Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doloreska!

Czy tego chłopaka cokolwiek usprawiedliwia!!!!

Polecane posty

Gość waDKANKDWEDN
A dlaczego jest chory psychicznie? Bo oni go zniszczyli. Rozumiem chlopaka

on nie jest chory psychicznie, bo osoba chora nie jest w stanie takiej zbrodni zaplanować, po prostu udaje o ON JEST SOCJOPATĄ !!!

Gość nknijnndjbnjbnklaji
popieram w 100 % Zcoolgany w coolke cool, nie wiem, może ktoś jeszcze z wypowikadających sie używa mózgu ale przeczytalam jedynie kilka pierwszych stron. mam wrażenie, że udzielajacy sie to banda rozchisteryzowanych debili, którzy byli pośmniewiskami w szkole :/ płytkie myslenie macie, to aż przerażające jak sie was czyta :/

Gość Kingusia_124,
nienawidzę tego chłopaka, bo kiedys nasrałam mu na środku pokoju, a on to zjadł

Gość yyyyyy?
a co on według was powinien zrobić, jak się tak nad nim znęcali. skoro go tak teraz potępiacie. Powiedzcie co zdesperowany, prześladowany psychicznie człowiek powinien zrobić. tylko nie pisać ze się powinienem przenieś bo on nikomu nic nie robił, bo o takiej egoistyczna odpowiedzi to tylko tępak pomyśli. ciekaw jestem co by ci wszyscy obrońcy tej 4 zalecili. Przesadzil wiadomo chociaż po tym jak mu zryli psychikę to sami ukształtowali w nim to zachowanie i to w sumie sami sobie taki los zgotowali bo czego oczekujecie od zdesperowanego człowieka ze zniszczona psychika no podajcie jakieś rozwiązanie z tej sytuacji co on miał zrobić. i myślę że to go częściowo usprawiedliwia bo ta 4 sama stworzyła takiego człowieka. bo gdy by miał spokój to by sobie był i nic by się nie stało. żarty żartami ale w nich musi być umiar, bo jak kogoś trzeba dręczyć żeby coś takiego zrobił. Sami są sobie winni a on dzięki nim ma już tez zjechana psychikę do końca życia bo tego się nie wyleczy zrehabilituje plus jeszcze ma wyrok.

Gość ale to oni teraz cierpią a nie
ten chłopak.

mógł się dogadać na drodze pokojowej, a najwyżej zgłosić na policję a to co on zrobił to 4krotne zlecenie zabójstwa, a za taki czyn można otrzymać karę nawet 25 lat więzienia

Gość mądra dziewczynka
Dobrze zrobił! Jedna suka - zgwałcona = nigda nie będzie miala dzięki temu dzieci Druga suka - polana kwasem = nigdy nie zostanie matką Jeden skurwiel - zrujnowane jądra = nigdy nie zostanie ojcem Drugi skurwiel inwalida - również nie zostanie ojcem Kara ostra i prawidłowo! Gdy ja stanę przed takim dylematem dokonam takiego czynu :)

żeby ciebie kurwo spotkał los pierwszej i drugiej suki, to zobaczysz jakie to fajne, aha i dlaczego dziewczyna zgwałcona nie może miec dzieci ? dziecko idź się uczyć jutro poniedziałek a ty tak siedzisz na komputerze

Jak to dlaczego? bo znając życie czwórkę facetów ją tak orała że teraz będzie miała komplenty uraz do mężczyzn :) Tamtej żaden facet nie będzie chciał, Jeśli chodzi o te chłopaczycka to tak: jeden bezpłodny a drugiego to żadna kobiete nie będzie chciała :) należało im się :)

ty nie wiesz dziecko o czym piszesz, zobaczymy jak ciebie ktoś zgwałci tylko dlatego że cos mu powiedziałaś albo kwasem poleje

no właśnie a może te dziewczyny też były spokojne, pomyśl co czują ich rodzice, dziadkowie, rodzeństwa, one same mają zrujnowane życie a on szmaciarz będzie sobie w szpitalu siedział życzę mu smierci

Cieszy mnie kara calej czwórki, wszyscy mają zmarnowane życie a ten chłopiec wyjdzie za jakiś czas z psychiatryka i zacznie życie od nowa :)

Gość doloreska!
kiedys zrobilam 69 sama ze soba ale tak mi j3balo z dupy ze zemdlalam

ale pomyśl czy na prawdę uważasz że powinien zlecić zabójstwo czterech osób, a może jeszcze kogoś ?

Gość Cycu z rozpora
zamknij ryj pustaku! a skąd wiece że zlecił tak cieżkie pobicie może chodziło mu tylko o nastraszenie, ale tamtym faza odbiła i przegieli pałe a nawet 4 :P

Gość yyyyyy?
kingusia124 "mógł się dogadać na drodze pokojowej" na pewno by się chcieli dogadać i go posłuchali jak się nad nim pastwili. fakt jest faktem ze sami sobie to zgotowali kształtując w nim swoim zachowaniem taki strach i ból że się posłużył tak desperackim rozwiązaniem.

Gość bardzo dobrze zrobił jest wina
jest kara , należało się to tym łajdakom , on ich zniszczył i jestem z tego powodu szczęśliwa.

Gość ddefdfsgdf
Ja jestem w takiej samej sytuacji jak ten biedny chlopak, zastanawialem sie podobnie jak on! Czy zlecic komus pobicie, ale pobicie... Jednak pozwole ze moje starsze rodzenstwo 2 siostry i 2 braci zajmie sie nimi. Obiecali mi ze zloja tym gnojom porzadny lomot i prosili tylko bym nic swoim rodzicom nie mowil.

Gość ten chłopak jest wpełni
usprawiedliwiony.

Gość ten chłopak jest wpełni
oni sami sobie zgotowali taki los, po co go sprowokowali. Niech sie lepiej cieszą żyją i pierwsze co powinien ten chłopak usłyszec od nich to słowo PRZEPRASZAM.