Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa.........

ma ktoś z was telefon dotykowy ? wygodne to jest?

Polecane posty

Gość a 2,4 cala w niedotykowym to
malo?? tam tez mozna sprawdzic rozlad i pobawic sie internetem. Prawda ze wygodniej sie internet przegląda na duzym ale nie popadajmy w skrajnosci

Gość kolejnaxx
marketing... ludzie są ulegli na mode i reklame tez na to polecialam ,w zwyklych telefonach tez jest internet ,i co wazne bateria nie pada po jednym dniu :classic_cool:

kurde no ale ja dużo siedzę na necie :// w domu nie za często mam okazję korzystać. nawet teraz z telefonu piszę. jak dla mnie jest ok. o gustach się nie dyskutuje :)

Gość Mam ja mam
:)

Gość Krzychu X;)
mam 26 calowego tableta ,owszem nieporecznie siem rozmawia ale taka jezd cena luksusu hd i bluray ,teraz zamierzam kupic sobie do niego strzemiaonczko

Gość szpecjalistkaa
zalezy do czego komu potrzebny jesli ciagle siedzisz na internecie bierz dotykowy jesli dzwonisz ,piszesz smsy , chcesz szybko wyjac z kieszeni i zadzwonic - tylko zwykły moja znajoma ma dwa , zwykly i dotykowy , uzywa tego pierwszego jest po prostu wygodniej :) a tamten lezy i traci na wartosci , ot taki bajer dla dzieci ,ładne kolorowe i się swieci :D

Gość fajnie miec wypasionego
dotykowego, GPS, wifi i inne bajery :classic_cool: Ale czlowieka szlak trafia jak musi ładowac takie cos co wieczor bo na drugi dzien baterii juz nie wystarczy :classic_cool:

Gość Mam iPhone
Akurat mi zwykły telefon niepotrzebny bo rzadko dzwonię gdzieś a w iPhone mam skypa wiec wole tak pogadać . A głownie kozystam z internetu. Mail, facebook, ebay, GPS, mapa, YouTube, -z tych aplikacji kozystam .

Gość widze ze tu same dzieci
tylko zwykły... dotykowe mają pelno minusów : -trzeba uwazac zeby nie spadl na ziemie , bo do naprawy :O - ładowac non stop - wielkie to i niewygodne , w kieszeni widac :D - nie mozna pisac bez patrzenia albo jedną reką a plusy? ładne , kolorowe , do internetu , z niepotrzebnymi glupotami jak gps , akcelerometry i inne pieprzoty :D dzieci przez 2 tyg pobawią sie tym ,a potem i tak koszystają z dwoch funkcji ( tel and sms ) :)

Gość Mam iPhone
Co ty opowiadasz? Ja mam trochę wiecej lat napewno niż większość z was tu. Uważam ze iPhone jest bardzo przydatny i wcale nie jest zabawka. Ty chyba iPhone w ręku nie mialas/ es.

Ty nas nie obrażaj. ja już dawno dzieckiem nie jestem. a Ty trochę techniki i się gubisz. to nie jest moja wina, że jesteś stara i piszesz smsy w okularach jak moja babcia. młodzi ludzie po prostu korzystają z takich nowości. nie trzeba ich za to obrażać. każdy używa takiego telefonu jaki mu odpowiada i względem swoich potrzeb. proste.

Gość hah hah ha
kwestia gustu i przyzwyczajenia ja mam dwa ,zwykly i dotykowy wole fizyczną klawiature z przyciskami :) najlepiej isc do salonu i pomacać ;) co ci bardziej odpowiada

kurde, wiadomo, że do dotykowego telefonu trzeba się przyzwyczaić. mi to zajęło jeden dzień. nie miałam drugiego telefonu żeby sobie przełożyć kartę więc byłam skazana na dotykowy. :)

Gość hah hah ha
a w ogole co to za roznica jaki ;) śmieszne niektorzy maja problemy :D

hah hah ha to nie jest dla mnie problem jaki kto ma telefon :P tylko wkurza mnie, że ktoś mnie dzieckiem nazywa bo lubię dotykowy telefon.

Gość Mam iPhone
Mnie tez wkurza ze jak kogoś poprostu nie stać na coś lepszego to obraza tych co to maja.

Gość Mam iPhone
I przepraszam bardzo ale mi akurat jest potrzebny taki telefon a nie inny bo ja mało dzwonie a SMS w ogóle nie używam . Za to mam wi fi i mogę sobie kozystac z neta za free a laduje go wieczorem wiec co za problem i tak trwa to pól godziny.

mnie też to wkurza ale cóż. :) ludzi nie stać na nic lepszego i wyżywają się na innych. tłumacząc to wygodą.

Gość Mgun
Mamy XXIwiek druga dekada a niektórzy wciąż używają klawiszy :) cóż zrobić ... Jedni wola jeździć audi a inni autobusem miejskim. Takie życie.

