Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana dziewica 32

Jestem 32-letnią dziewicą i nie mam już szans na związek :(

Polecane posty

Gość dede1
pablo , kiedyś czytałem fajny topik , ludzie sobie mówili w jakiej branzy robią prowokacje , jedna laska sie chwaliła ,że była juz 50 razy w ciązy , tzn w topikach i narzeczony albo ja rzucał albo chciał rzeby usunęła potem się chwalili do ilu doszli stron rekord to chyba 40 :)

Gość dede1
żeby :o

Gość ramau
a jaką jeszcze byłaś "postacią" pulinką123? :D to by sie zgadzało

Gość dede1
ramau a ty jesteś prawdziwa ? :p

Gość ramau
nie do konca;p aczkolwiek jestem za czystością przed ślubem;p

Gość napalona2442
przepraszam ze w niekotorych wypowiedziach bylam wulgarna bawilam sie osobowosciami, ortografia tez celowo byla dopasowywana dobranoc a moze jeszcze sie pojawie

I to własnie jest fajne w tego rodzaju forach. Ja dzis zupełnie przypadkiem tu trafiłem ( problemy ze snam ) i zaciekawieniem sie, rozkiniałem ta prowokację :P Naprawde nie wywęszyłem podstępu ,nie od razu , dlatego raz jeszcze graty za to :P

Gość ramau
a ja myślę , że takie osobowości jakie pokazała napalona, istnieją na tym świecie.. i to jest smutne.. i mam wrażenie , że najwiecej ich w wieku gimnazjalnym i ponadgimnazjalnym...

Gość napalona2442
wporzadku mow co chcesz...poczytaj o rozszyfrowaniu ludzkiej psychiki, mozesz zmieniac swoja osobowosc na wszystkie strony tak ze nikt nie zda sobie sprawy z tego kim jestes w rzeczywistosci ale ubaw kocham to

Gość dede1
żeby podszyć się pod ofrmę , to jednak trzeba było by , naprawdę miec .... noo ...wysokie IQ :)

Gość napalona2442
oferma jest moja ulubiona postacia dlugo pracowalam nad nia

napalona2442 - weź już te proszki, które ci pan doktor zapisał i idź spać dziecino. W istnienie kurewek akurat nikt nie wątpi. Z dziewicami to już faktycznie problem. Pablo32 - nie ma za co, lepsze rzeczy się tworzyło, wyszłam z wprawy :o :P

Gość dede1
napalona , mni bądz taka pewna siebie każdy ma specyficzny sposób pisania , robi te same błędy , zwłaszcza jak tak szybko pisze :)

Gość napalona2442
chcemy jeszcze namieszac w glowkach czy juz idziemy spac ja sie jeszcze zabawie...juz sami nie bedziecie wiedziec kim naprawde jestescie i kim sa poszczegolne postacie

Gość dede1
ramau . ogladałaś może milczenie owiec , mój ulubiony film , to tak na marginesie , pamiętasz co hannibal mówił o tym którego szukali w filmie ?

Gość napalona2442
ogladalam ale nie zrobil na mnie wiekszego wrazenia

Gość dede1
czemu ? ta atmosfera , , ta gra między nia a nim , to bylło super

Powiem tak. Jeżeli od samego początku miał bym podejrzenia co do prowokacji , zapewne bym coś wyłapał. Było tam sporo podejrzanych rzeczy, ładna, nie gruba itp hmmm . Upatrywał bym tej osobowości raczej w zakonnicy :P Prawda jest taka , że się złapałem i to nie zmienia faktu dobrej wkręty :P

Gość dede1
on chciał od niej najbardziej osobiste przeżycia w zamian za inforamcje o mordercy , najbardziej intymne przeżycia w zamian za ludzkie żucie i t go jeszcze bawiło - to jest dopiero perwersja

Gość dede1
ludzkie zucie :) he he , oczywiście życie

Dobra :P Pablo32 to tez ja :P Sama sobie pochlebiam , bo tak lubię. w ten sposób podnoszę swoją samoocenę :P Zaraz nikt nie bedzie wiedzial kto jest kto... Ide do wc, ale zaraz ja juz nie wiem jak mam sikać ... jak to było siadac? stać? Najnowsze neewsy juz za chwilę :P

Gość dede1
napalona jeśli tu jesteś jeszcze :P nie mogłabyś zrobić takiej prowo na dziale kultura itd .. bo tam tak duzo ludzi się wpisuje , że nie wiadomo co czytać :p :o

Gość napalona2442
pablo sie tak zafascynowal moim programem ze postanowil drazyc temat...spokojnie pablo nawet ja nie zalozylam tematu

Gość ramau
haha te forum jest popieprzone jak dobry film:D napalona dobrze mowi, ja juz sie potracilam;p juz nawet pode mnie sie podszywała, ale wy nie będziecie etraz wiedzieć czy napalona to ja, czy tylko napalona, czy tez i ta dziewica, popieprzone z poplątanym:D

Gość dede1
zaraz się okaże , że byłem jedyna osobą która tu pisała :)

Gość napalona2442
a moze jednak ja hi hi kto wie dobranoc

Gość ramau
trzycie się:D

Gość dede1
ramau to nie forum :) to ludzie :)