Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana dziewica 32

Jestem 32-letnią dziewicą i nie mam już szans na związek :(

Polecane posty

offerma. tlumaczylam Ci juz. no ale skoro Ty nie potrafisz zaspokoic swojego popedu tylko jak zwierze - musze to robie... współczuje. i nie mam zamiaru powtarzac tego samego dla trzech parapetow -.- Żegnam.

Gość napalona2442
ramoao czy jakos tam...przerazasz mnie jestes tak trudna osoba ze ciesze sie ze nie mam z toba nic na codzien doczynienia...masz te swoje idee ale trzymasz sie ich tak uparcie i zachowujesz sie jak nawiedzona zanim postawisz wszystko na jedna karte upewnij sie ze naprawde jest tego ktos wart...nie sensu doszukuj sie w slowach ktore powiesz swoim dzieciom kiedys liczy sie terazniejszosc nie mozna tracic tak dni bo kazdy jest darem i trzeba byc za kazdy dzien wdziecznym bo sa na swiecie wielkie tragedie i naprawde zdarzaja sie ludziom tak zwyklym jak my wiec szkoda tracic czasu i warto probowac zycia bo jest piekne

Gość napalona2442
paulinka123 ty tak wkurwiasz uwazasz sie lepsza od kazdego z nas...zal mi cie a jeszcze bardziej twoje chlopaka ale chlopak pewnie radzi sobie niezle na boku TY ZOŁZO TY

Gość napalona2442
KTOS KIEDYS WYMYSLIL ZE TRZEBA ZWIAZKI FORMALIZOWAC A JA NIE WIERZE ZE SA LUDZIE KTORZY WZIELI SOBIE TAK TE SLOWA DO SERCE ZE STANOWIA DLA NICH ZYCIE LUB SMIERC

Gość ramau
a to by zmieniło, że przed Bogiem jestem czysta. Czy naprawe, toże jestem katolikiem, wierze w Boga i staram się postępować wg zasad mojej wiary czyni mnie dziwną, nawiedoną i.t.d.? Może w waszych oczach,ale wisi mi to..

Gość napalona2442
PRZECZYTAJ KSIAZKE SEKS JEST BOSKI NAPISANA PRZEZ KSIEDZA, SWIAT SIE ZMIENIA NIE MASZ DOWODOW NA ISTNIENIE ISTOT TAKICH JAK BOG TEZ WIERZE I CZESTO DZIEKUJE ALE ZA CO DZIEKOWAC KIEDY W WYPADKACH GINA RODZINY KIEDY MALE DZIECI SA GWALCONE PRZEZ PEDOFILI?

Gość ramau
no przeciez mamy po 20lat i co mamy się hajtać?:D a może trzeba myśleć racjonalnie i naleźć najpierw jakąs pracę? a wcześniej skończyć studia, a nie jesteśmy w trakcie studiów, żyjemy oboje na koszt rodziców i mamy się hajtać.

Gość napalona2442
ZRESZTA NA SWIECIE JEST TYLE PROBLEMOW ZE WYTYKANIE SOBIE BLEDOW TEGO Z KIM JA SYPIAM A TEGO Z KIM TY NIE SYPIASZ JEST ZBEDNE..NAPRAWDE CHORA DYSKUSJA... ALE ZASTANOW SIE MOZE TWOJEMU CHLOPAKOWI PRZED SLUBEM PIES ODGRYZIE CZLONKA ?I CO WTEYD?

