Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobieraczek

POBIERACZEK!! Oszukana czy naiwna?

Polecane posty

Gość a co w przypadku kiedy
zakładałam konto na pobieraczku w kafejce internetowej i podałam fałszywe dane to kogo pozwą? Właściciela kafejki ? :P

Gość pobierak?
Ja tylko szukam potwierdzenia ze jak nie zaplace to mi nic nie zrobia w sesniee nie odszukaja po IP albo nie zloza pozwu sadowego przeciwko mnie?

Gość pobierasz czy też nie
pobieraczkowi stówka nalezy się! Kretyni, aczy kiedy idziecie do sklepu podpisujecie jaką umowe??? NIE jak kupujecie na allegro podpisujecie coś?? NIE wiec skonczcie pseudoprawniki pierdolic

nie przelewac kasy mało o tym było w tv? szukaja naiwniaków posółać list ze rezygnujecie z ich usłóg kasy nie ma bo nie maja podpisanej umowy..mało tego jest na wykop.pl ?? wykop pobieraczek w google i referat za 100 stron!! nie dac sie..

nie przelewac kasy mało o tym było w tv? szukaja naiwniaków posółać list ze rezygnujecie z ich usłóg kasy nie ma bo nie maja podpisanej umowy..mało tego jest na wykop.pl ?? wykop pobier

roszpunka86 jestes analfabetka

ci co mieli zrozumieć-zrozumieją, a to że człowiek chciał pomóc i napisał szybko zawsze daje inne efekty niż jak się kontempluje nad tym co robi.. Dziękuje za komplement-spływa to po mnie! Żal ci?

Gość do roszpunki
Mylisz się, bo pobieraczek został ukarany przez UOKiK i teraz ma regulamin prawidłowy. Trzeba płacić.

kretynko o ortografie chodzi, zamist udzielac sie na forum i przy tym sie osmieszac idz poczyta słownik ortograficzny, zwróc szczególna uwage na "ó''

Gość jak zapłacisz to
jaką masz pewność na święty spokój? znając tych oszustów to żadną

Gość taką ma
pewność, że regulamin mają zmieniony i teraz mają prawo prosić się o zapłatę. Nie bez powodu była sprawa w sądzie

Gość ściąganie jest nielegalne
przecież

z ciebei majtek to wrecz przestepstwo

Gość naiwniacy wy
zapłacenie też nic wam nie da póki się nie wyrejestrujecie, bo cały czas nalicza opłaty. To tak jak z czynszem - płacisz za każdy m-c. I jest jeszcze jedna dobra wiadomość - nie płacisz w terminie naliczają odsetki. Życzę dalszego spokojnego czekania :D

Gość zygfryr the great
a oni czekają aż kwota będzie n tyle duża, by opłaciło im się działać jak zacznie się bulenie po kilka tysiaków, to dopiero będzie zabawa :D

no dokładnie wreszcie ktos rozsadnie gada

Gość dziwię się
Przecież tyle pisano i mówiono o tym pobieraczku, a ludzie dalej z tego korzystają.

Gość sw Lech spod Smolenska
no ludzie, ja tepe masy to nic na to nie poradzi płacic trzeba odkad sie regulamin zmienił, kurwa po raz tysieczny raz wam tu mówie a wy dalej jak tepe strzały. jak nie zapłacicie to kredyt potem uwidzicie jak swinia niebo

Gość zygfryr the great
nie rozumieją, że pobieraczek się wycwanił i teraz jest na wygranej z każdej możliwej stron to juz nie to co jeszcze rok temu każdy kto się nie wyrejestrował może się spodziewać niespodzianki :D

Gość piosenka dla pobieraków
Hej hej pobieraczku hej hej pobieraczku dawny ty nasz naciagaczku takzesmy sie zakrecili ze zapłacic zapomnili odseteczki rosną w banku a w portfelu mamy manko ooooooooooooo wieć na poczte hej hej hej zapiepszamy heh hej hej pozapłacać my pobieraczkowi jejjjjjjjjjj

Oh ty Pobieraczku z złocistym kubraczku co się wzbogaciłeś du.py nam złupiłeś HEY!!!!!!

Gość popieraczus [serce]
love pobieraczek

"Przed zawarciem umowy na odległość konsument powinien zostać poinformowany m.in. o: * imieniu i nazwisku przedsiębiorcy; * cenie i zasadach jej zapłaty; * koszcie, terminie i sposobach dostawy; * prawie odstąpienia od umowy w terminie 10 dni; * miejscu i sposobie składania reklamacji; * prawie wypowiedzenia umowy. Po zawarciu umowy wszystkie te dane przedsiębiorca powinien potwierdzić na piśmie. Urząd podkreśla, że jednym z podstawowych praw konsumentów korzystających z usług portali oferujących pobieranie plików czy kupujących w Internecie, jest prawo do odstąpienia od umowy w ciągu 10 dni. Warto pamiętać, że jeżeli nie otrzymamy od przedsiębiorcy pisemnego potwierdzenia wszystkich wymaganych przepisami danych, termin ten wydłuża się do trzech miesięcy. Odstępujemy od umowy, składając odpowiednie oświadczenie na piśmie, podając swoje dane - nie musimy przy tym wskazywać powodu. Pamiętajmy, że przedsiębiorca nie ma prawa pobierać od nas opłat za odstąpienie od umowy. " I nie porównujcie tego gówna do allegro! Tam dostajecie listownie hasło.. i nikt za was nie licytuje. Sami decydujecie czy chcecie coś kupić. Wystawiając coś na sprzedaż nikt wam nie naliczy nic dodatkowo, jeśli z opcji dodatkowych nie skorzystacie! A pobieraczek, zamiast po 10 dniach wysłać zapytanie, to przedłuża sobie od razu na cały rok. Żeby to było na miesiąc.. za telefon też abonament płacicie za cały rok? :O

