Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rthetyht

JAKIE AUTO DO 10 TYSIECY???????????????????????

Polecane posty

Mysia-moim marzeniem jako nastepny samochod jest E 65 po lifcie czyli od 2005 roku , po prostu cudo :)

a ile Ci e38 pali z takim silnikiem i jakie ma osiągi? Ja uwielbiam to uczucie w brzuchu jak się ciśnie do końca obrotów mmmm ❤️ :D kiedyś jak wracalam z PL do DE na trasie mialam przed sobą 5 aut wlekących się 80 na godzinę w tym dwa tiry, droga dluuuuga i prosta a ja redukcja i ich wszystkich za jednym zamachem :D najlepszą minę mial pewnie ten którego wyminęlam pierwszego :P

nie patrz na przebieg bo u nas regularnie przekręcają licznik do tyłu. Jak kupować to od pierwszego właściciela, żeby była książeczka serwisowa przed kupnem podjechać na stację gdzie robią przeglądy zapłacić za taki przegląd. Można też kupić tester grubości lakieru i sprawdzić czy nie miał gdzie walnięte.

nooo e65 jest pięknym autem fajną dupe ma jak ja to określam :D ale dla mnie za duża krowa :D piątka mniejsza i zwinniejsza jak dla mnie w sam raz ale siódemka robi wrażenie.... ja i tak sobie czujniki zrobilam parkowania bo przez szyby przyciemnione wieczorem prawie nic nie widzę.

Ja mam sekwencje z PRINSA takze pali w okolicach 20 litrow gazu , jak sie ja fest pogoni to wiecej kolo 25 ale to juz jazda naprawde ostra , czyli wychodzi tak jak 12-13 litrow benzyny , a jazda niezimska , co do osiagow to jechalem na autostradzie 250 km/h bo kaganiec na wiecej nie pozwala , ale po odblokowaniu mysle ze poszla by sporo wiecej Dzwiek silnika , to po prostu poezja V8 to jest cos niemozliwego....:)

noo w beemkach silnik fajnie mruczy. Mi się ta moc przydala już nie raz, czasem sytuacja wymagala, żeby przycisnąć, bo inaczej np móglby być wypadek albo coś. Najbardziej mnie denerwuje jak ktoś się ślamazarzy lewym pasem 40 na godzinę :o w ogóle jeżdżę jak jakaś wariatka :P ale bez przesady nikomu się nie wpieprzam na pas, nie zajeżdżam drogi czy coś ale często np. wieczorem jak wracam jadę 70 zamiast 50 przez miasto. Tyle w tym dobrego, że mam polskie blachy i dwa razy radar zlapal a do PL nie wysylają chyba bo do dzisiaj nic nie przyszlo :D

No ja sie tak tez wpieprzylem na mine beemka jak jechalem z Zakopanego , ciag aut taki ze hej ja bez cb ,wkurzylem sie lewy pas i but , wyprzedzilem kilka a moze kilkanascie samochodow a tam bach gliny na przeciwnym pasie na tym ktorym wyprzedzalem , puscili sie za mna ja nawet nie mialem jak zwiewac bo taki kore byl , zatrzymalem sie .Efekt :500zl i cos kolo 20 pkt No za glupote trzeba placic , mam nauczke na przyszlosc ;)

taa bo lepszy diesel.. te najnowsze po 2009 roku diesle to już jakoś rade dają a te stare? Ktoś kupuje np. audi a4 i.8tdi czy passata i potem muli na drogach jak żólw :D

Co z tego ? Po co mam placic za paliwo np 1000zl miesiecznie jak moge placic 500zl ? A roznicy pomiedzy benzyna , a gazem nie ma zadnej .Osoby ktore sie na tym nie znaja najczesciej tak glupio gadaja...

