Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doloreska!

Czy tego chłopaka cokolwiek usprawiedliwia!!!!

Polecane posty

Gość ty tez powinnas byc srogo
i powiem wiecej walsnie osoby z takimi pogladami jak ty sa jednostronnymi scierwami, ty sie w ogole do ludzi nie zaliczasz;/

Gość nie ma na to usprawiedliwienia
A co Cię tak boli co by kobieta nie zrobiła facet nie ma prawa jej tknąć, opluć, pociągnąć za włosy, odepchnąć czy nawet się na nią wydrzeć. Poza tym jak jakaś szkola ciotka nie radzi sobie z ludźmi to nie powinien chodzić do szkoły , chyba że do specjalnej. jacek macek - oto dowód jakim jesteś wyrzutkiem, na własnej studniówce nie byłeś.

ty chodzilas do specjalnej? bo powinnas jak pomysle o twojej marnej inteligencji :o p.s. mam nadzieje ze jakis facet ci kiedys przywali, bo nalezy ci sie lanie za chore poglady :)

Poza tym ja tutaj pisałam o konkretnej sytuacji! Z tego gościa to jakiś psychol, gdybym go spotkała nie wiem co bym mu zrobiła. Teraz taki mały gnojek jest w psychiatryku a tamci mają zmarnowane życie.

Ukończyłam ścisły kierunek na politechnice idiotko. Ja piszę tutaj o konkretnej sytuacji o gością który okazał się obłąkany, skrzywdził cztery osoby które praktycznie nic mu nie zrobiły.

nareszcie mądre osoby pojawiły się na tym temacie, macie świętą rację i was z całego popieram, nie ma usprawiedliwienia do takie czynu i nie będzie pozdrawiam mądre osoby

Gość Kingusia sama piszesz pod inny
m nickiem! Żeby ktoś zgodził się z Twoim zdaniem?:D

debilko napisalas ze kobiecie nalezy wszystko wybaczyc (wiec nie piszesz o konkretnej sytuacji tylko ogolnie) bo jestes jebnietra za przeproszeniem a wyksztalcenie nie zawsze idzie w parze z rozumem jak widac na twoim przykladzie a zreszta pisz sobie "biedna" dziecinko, pisz, niech ci ulzy 🖐️ nic ci juz nie pomoze, niestety :(

Gość Kingusia sama piszesz pod inny
Żeby znalazła się kolejna popierdolona szmata która myśli tak jak Ty:D

nie podszywam się pod nikogo, bo wasze zdanie i tak mi wisi ale nie zgadzam się z szerzej pojętą dyskusją, a wy też jesteście dziwni nikt nie może mnie poprzeć ? zrozumcie są też osoby które mi przyznają rację a nie wam, o wszystko się czepiacie żeby tylko mi ubliżyć :(

możliwe ze "Kingusia" i "nie ma usprawiedliwienia..." to jedna i ta sama osoba ;) :D:D

No bo kobieta niezależnie od tego co zrobi zasługuje na wybaczenie od faceta(oczywiście jeśli wyrządzi krzywdę facetowi a nie kobiecie). Jeśli kobieta uderzy faceta nic złego nie robi, jeśli uderzy kobiete zasługują na to by kilka dziewczyn sprawiło jej lanie. A co do tego chłopaka to Kingusia ma rację, to dupek skoro go nie lubili w klasie. Tak samo jak jeden koleś napisał tu że nie poszedł na studniówkę a tylko wyrzutki tam nie idą bo każdy normalny pójdzie.

zresztą szkolna ciota zabiła mi chłopaka, więc mam prawo do takiego poglądu ciekawe czy w byście też bronili takich chamów

mysle ze osoby o tak chorych pogladach jak wy powinny miec meza turka; moze was porwie jakis i wam pokaze swoje :D

12:28 [zgłoś do usunięcia] jacek macek [Ja w swojej obecnej klasie (a jestem teraz w technikum) jestem rowniez nielubiany. Odstaje troche od reszty(w sumie to nie wiem w czym) a inni mi dogaduja, smieja sie, robia wlasnie takie glupie zarty na ktore ja nie mam ochoty. W koncu zaczalem skarzyc tak jak oni na mnie ze ktos sciaga, ale zaczeli miec do mnie pretensje ze to robie. Gdy ja sciagam cala klasa leci a teraz sam nawet potrafie zabrac komus sciage(tak by nauczyciel/nauczycielka widzial komu) i ja oddac. Dwa tygodnie temu mieli studniowke na ktora ja nie poszedlem bo wlasciwie nie lubie imprez(tym bardziej w towarzystwie takich osob) a wychowawczyni starala sie mnie przekonac bym poszedl i zapomnial o konflikcie z klasa. Dwie osoby probowaly mnie nawet przeprosic ale powiedzialem im wprost ze ich nienawidzi i zycze wszystkiego co najgorsze.] Oto tutaj przykład chłopaka do którego ktoś wyciąga rękę a on mówi że kgooś nienawidzi.!

Gość kingusie, doloreska, oraz nie
ma na to usprawiedliwienie - każdą z nich mocno pizda swędzi a dawno nie miały ruchański i głupoty gadają chłopa im trzeba który przeczyści kominki.

Gość widzę że temat już wykazł
to bardzo dobrze. Nie rozumiem tylko ludzi którzy dali poparcie temu domniemanemu chłopakowi. Wyźcie chyba z chujami na łby pozamieniali.

Gość a ja chetnie spotkalbym sie
z tymi osobnikami i powiedzial im co o nich mysle, ile co warci, jakiej podlosci sie dopuszczali na biednym czlowieku, teraz pewnie placza i powinni tego chlopca na kolanach przepraszac :D

Gość oto co powinien zrobic ten
chłopak! Pogodzic sie z klasa, porozmawiac dlaczego go tak traktuja, i starac sie byc w porzadku. On dal im pewnie powody do tego ze mu dokuczali ale okazal sie scierwem.

oto co powinien zrobic ten chłopak! Pogodzic sie z klasa, porozmawiac dlaczego go tak traktuja, i starac sie byc w porzadku. On dal im pewnie powody do tego ze mu dokuczali ale okazal sie scierwem. Człowieku Tyś chyba na głowę upadł?:O

Gość ale się ludzie wkręcili
Ja pierdole! Dziwią mnie tylko opinie:D

Gość vxgdg
Patologia jest zarówno ten chłopiec jak i pozostała czwórka! Cała piątka niech stanie przed sądem rodzinnym.

Gość jak ja nienawidze takich suk
jak Kingusia!