Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobieraczek

POBIERACZEK!! Oszukana czy naiwna?

Polecane posty

Gość :bazienka:
słodka dzelusia i Amamda O - notabebe podszyw prawdziwejAmandy, nie macie nic innego do roboty niz siedzenia na forum i czatowanie jak hieny na nowy post????

Gość Slodka Dżelusia
musicie zpłacić bo odkad mieli afera z uokik załatwili wszytsko na tip top kto jest tepy nadal sie nabiera

Ale ładujecie dziewczynę na minę nie zapłaci i nazbiera od groma odsetek a pobieraczek jak najbardziej legalnie działa od jakiegoś już czasu wszyscy co nie popłacili niech zaczną liczyć odsetki :D

Gość banda farjerów
jesli tak to musicie być twardzi jak Baska Kwarc i jak nie dadza BMw to laptopa zajebac

Gość laluniasunia
No widzicie cwaniary, pozdrawiam srodkowym palcem Głupią dżelusię i podszywa AMAMDE

Gość Tymbark jabłko -mieta
Pobieraczeke jst od jakiegoś zcasu na legalu jak ktos słusznie wspomniła odkąd zmienili regulamin i uoikik się im dobrał do dupy. Cztytałam opinie uoikik i komentarz pobieraczka i wjednym sie musze z nim zgodzic - cala afera wyniknela z tego, ze ludzie nei umieja czytac i tyle.

Gość mam to samo98
dziś otzrymałą poczta pismo z firmy windykacyjnej o ostatecznym wezwaniau do zapłaty. a jak nie to komornik mi wejdzie na pensje :(

Gość Lampka nocna tom jak płacic cz
tom jak płacic czy nie???

Gość sdfkafsaa
ja nie place;/ danych tez nie podalam bo niewiedzialam ze to zle..

Gość Pobieraczkoman
oj głupie dupy, mowie wam jak już wielu madrze radziło, po zmianie regulaminu pobieraczek robi wszystko w majestacie prawa wiec przestancie zmyslac i wkrecac ludzi, terz musicie juz płacic kazdy tepak co sie zarejestrował rozumuiano????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość bez sensuuuuu
Ale jesli nowy regulamin jest juz na pewno dobry teraz to znaczy ze trzeba placic. Szkoda ze nie ma tu kogos kto na prawde takie cos przezyl i nie zaplacil po zmianie regulaminu

Gość bez sensuuuuu
Jest tu taki ktoś kto się wypowie? Bo też się w to wkopalem niestety... i teraz leze! Czytam cale to forum i dalej nie wiem czy juz jeste ten nowy czy jeszcze stary regulamin?:(

A jak Was znajdą jeśli podaliście błędne dane?? żaden provider internetu nie ma prawa podać waszych danych, może dopiero to zrobić po nakazie sądowym. A pobieraczek jeszcze nikomu nie wytoczył procesu. Weryfikacja danych podanych przeż użytkownika nalezy do firmy z którą umowe podpisujecie. Pobieraczek powinien do Was poleconym wysłać umowe z cennikiem pod którym byście się podpisywali i dopiero taka umowa ma moc prawną. Narazie to pobieraczek może cmoknąc w dupe

Gość bez sensuuuuu
Wredzioszek tylko,ze jesli ktos podal np zmyslone dane to po IP dojda do mnie bo mam w osiedlowej spoldzielni wykupiony net- moze im prokuratura zezwolic na podanie mojego IP i znajda mnie

Gość grecik..
ja wam powiem tak tez przyslali mi takiego emeil hmmm i co z tego z kk jest jasno napisane ,ze umowa zawarta pomiedz oferantem a odbiorca musi byc spisana w 2 egzem i podpiana wlasnorecznie ..wiec sie pytam czy podpisliscie cos -nie wiec was sie to nie tyczy ,proste ja im odpisalam ze zdodnie z tym artyk nie zostala jednoznacznie wyrazona chec wspolpracy i korzystania z ich oferty, wiecej juz mi nie odpisali ..wiecpowodzenia nic wam nie zrobia .a dodam ze sprawa miala miejsce 1,5 mc temu

Gość bez sensuuuuu
grecik czy dżelusia? Ktores z nich ma racje, ale ktore???!!! Juz trace orientacje- ja dostalem maila niedawno i do piatku mam zrobic przelew niby wg nich :( potem strasza mnie sadem i komornikiem... ech! POMOCY co wybrac?

Gość jak zwykle131441
Jeśli masz kase to dla swietego spokoju zaplac. jak nie zaplacisz tez dobrze.

Gość bez sensuuuuu
Ale ktora opcja lepsa bo sprawdzona...

Gość jak zwykle131441
Ja bym zapłaciła. W końcu święty spokój jest bardziej wartościowy niż te 100 zł.

Gość grecik..
ja tam nie wiem jak mieli inni ale pisze bo mialam to samo i wiem co im napisala i to ze nic juz nie odpisali to samo sie rozumie ,napisalam tak bo mam w rodzinie prawnika i pn mi doradzil co i jak dzialanie tego portalu jest czystym naciaganiem i tylee w temacie .pozatym przejzyjcie kodeks znajdziecie zapis jak musi wygladac umowa ktora ma moc prawna .ten kto chceplacic niech placi .Pozatym wiecie jak wyglada ich biuro siedzi tam 4 facetow i tylko smaruje te meile hehe ...a w odpowiedzi napisalam jeszcze ze nie wyrazam zgidy na nekanie mnie kolejnymi meilami bo to jest zastrazanie i zdlasze to do odpowiedznich instytucji jesli odnajde emeila to postaram sie wam go wkleic tu ale nie dzis hehe dobranoc i niema sie czym przejmowac

Gość grecik..
sorki za liter ale kompa mam nowego z irlandi i nie ogarniam klawiszy

Gość Zwariowana_nastka
No i co z tego ,ze inteligentna osobo nie ściągałaś żadnego filmu ? Musisz płacic

Gość grecik..
aaa wlasnie wpiszcie w google pbieraczek-oszustwo i tam macie gotowca do wyslania bardzo podobnego ja wyslalam ..skopiowac i wyslac i tyle spoko nic nie moga nic

Gość bez sensuuuuu
Grecik A czy Twoj prawnik w rodzinie orientuje sie i wie juz ze pobieraczek zmieniil regulamin po tej sprawe jaka zostala mu wytoczona. Wtedy mozna bylo rezygnowac, bo oszukiwali ludzi, a teraz sie podobno wycwanili i to zmienili zeby legalnie ludzi oszukiwac.... :( Dostalem maila na poczatku stycznia tego roku i mam termin do piatku. Napisalem odmowe, rezygnacje z umowy i brak zgody na przetwarzanie moich danych- od 2 dni nic nie odpisuja i nie wiem co to oznacza...

Gość pobierak?
I jak ludzie, ktorzy nie zaplacili im z ponad miesiac temu mimo wezwanai do zaplaty? Dalej nic nie dostajecie od nich? Mecza was- jestem ciekawa, bo dostalam wezwanie i nie zaplacilam. Wyslalam rezygnacje bo w ciagu 3miesiecy jeszcze mozna podobno.

Gość gdfhdhdgh
ja tez dostalam takie pismo, i je olalam nie zaplacilam i jakos do tej pory nikt sie do mnie nie odezwal a juz minelo z pol roku, mniej to gdzies nic ci nie moga zrobic