jak ja wtedy jechalam to byla trasa prosta jak wymijalam i jeszcze spory kawal po wyminięciu gdyby byl np zakręt to w życiu bym nie wyminęla nie popisuje się przed nikim ale jak jadę od godziny 80km/h za tymi dieslowymi gratami to w końcu mam dość i chcę jechać po swojemu :D zawsze przed Szczecinem się zaczyna taka fajna dwupasmówka to lecęęę wtedy te swoje 230 najwięcej 240 się rozbujalam nie wiem czy by szybciej polecial nie probowalam ale chyba nie.. (chyba, że tak jak sebastos piszesz jakaś blokada jest albo coś)

Nie wiem jak teraz ale kiedys samochody mialy ograniczenie elektroniczne do 250km/h , teraz tez tak pewnie bedzie.

cały czas mają te ograniczenie wprowadzone w komputer który steruje pracą silnika. A to po to jest żeby nie skracać żywotności samochodu.

zawsze możecie jechać do warsztatu i wam wgrają nowy program sterujący i nie będzie ogranicznika;)

kapselko :D - moze lepiej nie sciagac tego ogranicznika , bo to sie moze wiazac z otwarciem bram do raju przez sw.Piotra ;)

burdel w archeo pisalam o passatach i audicach w 1.8 tdi :o beemki robią dobre silniki. a mam znajomego który ma zajechaną e36 z 92 roku silnik 1.6 w gazie :o i jego dopiero muli...

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.brandsoftheworld.com/brands/0022/0893/brand.gif&imgrefurl=http://seicento.pl/viewtopic.php%3Fp%3D258183&usg=__tahDkOQr_AFRxEkviR5eDCKTs0M=&h=200&w=200&sz=6&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=2q0A4Q-vk0lHqM:&tbnh=152&tbnw=160&ei=fAc7TbbJMKKN4gbouPWnCg&prev=/images%3Fq%3Dtdi%2Bengines%2Bare%2Bfor%2Bsenior%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26biw%3D1024%26bih%3D584%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=308&oei=qgY7TYGsM8W38gPSmOSuCA&esq=3&page=1&ndsp=12&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=139&ty=91 :P

Prawda taka ze nowsze diesle osiagami nie odbiegaja od benzyniakow o tej samej pojemnosci , a nie rzadko je przewyzszaja , jednak ja wole silnik benzynowy (zgazowany , ale porzadnie :P )

Ten silnik 1,6 Mysia w beemce to jest najwieksze nieporozumienie , osiagi marne , a zlopie paliwo jak wsciekly .Osobiscie uwazam ze co najmniej w beemce musi byc 2,0 i szesc cylindrow w rzedzie

możliwe ja tym nie jechalam i nie wiem. Osobiście bym nie wzięla dla siebie serii 5 z silnikiem 2.0 dużo się nasluchalam, że "muli" i że jak sie kupi 20 to by się chcialo więcej. Mam więszky silnik ponad 7 sekund chyba do setki ma wpisane w danych technicznych tylko, że ja też jakoś wielce nie szaleję caly czas. Na początku jak się przesiadlam z meganki 2.0 do beemki swojej to mialam dziwne wrażenie jakby mi mial odfrunąć :P i pare razy na światlach na początku sprawdzalam czy mi nie zgasl bo nie slychać bylo silnika. I zawsze jakoś jak ruszam nawet normalnie po swojemu ze światel to hyundaie, golfy i te inne starsze powiedzmy tej samej daty co mój zostają w tyle... ciekawa jestem jak duża różnica jest w komforcie, wyciszeniu między e39 a e38 :D raz pamiętam sytuację jak jechalam w DE autostradą wlaśnie coś kolo 230 a za mną audi jakieś sportowe (ale na pewno nie tt) nowe tylko mi światlami puścil i poszeeeeeeedl że go widać nie bylo może mial ściągniętą blokadę bo raczej to bylo ponad 250km/h...

Mysia powiem CI ze E 38 jesli chodzi o komfort jest po prostu bajeczny , a wyposazenie jest naprawdeee grube