie było takiego zjawiska jak dokuczanie, jak było to na minimalną skalę, a teraz co się dzieje. Jestem przerażona i się jednocześnie wam dziwię, potępiacie albo tego chłopca albo tą czwórkę a przecież cała piątka to ofiary, krzywdy wyrównane, a potępić należy tych ludzi co zemścili się na tej czwórce, bo to oni są źli a nie te ofiary i ten chłopak też ofiara, zastanówcie się co piszecie

Gość anastazjanastazja
Powiem tyle, Kingusia_124 nie jest może miła, ale ma własne zdanie a wy po niej jedziecie jakby to była jakaś idiotka, pomyślcie że ją tylko utwierdzacie w przekonaniu że ma rację swoim zachowaniem i swoimi poglądami, nie lepiej olać niż się kłócić, tutaj są albo fanatyczni obrońcy tego chłopaka, albo tej czwórki, zrozumcie ludzie i tej czwórce się stała krzywda, i temu chłopakowi się stała się krzywda a wy widzicie winę tylko po jednej stronie bo nie chcecie po drugiej

Gość kingusia to jedna ........
z tych ciumkających gumę blachar, która się cieszy jak jej kumple dają w pierdol innym słabszym, kingusia i dolores, zamiast ,,cześć,, mówią czejść, ema i biją się po dyskotekach nie mogą znieść że w końcu już nikt nie będzie bez karnie znęcał sie nad drugim człowiekiem kingusia i dolores śmierdzą i chodzą do solarium, obraz nędzy i rozpaczy, maja czarne zafarbowane włosy i brudne jasne spodnie w końcu kingusia i dolores mają poważny niedorozwój umysłowy nienawidze takich lasek, ale nie mam wpływu na ich istnienie jeśli okaleczenie tamtej czwórcy ograniczy ilość takich chwastów na świecie, popieram czyn jakiego dokonał ten chłopak

Gość ..............llllllllllllllll
a te osoby mają zrujnowane życie, wyobraźcie sobie co myślą- po co my mu dokuczaliśmy?--mają nauczkę, mająąąąąąąą!!!!!!!!!!!11

Gość anastazjanastazja
ale dlaczego pan/pani uważa że zasłużyli na taki los, przecież nikt na takie coś nie zasłużył, i tutaj jest przykład tej fanatycznej obrony żal pani/panu tego chłopca i jego rodziny, ale już nie żal tej czwórki i ich rodzin, niech pan/pani zrozumie oni już swoje odpokutowali, nie można tak po nich jechać, tak samo Kingusia_124 też nie powinna atakować chłopaka, który też swoje już przecierpiał. Więc wnoszę o spokój

niesłychanie mi żal osób kalekich, poparzonych, gdzieś tam pojawia się refleksja że to jest nie adekwatne - choć nie wiemy jaka to była forma znęcania się- ale dobrze wiemy że nasze polskie marne prawo nie tknie, nie ruszy takiej sprawy, ludzie czują i sami zaczynają wymierzać sprawiedliwość, nauczka dla innych takie rzeczy to wina: wychowawców, rodziców-przede wszystkim, prawa, naszego państwa. młodzi nastoletni ludzie to efekt końcowy dotychczasowych jego kontaktów ze światem, a mamy taki matoliz niemal wrodzony narodowy że to się będzie zdarzało

kingusia to jedna ....... Posłuchaj po pierwsze mam rude włosy, po drugie nie chodziłam nigdy do solarium, po trzecie moi znajomi nigdy nikomu krzywdy nie zrobili (w porównaniu do znajomych tej szkolnej cioty), nie jestem ułomna, nie dokuczałam nigdy nikomu i nie popieram dokuczania dziewczyną, chodzę tylko i wyłącznie w spódnicach i daj mi spokój, bo ja ciebie nie obrażam to ty nie obrażaj mnie

kingusia przedstawiła całą prawde o sobie traktując mój wywód o jej wyglądzie jako faktyczny stan umysłu mimo rudych włosów niezmiernie mi przykro, powtarzam że takie chwasty istnieja, najgorsze jest to że nie wiem czy czasem nie siedze obok takiego pudła w autobusie, tramwaju... żeby tak powyrywać chwasty kingusia ... jeju tragedyyja umysłowa :(

czemu tak uważasz, i dlaczego mnie obrażasz ? Masz czelność obrażać kobietę której w życiu nie spotkałaś

dobra odłóżmy dyskusję na później bo się teraz źle czuję i się idę położyć, później pogadamy i proszę skończyć z obrażaniem mojej osoby

zaraz umre na zawał pękam ze śmiechu- kingusia dlatego cie obrażam dlatego ja ide bo z idiotami nie zwykłam ,,dyskutować,, :D :D :D

powiedz tylko jedną rzecz, dlaczego ja według Ciebie jestem gówniarą, jestem po maturze, a ty mnie od gówniar wyżywasz dlaczego taka jesteś taka wredna, wiesz ja jestem wredna bo jestem, ty jesteś wredna tylko po to żeby zmniejszyć wagę mojej wypowiedzi, a ty niby po maturze jesteś ? ja swoją pisałam z 4 przedmiotów, ustny z dwóch więc mnie nie obrażaj