Ja wysłałam rezygnację i resztę mam w dupie. Tym bardziej,że aby uaktywnić konto trzeba kliknąć w link aktywacyjny. A ja wiadomość z linkiem odczytałam tego samego dnia co wiadomość,że wzywają mnie do zaplaty. A to dobre skoro nawet nie aktywowałam konta :D

Gość a ja już
dostałam sądowe i mam do zapłaty 670zł

Napisałam im,że nawet nie kliknęłam w link aktywacyjny więc konto nie zostało założone,a oni mi odp. "Nadto odnosząc się do Pana uwag informujemy że nie ma technicznej możliwości by bez kliknięcia w link aktywacyjny zostało założone i aktywowane konto. Wobec powyższego że konto aktywowano 2010-11-27 o godzinie 14:11:37 z komputera o IP:77.zzz.yyy.xxx. " WTEDY TO MNIE ROZBAWILI HAHA,BO WIADOMOŚĆ Z LINKIEM AKTYWACYJNYM DOSTAŁAM GODZINĘ PÓŹNIEJ NIŻ WSKAZANA PRZEZ NICH :D :D odpisałam im : "> Nadto odnosząc się do Pana uwag informujemy że nie ma technicznej > możliwości by bez kliknięcia w link aktywacyjny zostało założone > i aktywowane konto. > Wobec powyższego że konto aktywowano 2010-11-27 o godzinie 14:11:37 z > komputera o IP:77.zzz.yyy.xxx. " Interesujące doprawdy, ponieważ przedstawioną poniżej wiadomość z linkiem aktywacyjnym otrzymałem w dniu 2010-11-27 o godzinie 15:07 "Szanowni Państwo, Dziękujemy za rejestrację na stronie www.pobieraczek.pl W celu aktywacji Państwa konta i pomyślnego zakończenia procesu rejestracji prosimy kliknąć na poniższy link aktywacyjny lub wkleić go w pasek adresowy przeglądarki internetowej. Po tym zostanie przesłane Państwu hasło do konta w usłudze Pobieraczek. TU BYŁ LINK AKTYWACYJNY Jeśli nie zakładali Państwo konta na stronie www.pobieraczek.pl to prosimy o zignorowanie tego listu. Ten mail został wysłany automatycznie i prosimy na niego nie odpowiadać. Pozdrawiamy Zespół Pobieraczek.pl " Więc proszę mi wytłumaczyć czy to ja mam jakieś zdolności nadprzyrodzone by aktywować coś, co wymaga uzyskania linku, który otrzymałem godzinę później? ________ BANDA KRETYNÓW.. OCZYWIŚCIE NA TO JUŻ NIC NORMALNEGO NIE ODPISALI TYLKO TAKĄ ŚPIEWKĘ JAK INNYM.. SZABLON, KTÓRY WYSYŁAJĄ DO KAŻDEGO BEZ WZGLĘDU NA TO CO IM NAPISAŁ.

O to stary użytkownik z Ciebie :D konto założone jakieś 6 lat temu :D bo odsetki jeśli naliczą tak jak się należy to w skali roku wychodzą 13 zł niecałe.

Gość ale ja się pytam...
Jeśli założyłam konto w kafejce internetowej, na komputerze firmowym, z którego korzysta sto osób, ze zmiennego IP (neostrada) i podałam fałszywe dane to kogo oskarżą... No pytam się :o Ja założyłam konto i oczywiście ślepo zaakceptowałam regulamin. Mój mąż jest inżynierem informatyki i powiedział, że jak dostanę maila, że mam przelać sto zł to mam im odpisać, że mogę im przelać tysiąc jak chcą :P Poza tym wyjaśnił mi, ze żeby znaleźć kogokolwiek po IP musi być złożone zawiadomienie na policji i policja wszczyna postępowanie namierzając właściciela IP a nie sądzę aby pobieraczek był do tego skory :) Reasumując, ja nie zapłacę a WY róbcie jak chcecie :P

Gość ale ja się pytam...
Poza powyższym pragnę nadmienić iż ten zasrany pomarańcz który nagminnie namawia nas do płacenia to pewnie jakiś pracownik pobieraczka bo bez przerwy straszy tymi samymi argumentami typu kredyt, KRD i używa tych samych zwrotów typu "tępe strzały" itd. Trzeba napisać do moderatorni, żeby usunęła wszystkie te wypowiedzi z tego samego IP a pod różnymi nickami i od nowa przeczytać topik. Pracowniku Pobieraczka mogłeś się chociaż wysylić i założyć czarny nick by być bardziej wiarygodnym, a nie wymyślasz jakieś durne nicki które Ci na poczekaniu do głowy przyjdą...