Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rthetyht

JAKIE AUTO DO 10 TYSIECY???????????????????????

Polecane posty

Gość rthetyht

chodzi mi o jakies dobre, uzywane autko do 10 tys, bo tyle mam pieniedzy jak na razie:-O

Gość frówita
do 10 tys. kup sobie golfa III a reszte pieniędzy trzymaj na ewentualne wydatki które wyjda po zakupie samochodu

Gość rthetyht
mały raczej, ale nie typu seicento

Gość rthetyht
prosze, doradzcie cos:(

Gość rthetyht
oo o takie mi chodziło, dziekuje wam:)

Sebastos auto w linku ze stopki fajne ale czemu ta piosenka?? :D a polóweczka w sam raz jak ktoś malego autka szuka no i ta z linku w dobrym stanie chyba, prawda?

a gdzie będzie jeździł? trasa/miasto? Licz żę kup auto za 7-8 tysięcy a za resztę zrobisz tzw pakiet startowy czyli wymiana paska rozrządu z napinaczem. wymiana olejów płynów itp.

no może sens slów nie najgorszy ale generalnie bushido jest dupkiem wg mnie ;) kiedyś w niemieckiej tv lecial program o jego eks którą bil i jak zaszla w ciąże to grozil, że jak nie usunie to im zrobi krzywdę :o no i dokonala aborcji. Ile w tym prawdy to nie wiem ale są nawet na youtube filmy jak szli z kamerą do bushido a on grozil, że ich pobije,wyganial, wyzywal, pokazywal paluszki itd :D generalnie prostak i cham, bo tak się nie traktuje fanów.

Gość lalalalalla
dokladnie tez bym byla za golfem III (stoja od 4 do 6 tys.), ale poszukaj w dobrym stanie, a reszte kasy zostaw na oc rejestracje itp. + ewentualne naprawy, jesli w czasie uzytkowania wyjda usterki, niestety przy uzywanym aucie trzeba miec zapas pieniazkow

Tego to nie wiedzialem , mi sie po prostu podoba ta pisenka , a w jego prywatne zycie nie wnikam , choc jesli to prawda to rzeczywiscie nie za ciekawie ;)

ciężko będzie kupić golfa 2 czy 3 w dobrym stanie. Przed kupieniem radzę podjechać na jaką stację i zrobić płatny przegląd. Inaczej łatwo kupić jaką minę. A może coś z fiatów np fiat punto czy fiat bravo/brava. Łatwo kupić auto wtedy od pierwszego właściciela. Usterkowość zależy jak kto dbał o auto. Jeżeli kupisz mocno zaniedbany samochód to sporo będzie kosztować doprowadzenie do stanu normalnego.

Gość polokop.
A do 3000 tys tez polecacie golfa tyle ze 2 lub 1 a moze polo?

za 3 tysiące golfy to już trupy. Za tą kasę ro już sensowniej kupić tico. Chociaż lepiej pozbierać kasę żeby mieć z te min 10 tysięcy więcej aut do wyboru.

Vectra B z ostatniego rocznika czyli 2002 kupisz za 15 tysiecy , a za 3 kola to w zachodnie auto nie ma sensu sie raczej pakowac.

Tak, chodzi mi o Vectr B, ale jak przeglądam ogłoszenia to raczej wiedzę rocznik 2000 i poniżej :/. Chcę kupić z gazem sekwencyjnym.

Gość polokop.
Eee tico to szajs i za maly a ford fiesta lub pel corsa?

bo ludzie sprzedają auto gdy zaczyna się np psuć lub szukają coś innego. Nikt nie wymienia auta bez potrzeby.

Ja jestem czystym potwierdzeniem przykladu powiedzenia "raz bmw, zawsze bmw" a mialam porównanie do hyundaia lantry, do mondeo, do pony, do passata, audi a4, megane i golfa. dużo mi się podobalo aut mazdy, jakieś seaciki, alfy romeo no wiadomo. a kupilam e39 i jestem zadowolona. Mam komfort, auto ma jak dla mnie dużą moc, cichutki no i jak na takie auto malo mi pali bo jak dla mnie 10l przy spokojnej , 12 przy szaleństwach to malo wcześniej jeździlam meganką to mi 13 prawie brala przy normalnej jeździe :o teraz wiem, że na inne auto nawet nie spojrzę, żadnego opla, żadnego vw passata, następnym samochodem będzie e60 :) Jedyne auto które "dorównalo" mojemu to auto mojego ojca mercedes c z 2005 roku podobny komfort i przyspieszenie.

akurat fordy fiestę i opla corsę to rdza lubi. Nie ma cudów kupisz auto za 3 tysiące a za chwilę drugie tyle wsadzisz w auto w częściach.

Ja od malego mialem swira na punkcie beemek , najpierw byla E 30 2.0 pozniej E32 3,5 a teraz E 38 4,4 V8 , nigdy nie zminie na inna marke , a Ciebie kocham za to ze tez tak uwazasz ;) ❤️

opel dość ciężki i żeby sprawnie się poruszać to 2 litrowy silnik lepszy. Tylko kupując auto z gazem często to są auta o dużym przebiegu.