Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia Mazowsze

Dopłaty,dopłaty

Polecane posty

Gość Marzena z Podlasia
Podaje przepis na CYCKI POD PIERZYNKĄ podwójna 1 pierś z kurczaka pokroić na plastry ok 1 cm -2 cm grubości obsypać vegetą z jednej i drugiej strony odstawić do lodówki na 3-4 godz potem w naczyniu żaroodpornym ułożyć na dnie pieczarki 1 kg pokroić drobno 3 cebule pokroić w talarki na pierś ułozyć pieczarki warstwę potem cebule znowu pieczarki i cebule ostrożnie posolić by nie przesolić popieprzyć no i ułozyc na wierzchu plastry sera żółtego a na wierzch sos tatarski ze słoika piec w 180 st przez 60 min pychaaa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
witam kobitki. no to niezly podstep zaserwowalas.moj stary by na to nie poszedl zjadlby chleb z boczusiem. ja rowniez piers wyprubuje ale po doplatach bo nie ma na pieczarki.pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Marzena z Podlasia
hehehhe niom zaraz ma dzwonić mój też uwielbia chleb z boczusiem ale mówi że co gotowane to gotowane a dziś są mielone a to jego słabość ;p więc wiesz uderzyłam w jego słaby punkt ;) hahaahahhaha i mówi że spróbuj tu żyć bez kobiety ;p ja do niego to żyj a on nie da się hahahahha Zyczę Wszystkim Miłego tygodnia oraz pełnych kont

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Witam w nowym tygodniu i z nowymi nadziejami na kasę Marzenko ja coś podobnego robię tylko z karczku i nie daję sosu tatarskiego tylko cebulkę podsmażam i pół szklanki wody i łyżkę mąki i śmietanę trzydziestkę to wszystko wymieszam izalewam to mięso i pieczarki i stoi parę godzin w lodówce i piekę pyszne pozdrawiam -13

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Marzena z Podlasia
Dzwonił mąż i wiem wszystko dec mam z 13 grudnia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Marzena z Podlasia
ale się zrobilo cichoooooooooooooooooooooooooo hahaha wczoraj bezposrednie dostała moja koleżanka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Marzena z Podlasia
21:44 :):):):) Zaraz minie 2 lata jak to nasze forum istnieje ;p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Witam ale kiedyś było nas więcej a teraz bardzo mało nas zostało kasy zero lubelskie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Witam ale kiedyś było nas więcej a teraz bardzo mało nas zostało kasy zero lubelskie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Witam ale kiedyś było nas więcej a teraz bardzo mało nas zostało kasy zero lubelskie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Witam ale kiedyś było nas więcej a teraz bardzo mało nas zostało kasy zero lubelskie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość emosiadz
wczoraj wpłynęły mi bezpośrednie :) Zachodniopomorskie... pozdrawiam wszystkich :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ania lubelskie
ja równiez zero troche sledze tamto forum ale cos tam blokuje to wpadłam tutaj

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ania lubelskie
ja równiez nie mam jeszce dopłat

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Marzena z Podlasia
hahahahaha jak zwykle tam bokują tu nigny ;):):):) u mnie pustoooooooooooo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Karmelowy migdałowiec Składniki Przepis 2 duże i 1 mała paczki krakersów Lajkonik /w zależności jaką mamy blachę może starczy 2 paczki/ 10 dag płatków migdałowych - uprażonych na lekko złoty kolor na suchej patelni galaretka cytrynowa rozpuszczona w niecałej szklance wrzątku 0,5 litra śmietanki tortowej 30 % cukier puder do bitej śmietany do smaku ok. 1/2 szkl. lub mniej 25 dag masła lub margaryny wg upodobań 1 puszka karmelu Masa budyniowa: 1,5 szkl. mleka 5 żółtek 3 łyżki mąki zwykłej 3 łyżki maki ziemniaczanej 20 dag cukru cukier waniliowy 25 dag masła pół na pół z margaryną np kasią Masa budyniowa: Zagotować mleko, odlać 3/4 szkl i wystudzić - utrzeć żółtka z cukrem i cukrem waniliowym oraz z obiema mąkami na gładką masę rozprowadzić wystudzonym mlekiem. Połączyć z resztą mleka - zagotować ciągle mieszając do uzyskania .gęstego budyniu. Wystudzić i utrzeć z tłuszczem. Można dołożyć alkoholu dla polepszenia smaku. Cała tajemnica smaku tkwi w tym przegotowanym i ostudzonym mleku. :) Przełożenie ciasta: Spód blachy wyłożyć warstwą krakersów. Na to masa budyniowa i znów warstwa krakersów. Następnie karmel z puszki zmiksowany z masłem lub margaryną. /należy miksować dość zimny tłuszcz dodając po łyżce karmelu./ Znów warstwa krakersów - na koniec śmietana ubita z cukrem pudrem i tężejącą galaretką - wierzch posypujemy obficie prażonymi migdałami. Ciasto wędruje do lodówki i tam je najlepiej trzymać przez cały czas- musi sobie poleżakować kilka godzin albo najlepiej do dnia następnego. Po tym czasie kroi się jak zimne lody i do gorącej kawki smakuje wybornie. Polecam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szrek
Coś nikogo nie widać ! Kasiory nie ma!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Witajcie co taka cisza ? pewnie wszyscy na tamtym forum Może ktos poda mi link na tamtą stronę z góry dziękuję U mnie kasy brak bo kontrolę foto miałam:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Warminsko -mazurskie
Mama koleżanki - decyzji brak w ubiegłym tygodniu kaska na konie. Okolice elbląga

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
pozdrowienia dla wszystkich nieobecnych i zapracowanych,kasy brak,ale jest już nowy wniosek na dopłaty

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Zorka 222
Gabi hejka Kochana zostawiam ci gg mój 17942819 jak ktos chce zapraszam ;):):)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Zorka 222
Są dopłatyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość andzia pomorskie
Zorka ty szczęściaro,u mnie kasy brak ani onw ani bezpośrednich pozdrowienia dla wszystkich

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Zorka 222
Marzena mam na imie ;) na dopłaty czekałam równo 7 tyg i 6 dni

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość andzia pomorskie
no ciekawe ile ja jeszcze bedę czekać

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Witajcie! dzięki bardzo za link na tamto forum, dziś dostałam decyzje dotyczącą dopłat bezpośrednich po tej foto kontroli teraz muszę czekac cierpliwie na kasę oby przed wiosną wpłynęły gratulacje dla szczęściarzy którzy mają kasę na koncie:) pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość andzia pomorskie
ale tu cichutko czyżby już wszyscy dostali kasiorkę u mnie nadal pusto :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
cichutko siedzimy bo kaski nie mamy nadal czekam na dopłaty a mój ojciec mówi JAK SIĘ NIE MA MIEDZI TO SIĘ CICHO SIEDZI. pozdrawiam !!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×