Gość dede1
ja nie wiem jak faceci trzymaja sie razem, chwala siebie dopinguja a kobiety jada jedna na druga jak tak mozna... ale ja jestem osoba bardzo ciepla i pelna milosci ciekawe to bo teraz niespecjalnie się sprawdza co piszesz

Gość ramau
napalona, jest wiele dowodow na istnienie Boga, a co do pedofili i wypadków, wiesz , że jest coś takiego jak Boży plan, Boża opatrzność i wolna wola ludzi? jakaś dziwna musi być ta książka skoro tak postępujesz:) przeczytaj lepiej seks jakiego nie znacie ksawerego knotza, możliwe, że jest mądrzejsza

Gość napalona2442
TY DZIWKO TWIERDZISZ ZE GWALT NA DZIECIACH MORDERSTWA TO BOZY PLAN, TO JA PODZIEKUJE LECZ SIE PSYCHOLKO =

Gość ramau
offerma,ale Bog też dał 10przykazań, gdzie mówi "nie cudzołóż" a sex pozamałżeński właśnie pod to przykazanie się zapisuje. proszę Cie, nie pouczaj mnie, jakie sa zasady wiary, bo widzę, że Ty z Kościołem nie masz za dużo wspólnego skoro takie rzeczy wypisujesz. a skoro myślisz tylko tym co masz w spodniach i myślisz, że to jest wszystko, to żal mi Cię, masz bardzo krzywy obraz...

Gość napalona2442
ofermo zamknij ryj typowy wymoczek i niedorajda jestem pewna ze twoj poprzedni nick to byl jarek cos tam

Gość ramau
napalona2442, dziwką,to może jesteś Ty, sama tak o sobie pisałaś, a o gwałach ja nie móiłam , że to Boży plan... pamietaj, że na ziemi nie tylko panuje dobro,ale też i zły (niestety) ,a ludzie coraz częściej jemu właśnie ulegają, ja mówiłam, że ludzie mają wolną wolę i wybierają dobro lub zło.

Gość napalona2442
jestes nudna i mdla monotematyczna nie znosze cie ja moge kliknac i zamknac strone szkoda ludzi w twoim poblizu zwlaszcza goscia ktory musi na lewo kombinowac majac stala wlasna dziewczyne ktora nie da sie tykac....

Gość dede1
napalona obrażasz inych nie wiadomo czemu , nie warto z tobą rozmawiać :o

Gość ramau
moze Cie zasmucę,ale on ma podobne poglądy do moich:) i jesteśmy na prawe normalną kochającą się porą, mamy wielu wspaniałych ludzi w okół siebie , którzy mają poziom. ja kończę tą bezsensowną rozmowę, bo każdy z nas ma swoją racje i żaden z nas nie przekona drugiego na swoją stronę. żegnam Was

Gość dede1
przegrana dziewica , faktyczine prowokacja ? :) nieźle ci sie udało :)

Gość napalona2442
ja sie dobrze bawilam,nie przejmuje sie komentarzami bo duzo tutaj nabujalam...za to smieszy mnie oferme ktory smiertelnie do wszystkiego podchodzi nudziarz i zyciowy nieudacznik

Gość dede1
co znaczy nabujałas ?, pewnie te wszystie zdrady to tylko w twojej głowie :)

Gość dede1
ja rozumiem prowkacje ale udawanie kogos innego niz sie jest to głupie :)

Gość napalona2442
dobranoc kochani

Gość dede1
widac było że ta napalona cos kręci , bo zbyt często zmieniała duże litery :) przegrana a ten twój mail to prawdziwy czy nie ?

Gość napalona2442
tak naprawde ja jestem przegrana dziewica i 3 innymi postaciami w tym temacie bawilam sie wami studiuje psychologie kliniczna i bawie sie swoimi umiejetnosciami na forach, testuje sie i poznaje ludzi dobrej nocy dobrzy z was ludzie

Biedni ludzie powkecali sie , dyskutowali, rozkminiali... Brawo raz jeszcze. Typowy przykład na to jak można ściemniać w sieci... Od razu pomyslałem o portalach randkowych. Płacz i lament naiwnych Pań... Przeciez on mial być taki boski !!! Miec 190cm wzrostu a nie 157 haha :P No i miało mu nie walić z ryja ehh ... Ale z drugiej stronych zapach szprot z paszczy nie jest ,aż taki zły :P Tak czy inaczej jak dla mnie udana prowokacja :P

Gość dede1
no tak , jak ci zadałem konkretne pytanie to nieodpowiadałas :) he he he :)