Gość czegos nie rozumiem
chłopak się po prostu odwdzięczył tym osobom, którzy się nad nim znęcali, faktem jest że zemścił się aż z nawiązką, ale wina nie jest tylko jego. gdyby ktokolwiek z tej klasy/szkoły zareagował, stanął w obronie i pogonił tych debili na pewno by do tego nie doszło. Ale nikt nie zareagował, nie pomógłby, bo obrońca również stałby się ofiarą...a prawda jest taka że mimo iż chłopak poniesie karę nikt już nigdy nie potraktuje go jak nic niewarte gówno za przeproszeniem...może będzie budził niesmak czy cokolwiek innego ale będzie też budził postrach a o to mu na pewno chodziło...także autorko zastanów się czy wina jest tylko jest jego, a bez winy są ci co się znęcali szkoła/klasa która nie zareagowała i ty...

Gość ten chłopak nie jest tutaj
niczemu winny. Postąpił prawidłowo.

Gość magdalena janiela
Kingusia_124 - A Ty tak glupia z sama siebie czy tylko udajesz? Ja znam chlopaka ktory byl posmiewiskiem przez cala szkole srednia, byl niesmialy, izolowal sie od grupy a teraz jest wiecej wart niz ci ludzie co mu dokuczali. I powiem jeszcze jedno: Ten chlopak nie uczyl sie najlepiej ale ukonczyl studia prawnicze, zrobil podyplomowke z dziennikarstwa a teraz bedzie zdawal eksternistyczne egzaminy na aktora i rezysera. Ja oraz dwoch chlopakow z tej klasy jestesmy jedynymi osobami do ktorych ten facet sie teraz odzywa, kiedys taka zolza ktora miedzy innymi urzadzala mu pieklo w szkole mowila mu czesc a on splunal obok niej i poszedl dalej.

Gość mucadesandre
ten chłopak jest niewinny :) i powinien wszystkim lepiej wpierdolić aż sie zegną a w szczególności pani ''wychowawco'' od siedmiu boleści.

Gość wszyscy zaatakowali Kingusie
ale ona ma racje. Nie ma usprawiedliwienia dla czegos takiego, gdyby chlopak byl inny, towarzyski, to takie dokuczanie nie mialoby miejsca.

Gość wszyscy zaatakowali Kingusie
Bo ona przegiął, wszedł między wrony to powinien krakac tak jak i one. To co zrobił - szczególnie tym biednym dziewczynkom jest niedopuszczalne. Jedna została zgwałcona , druga oszpecona i jak teraz wygląda ich życie? Czują się pewnie brudne, zniszczone, ta oszpecona już nigdy nie założy rodziny, ta zgwałcona również będzie miała problemy. A tym chłopakom - jeden okaleczony, drugi bezpłodny. Cała czwórka już pewnie nigdy nie założy swoich rodzin.

Gość wszyscy zaatakowali kingusie
Tylko co będzie gdy Twoje dzieci spotka podobny los dlatego że tam kogoś dokuczali? pewnie coś mu dogadywali, wkładali tylko nieświeże jedzenie do plecaka a on nie obracał tego w żart.

wszyscy zaatakowali kingusie I nareszcie jest osoba która rozumie tragedię tej czwórki, a nie tylko broni osoby która sama okazała się okrutnym i pozbawionym uczuć socjopatą, tak bo tylko socjopata jest w stanie zlecić taką zbrodnię

XVC uwierz nie potrzebuję i nie chciałabym być z jak to określiłaś "facetem z jajami", miałam trzech mężów z którymi byłam nieszczęśliwa, i chłopaka z którym byłam bardzo szczęśliwa ale on umarł więc nie pisz kogo pokocham, bo miłość mi się raz w życiu zdarzyła i już się nie powtórzy

ale ten socjopata miał prawo Niech ci szkolna ciota tak jak mi zabierze pierwsza (jedyną prawdopodobnie) miłość to pogadamy, nienawidzę takich chłopców, lecz do 1996 nie miałam nic przeciwko nim, sami sprawili że nimi gardzę

Gość yolia
140 postów, a wy cały czas dzielicie się na blok demokratyczny ( prawie wszyscy ) i komunistyczny ( Kingusia , Doloreska ) dogadać się bo będzie następna zimna wojna

Gość do kingusi
Rozumiem że ten chłopak którego kochałaś dokuczał komuś a jego ofiara zabiła go?

właśnie nie on nikomu nie dokuczał, nawet chciał pomóc temu chłopakowi, a został przez taką szkolną ofiarę zabity

dobra nie piszę już bo za daleko zeszłam, no cóż mam zdanie takie jakie mam i nikt tego nie zmieni dziękuję za uwagę