Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menn30

dziewczyna zaczęła do mnie mówić kochanie

Polecane posty

Gość menn30

moja sąsiadka jest studentką, przyjeżdża odwiedzać ojca tak co kilka miesięcy , studiuje daleko, ale kiedy przyjeżdża zawsze ją zapraszam do siebie , tak od jakiegoś 1,5 roku już, zawsze jest super seks,ale później się do niej nie odzywam, aż znowu przyjedzie, ona sobie chyba ubzdurała , mówi że chce być ze mną, że niedługo możemy być razem, jak to wszystko odkręcić ? żal mi jej trochę, niby mądra dziewczyna , naprawdę inteligenta, czuję że jak ją tak sobie odtrącę to coś w niej pęknie, załamie się

Gość menn30
dużo też w tym mojej winy bo zawsze byłem zbyt miły i mówiłem że wszystko od niej zależy,ale nie myślałem że wpadnie na taki pomysł...

Gość aksamitna_zołza
Bo się pewnie zakochała... albo ma po prostu taki zwyczaj mówienia do kogos kogo lubi... szczera rozmowa to podstawa

Gość coś mi się zdaje, że zamiast
zapraszać ją do siebie na seks powinieneś powiedzieć jej, że zapraszasz ją TYLKO na seks, a nie ubzdurałeś sobie, że ona mówiąc do ciebie - "kochanie", chce czegoś więcej

Gość menn30
jestem pewien że się zakochała i to już dosyć dawno temu..

Gość aksamitna_zołza
to porozmawiaj z nia i delikatnie sprowadź na ziemie

Gość Płatek owsiany
Jestem pewna, że to prowokacja :D

Gość facet jesteś z rodzaju supków
jak się zakochała, to powiedz jej, ze tobie potrzebna jest na seks i do niczego innego nie jest ci potrzebna. wątpię jednak, że cię na to stać.

Gość facet jesteś z rodzaju dupków
:P rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość menn30
mówi że jej zależy , że inaczej by tu nie przychodziła, co więcej, robi mi sceny zazdrości , ostatnio się obraziła ,że byłem u innej ,ale na drugi dzień już była powrotem

Gość facet jesteś z rodzaju dupków
żałosny debil

Gość menn30
piszę bo trochę mi jej żal, nawet trochę bardzo, nie myślicie że chyba że moi kumple- tłumoki mi coś sensownego doradzą ? Widzę jak na mnie patrzy, mam wrażenie że wszystko by za mnie oddała, wtula się we mnie jak oglądamy tv, w łóżku daje z siebie wszystko żeby mnie tylko zadowolić , pisze mi głupie dobranoc, jak wyjechała ostatnio też próbowała złapać kontakt, ale nie odpisywałem

Gość coconutt1
jeśli to prawda to jesteś okropnym dupkiem ,a ona jest głupia

Gość menn30
dziewczyny , jak się jej pozbyć żeby jej za bardzo nie skrzywdzić ?

Gość coconutt1
pizda a nie men 🖐️

Zwyczajnie, powiedz jej prawdę, a wtedy Twoje ego będzie na właściwym miejscu.

Gość menn30
ale wtedy wyjdzie że ją oszukiwałem, na pewno tak pomyśli, a ja nie do końca ją oszukiwałem przecież , nigdy się jej nie oświadczałem, ale mogła sobie wywnioskować z mojego zachowania że może coś do niej czuję i z tego że mówiłem że to czy będziemy razem zależy od niej ,a to był taki tekst żeby ją zatrzymać na trochę .. mam jej to powiedzieć??? niby jak>

Gość co za palant
BRAK SLOW JAKI DUPEK:o powiedz jej prawde debilu, miales odwage ja ruchac to miej zeby powiedziec ze jest dla ciebie tylko darmowm workiem na sperme! faceci-stare wygi to same dno

Gość Magda88896
lol niezły z ciebie k*tas, robiłeś jej pianę z mózgu żeby miec seks, zabawiłeś się jej uczuciami a teraz główkujesz jak ją spławić żeby nie cierpiała... niestety już za późno, dziewczyna się zaangażowała i będzie cierpieć, tylko nie za pomnij jej o tym powiedzieć że chodziło tobie tylko o seks i nic do niej nie czujesz - tak masz powiedzieć im szybciej tym lepiej... mam nadzieję ze słono za to zapłacisz co jej zrobiłeś, nie ma słów na takich wyrachowanych prostaków jak ty

Gość Magda88896
ile ona ma lat?? jak młoda i naiwna to mogła dać się wkręcić w tą chorą grę, łatwo jest zwieść młode dziewczyny bo one nie wiedzą jak mężczyźni potrafią być wyrachowani :O

Gość co za palant
buhahahaha , co dopiero po oswiadczynach jestes w zwiazku:-D:-D:-D czlowieku ile ty masz lat, to co wyprawiasz to peridne oszukiwane, jestes s.kurwysynem:o zero empatii i szczerosci

Gość adiu26
ja pierdole, zostaw ją, zresztą i tak już ją złamałeś... kutas

Gość co za palant
perfidne oszukiwanie

Gość adiu26
dziwisz się że się zakochała?? dawałeś jej złudną nadzieje debilu !

Gość menn30
ja mam 31 , byłem rok po rozwodzie , obolały, potrzebowałem kurwa bliskości ,mogła się skapnąć że ze starego rozwodnika nie będzie nic dobrego

kolo dla mnie facet który nie potrafi być szczery i nie jest w stanie komuś powiedzieć,że nic nie czuje itp to ciota :D więc nie bądź ciota i jej powiedz,załamie sie czy nie,ale lepsze to niż udawanie!

Gość menn30
dobra ja spadam, piszcie coś sensownego , później przeczytam

Gość co za palant
pitolisz jak potluczony,nic cie nie usprawiedliwia debilu. dla takich szuji nie mam zadnej litosci. miales odwage ja oszukiwac i ruchac, to teraz miej zeby powiedziec jej wprost jaki z ciebie ch.uj a nie jeszcze chcesz sie wybielac ZALOSNY KRETYNIE

Gość Magda88896
a co ty myslałeś człowieku?? skąd niedoświadczona i młoda dziewczyna mogła wiedzieć że chcesz od niej tylko seksu??? chyba mózgu nie masz....