Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama po zakupach

Ile wydajecie na kosmetyki i czy w ogole je kupujecie?

Polecane posty

Gość Jagodo, prawda
Tu się wielce chełpisz, że żałośni Ci, co myślą, że kosmetyki idzie kupić np. tylko w rossmanie,i że dobrze, że kogoś stać na luksus, a na innym forum wypowiadasz się, że sama oszczędzasz na wszystkim oprócz jedzenia.I popierasz autorkę, która mocno oszczędza na dziecku. W każdej tej wypowiedzi tylko szukasz haka, żeby dosrać, a to za to, że ktoś kupuje w rossmanie, a to za to że ktoś kupuje w H&M.Raz popierasz to, raz tamto.

Gość Jagodo, prawda
Byś chociaż pisała jako pomarańczowa w różnych nickach, to nikt by nie czepiał się Twoich wypowiedzi, że tak dwulicowo piszesz. A jak masz czarny nick i się wypowiesz na różnych tematach w zupełnie innym tonie, że jedno nie zgadza się z drugim, to się ludzie czepiają.

Gość Jagodo, prawda
I z racji tego, że jesteś wszechobecna na wielu tematach, rzuca się w oczy, jak piszesz. Przeważnie jest to wypowiedź "czepialska", dosrywająca innym. Nie możesz pisać normalnie ?

Gość Jagodo, prawda
I jak byś była naprawdę za takim oszczędzaniem,jak to piszesz na innym temacie, to nie popierałabyś wydawania tyle kasy na kosmetyki.Jedno kompletnie nie zgadza się z drugim.

Gość a nieprawda bo ja popieram
oszczedzanie, jesli ktos musi, ale sama nie musze wiec wydaje kase na kosmetyki, bo mnie stac. Gdy mialam ciezki okres to oszczedzalam i uwazam, ze to dobre jesli kogos nie stac na wszystko. Ale jesli stac to po co oszczedzac? Dla zasady?

Gość katarynaaa
ej no to jest meksyk z tymi kosmetykami, ja cześć kupuje w sieci. no ale tylko sprawdzone produkty. jak nie wiem co kupic do konca tp wole isc do drogerii powąchać, pomacać. no ale niestety potem musze za to zapłącic;/

Gość jasny gwint!
kurde ja odkad urodzilam dzieci to zal mi wydac np 300 zl na krem ( jak wczesniej ) i przerzucilam sie na tansze odpowiedniki. Zamiast Lancome czy Estee Lauder mam Garnier albo zwykle polske Dax. Ale wiecie co jak tak czytam Was to powiedzcie mi ile z Was ma dzieci?? Nie ze sie czepieam ale zawsze sadzilam ze bede dbac o siebie i nie zrezygnuje ze swoich kosmetycznych faworytow a tu kurde zycie zweryfikowalo moje poglady.

Gość 1200 na kosmetyki
bez przesady!!! Ja dziś kupiłam, podkład mineralny za 54zł Rhea, mydło czarne do peelingu za 34zł, róż mineralny za 33zł, kilka mydełek marsylskich - wydałam ok 150zł - produkty o których pisze, są najwyższej jakości - żaden kompromis, co więcej wystarczają na bardzo długo! puder ponad rok przy codziennym używaniu! używam jeszcze bronzera Rhea - on wystarcza mi na 2 lata - więc nie kupowałam tym razem.... kremów używam Ava ecolinea - są świetne, ale ze to polski mało znany producent to tanie :P nie rozumiem z jednej strony jak można na sobie oszczędzać, a z drugiej jak można bezmyślnie tyle kasy wywalać.... ja stawiam na produkty dobre jakościowo, ale przepłacać nie zamierzam!

Gość katarynaaa
no ale to kupujesz w necie czy w drogeriach? w necie sa sporo tansze ale ja sie boje ze to jakies niesprawdzone beda albo cos

Jagodo, prawda I jak byś była naprawdę za takim oszczędzaniem,jak to piszesz na innym temacie, to nie popierałabyś wydawania tyle kasy na kosmetyki.Jedno kompletnie nie zgadza się z drugim " Jestem bardzo oszczedna i oszczedzam na czym sie tylko da ale markwego kremu i markowych jeansow sobie nigdy nie odmawiam bo co by to zycie znaczylo gdybysmy tylko caly czas na wszystkim oszczedzali? Jak dla mnie bez sensu. TRZEBA oszczedzac ale trzeba miec tez jakies przyjemnosci w zyciu bo inaczej to bedzie udreka. A tak na marginesie to kazdy robi jak uwaza i kniec tematu. :)

Gość ty dla niej żadną rodziną nie
nędzna reklama... i po co podnosisz temat sprzed ponad pół roku kretynko...

Gość a co!
1200 zł? to cos Ty nakupowała

Gość gość
Mało bo używam tylko mydło w kostce, paste do zębów, nić,szampon i odżywke.

Gość gość
Mój Boże co za idiotyczny temat. Jeszcze bym zrozumiała jakby założyła go jakaś nastolatka lub studentka która się tym jeszcze "jara" i musi sie pochwalić ile wydała. Ale kobieta ? Matka ? zajmująca się takimi duperelami ?

Gość gość
Kosmetyki internetowo to zazwyczaj zamawiam razem z siostrą, kupujemy więcej a raz płacimy tylko za przesyłkę, więc tak w więcej osób się składać bardziej się kalkuluje. W drogerii na prouroda24.pl zdarza nam się zwłaszcza często zamawiać, mają praktycznie wszystko do makijażu.