Ja miałam Samsunga Delphi. Ekran dotykowy + wysuwana klawiatura QWERTY. Szczerze? Gówno jak dla mnie. Po miesiącu dobrym chciałam go już sprzedać.. a był nowiuteńki, prosto z salonu. Teraz mam z normalną klawiaturą i jest o niebo lepszy. W życiu już żadnego dotykowego gówna, a tym bardziej z klawiaturą QWERTY, bo jest beznadziejna, cholernie małe klawisze. Choć ja mam już naprawdę małe palce, bo jestem drobna to i ręce mam malutkie. Nie wyobrażam sobie faceta korzystającego z tego telefonu.

No ale jak kto woli.. fajnie to wyglądało jak się wysunęło tą klawiaturkę boczną.. ale tylko wyglądało. Bo w praktyce jak dla mnie to nie było już zbyt fajne. Wolę zdecydowanie zwykłą klawiaturę. Miałam w domu starego S. E i wolałam z niego korzystać. Często pisałam smsy, teraz mogę pisać jedną ręką z zamkniętymi oczami. A tam to jedną trzeba było trzymać, drugą wstukiwać literki. To nie dla mnie. Zdarza mi się dość często pisać w trakcie jazdy samochodem,a telefon dotykowy w tym wypadku to najgorsze co może być, bo nie da się pisać prowadząc.

Gość kot13
dla mnie niezbyt wygodny- nie można odebrać w rękawiczkach, czasem wyłącza się , gdy przytkniesz zbyt blisko polika- mam htc - niby dobra firma ale... Z drugiej strony- świat idzie naprzód - trudno jeździć konno do pracy - przywykło się do prowadzenia auto to i do telefonu dpotykowego przyjdzie przywyknąc

Do wszystkiego da się przyzwyczaić. Ale to,że się człowiek przyzwyzcai, nie oznacza,że stanie się to dla niego wygodne. Ja się przyzwyczaiłam do używania dotykowego, ale mimo wszystko stwierdziłam,że wolę powrócić do zwykłej klawiatury. Teraz mam LG z dotykowymi klawiszami, ale nie klawiaturą.

Gość telefonikkk
Mam nokię 5230 http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1617 - ogólnie fajny duży wyśwetlacz, dobra do kręcenia video, ma GPS, głośnik dść dobry, jest radio FM, mp3 itp... ale do pisania smsów średnio, zwłaszcza na początku. Kiedyś jak miałem normalny tel, SEk610i to bardzo szybko i często pisałem smsy, teraz raczej wolę zadzwonić i przekazać informację... Jeśli jestes starszą już kobietą, stroniąca od nowinek, z dużymi grubymi paluchami, to będzie Ci cięzko pisac smsy. Ja mam dosc szczuple zwinne paluszki, teraz juz umiem pisac bez bledow, nawet dosc szybko, klawiatura QWERTY. Osobiście jeśli miałbym teraz kupić telefon i miałbym większy budżet, to chyba pomyślałbym nad równie dużym ekranem, ale z wysuwaną klawiaturką... są takie modele, nie pamiętam teraz dokladnie, ale mysle ze sa lepsza opcją jesli ktos chce i potrzebuje duzo pisac smsow :)

Tzn jest wysuwany. Klawiatura zwykła. Klawisze nawigacyjne - "strzałki" i wejścia do menu oraz wyjścia z menu są dotykowe, klawisz C oraz do odbierania i kończenia rozmowy zwykłe.

Ja tam mam zwykłą komórkę z klawiszami, aby zadzwonić, ewentualnie napisać sms-a. I tyle.

Gość telefonikkk
@Weridiana1986 - wstydź się tępa babo!!! jak można prowadzić i pisac smsy, obyś w drzewo kiedyś wyrąbała !!!!

Gość ciekawa.........
jednak wybiore sie do salonu i przetestuje dotykowe :) dziekuje za opinie :)

telefonikkk @Weridiana1986 - wstydź się tępa babo!!! jak można prowadzić i pisac smsy, obyś w drzewo kiedyś wyrąbała !!!! Dzięki :D niestety muszę Cię zmartwić,że "w tą tępą babę" uderzyło dwa razy, dwóch tępych facetów! więc ja nie wiem kto tu jest łamagą, bo ja nawet pisząc nigdy nie zrobiłam nawet najmniejszej ryski na samochodzie. Zresztą są tacy, którzy potrafią pisać nie patrząc w tel. :) a prowadzę zawsze i tak jedną ręką. Więc dla mnie to bez różnicy czy trzymam tą rękę na podłokietniku i prowadzę czy trzymam w niej tel i nie patrząc w niego, piszę sms'a :)

Gość No popatrz taka sprytna
A dotykowej klawiatury obsluzyc nie umie