Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frefefgg

On milczy... Nie wiem dlaczego

Polecane posty

Gość frefefgg

To było nasze drugie spotkanie Wydawało mi się że wszystko było w porządku.. A on milczy już tydzień źle się z tym czuje bo nie wiem co się stalo...

Ponoć obowiązuje zasada trzech dni, jak się nie odezwie to nie ma co czekać dłużej. Ponoć...

Gość frefefgg
Poznaliśmy się przypadkowo można powiedzieć że na ulicy on mnie zaczepił Poszliśmy na spacer rozmawialiśmy. Dałam mu swój numer Zadzwonił zaraz po spotkaniu potem zadzwonił za dwa dni i znowu się spotkaliśmy... Wydawało mi się że było spoko a jutro minie tydzień a on nic... Ciągle o tym myśle co zrobiłam nie tak co się mogło stać że się nie odzywa.... :(przykro mi ...ciągle się tym zadręczam

Nie masz co się zadręczać, nie znasz go jeszcze na tyle, więc analizowanie swojego zachowania nic nie da. Być może chciał sobie tylko podbudować ego. Może niedawno rozstał się z kimś i jeszcze się nie otrząsnął. Niekoniecznie Ty musisz być winna.

Gość frefefgg
:(:(:(ma ktoś podobne doświadczenie?

Gość ulenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a moze wyslij jakiego zaczpnego sma? bez zadnych zali, pretensji pytan ot, co slychac, jak mu mija dzien? moze czeka na Twoj ruch ;)

Gość ulenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a jak bylo na spotkaniach?

Gość frefefgg
Własnie było w porządku normalnie..

a czy spotkanie na przysłowiowej "kawce" oznacza dla ciebie od razu jakieś zobowiązanie??? to troszkę dziecinne:) fakt, że ktoś cię gdzieś zaprosił nie oznacza od razu, że jest zobowiązany do dzwonienia do ciebie do końca życia:)

Gość frefefgg
ale poszłam z nim do łóżka..