Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyczytałam2727272

jak rodzi się syn umiera część kobiety PRAWDA??????????????????????

Polecane posty

Gość wyczytałam2727272

tak we felietonie wyczytałam, jednak jak kobieta rodzi córkę to daje jej kobiecości a jak syn to kobieta jest niespełniona i jest wredną teściową:)

Gość te paniusia.....
fajne brednie czytasz!!!

Gość taaaak
Wystarczy popatrzec na Patrycje Markowska (syn) Agnieszke Chylinska(pierwszy syn) i odpowiedz na te brednie sama sie znajdzie ani jedna ani druga na niespelniona nie wyglada:O

Gość baby to gupie som
a jak urodzisz bliźniaki dziewczynke i chłopca to bilans na zero

Gość mamma3-latki
tak jak kazdy mi przepowiadal syna patrzac na wyglad mojego brzucha... a urodzilam corke... w koncowce ciazy mialam twarz jak ksiezyc w pelni-napuchnieta-to inni mowili,patrzac na moje zdjecia ciazy, ze corka odbiera matce urode...

a mi wszyscy mówią, że będzie syn bo wyglądam bardzo ładnie :D i faktycznie według USG będzie syn a ja czuje się szczęśliwa :)

Gość zroznicowana
Matko kochana co za brednie

Gość ee tam gadnie
mi wrózyli że bedzie syn bo wygladałam ładnie ,ładna cera nie musiałam makijazu zadnego stosować .Bo rózwniez mówili że córka to by mi odebrała urode a urodziła sie dziewczynka wiec to są brednie niesamowite;]i gadanki starych ciotek ;]

Hahahaha, większej głupoty w życiu nie czytałam :] Urodziłam dwóch synów... jakbym miała jeszcze kiedykolwiek rodzić (tfu, tfu :P) to też chciałabym syna :D i CZUJĘ SIĘ spełniona... na maxa! :D

ja przez pierwsze tygodnie zbrzydłam, każdy mówił że na córkę, szkoda że się nie sprawdziło i córce wyrósł cycek między nogami :D

Gość malina38
Ja mam córkę to nie wiem, ale pewnie coś w tym jest, a na pogrosiku.eu wszyscy nowi dostają fajną oferte, gdzieś poczytałam, ze warto i sie zapisałam

Gość a skad ty jesteś dziewczyno
taaaak, to więta prawda, tak samo jak to że jak zbijesz lustro to 7 lat nieszczescia hahahahahahahahaha idiotka.

Gość nieeeee!
moim zdaniem to prawda......kobiety wychowujące synów robią się takie chłodne, mało kobiece. Tak sie właśnie kiedyś nad tym zastanawiałam, bo własnie zauważylam taką zależność. Ale to jest widoczne dopiero w dorosłym życiu lub dużo starszych dzieci. Wśród maluchów jest ok, mamy czują sie wręcz dumne z synów, jakby było z czego :o COŚ W TYM JEST. Ja bym chciała córeczkę.

Gość a mozna wiedziec
jakieś idiotyczne stereotypy i oczywiście wymyślają je mamusie córeczek, szkoda gadac. Za to te od córek zwykle mają córke jako lalkę (różowiusia ksieżniczniczniusia) a potem obie puste idiotki żyją we wzajemnym uwielbieniu póki córcia nie kopnie matki w dupe i pojdzie swoja drogą. I co, fajnie tak jak ktoś ci stereotypem zarzuci??? Robiłaś badania na milionach matek synów i córek że takie coś wymyśliłaś??? Faktycznie faceci maja sporo racji mówiac że wiekszośc kobiet jest głupich.

Ja mam syna i nie czuje sie z tego powodu mniej kobieta, a jak patrząc na przesądy to podobno córki odbierają urodę :P