Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciejka 02

Wróżbita Maciej- sprawdziły się komuś jego przepowiednie?

Polecane posty

Gość gość
JEGO PRAWDA TO GOWNO PRAWDA

Gość graża00
A w wolnych chwilach jem kupę ze smakiem. Ale zawsze nad talią tarota :classic_cool:

To jest oszust! Wyciąga kasę od idiotów! Zapowiada wpływ dużej gotówki, a gdy nie odeśle są 10 SMS zapowiada biedę, nieszczęścia i śmierć! Oszust!

Gość Marinera
Ja wysłałam smsa do p.Maćka.Tzw.pilnego smsa (tego za 30 zł)na 1,5 h przed końcem programu.Sms nie zsotał odczytany.Napisali mi,ze Maciej odpowiada na wszystkei PILNE smsy osobiście.Rano dostałam jakiś bełkot ogółów jak odpowiedź.Jakby ktoś napisał wg szablonu,albo jakbym czytala horoskop w Fakcie.Oczywiście weszłam na konto Wielkiego WRÓŻBITY na facebooku i napisałam wszystko,a Maciej wykasował mój komentarz i mnei zablokował. smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Przejrzałam sobie jego wpisy.Zwróćcie uwagę.Nie ma żadnej krytyki na jego fp,są tylko słodko pierdzące komentarze jaki to on jest cudowny smiech.gif Profesjonalista tak się nie zachwuje tylko przyjmuje krytykę na klatę.

Gość gość
To norma tego pana ,że blokuje wszystkich co mu prawdę na FB napiszą. Tylko pochlebne wpisy to oki , pozostałe usuwa i blokuje.Zachęca do wysyłanie sma a odpowiada automat .A niby linia wolna tylko dzwon albo pisz.....Na miele nie odpowiada olewa ludzi i nie jest taki kryształ jak się lansuje....żenada

Gość gość
kłamliwy pedał jakich wielu w TV

Gość gość
A jeszcze na instagramie też blokuje osoby co mu prawdę napiszą , albo zadadzą mu pytanie, które mu nie pasuje

Gość gość
Pracuję jako "wróżka" smsowa. Klienci myślą, że rozmawiają ze słynnym Maciejem a tak naprawdę w jego imieniu odpisuję ja oraz kilkanaście innych zatrudnionych osób. Nie wiem, czemu dajecie się na to nabierać. Chętnie odpowiem na każde pytanie.

Gość gość
jesli o wrozbite lub wróżkę chodzi to mnie się sprawdzają przepowiednie http://twojaprzyszlosc.com.pl/ te wróżki naprawdę znają się na tym fachu i muszę przyznać, że rozmowy z nią nastrajaą bardzo pozytywnie!

Gość gość
Wróżu Macieju nie ślij z Ezo do mnie już tych swoich bzdurnych esemesów bo zacznę nimi rzygać. Nigdy nie prosiłam Cię o wróżby i nie wiem skąd Ezo ma mój nr. telefonu. Sram na Wasze przepowiednie, przesłania, ostrzeżenia i zastraszanie. Nie wierzę w ani jedno Wasze słowo. Blokujecie mi wiadomości i przesyłacie wirusy z komputera. Czas by ktoś Wam tego zabronił. Może z rządu któryś minister wpadnie na pomysł by zakazać mediom tego czynu, który jest niegodnym . Zlikwiduje zabobonne stacje tv.

Gość Karolinka313k
Ja korzystam z wróżb Macieja i innych wróżbitów na tej stronie: http://cw8.pl/r/Cs5ezoteryka , Polecam wam wszystkim sprawdźcie sobie, bo wróżby naprawdę się sprawdzają! Dokładnie miesiąc temu skontaktowałam się z wróżbitą, aby powiedział mi coś więcej o moich uczuciach w przyszłości. Powiedział, że początek lipca to będzie mój dobry okres i znajdę kogoś. I wiecie co? Zupełnie przez przypadek w kawiarnii w której zawsze pije kawę, odezwał się do mnie mężczyzna na którego nigdy nie zwracałam uwagi. Jest naprawdę świetny i od 3 tygodnii jesteśmy razem :) Uwierzcie w wróżby, bo o naprawdę się spełniają! Można zapytać o wszystko tutaj: http://cw8.pl/r/Cs5ezoteryka

Gość gość
Nigdy mi sie nie udało dodzwonić bezpośrednio do Macieja :( Natomiast jego niektórzy konsultanci okazali się jego wielka porażką. Mimo iż wydałam sporo pieniędzy na porady nigdy ich przepowiednie i porady sie nie sprawdziły . Smsy które dostaje do dzisiaj to tylko strata pieniedzy!!!! Jestem zniesmaczona !. Moje pytania były były proste , a dostałam tylko stek bzdur , które sie nie sprawdziły . Jest mi przykro ,bo liczyłam tylko na minimum sugestii co powinnam zmienić w swoim życiu . Nie neguję wiedzy j Wróżbity Macieja ,ale jestem daleka od umiejętności co do jego konsultantów . Moja rada ,jeśli ktoś nie jest w stanie udzielić konkretnej rady lub wskazówek niech zasięgnie rady u osób bardziej kompetentnych i dopiero udziela odpowiedzi. Pamiętajmy, człowiek kim by nie był zawsze może sie mylić i jesli ma jakiekolwiek wątpliwości ,konsultacja z kolegą po fachu świadczy tylko o jego profesjonaliźmie . :Pozdrawiam gorąco Pana Macieja i cały jego zespół i życzę aby takich negatywnych wpisów jak mój było jak najmniej .

Gość Fear
Sprawdza się on jest Wielki przesłałem mu swój pesel a on bez wahania podał mi moją datę urodzenia cud on jest Wielki skubany skąd wiedział ? :)

Gość gość
Naprawdę w XXI wieku ludzie wierzą w takie bzdety? Zawsze my$lałem, że wierzono w to w starożytności, a później tylko ogłupiałe jednostki typu Dolek Hycler i jego banda pederastów. Na poważnie utrzymujecie takie pasożyty? Do piachu z nimi albo niech się wezmą za uczciwą robotę. Z drugiej strony jak ludzie wierzą w jakichś DżiZusów i Budów. A reklama powyżej jest aż nadto oczywista. Sceptyczny Realista

Gość gość
Z tą reklamą oczywiście żartowałem. Dobry tekst. Sceptyczny Realista

Gość gość
Jak to czytam to zastanawiam się czy, oprócz mnie, moich bliskich i znajomych są jeszcze normalni ludzie? Bo od nas nikt nigdy nie korzystał, nie korzysta i nie będzie korzystał z "usług " tych wrzodów społecznych. I nigdy nie znałem nikogo takiego. A te kryptoreklamy możecie sobie odpuścić, w to chyba też nikt już nie wierzy. Nawet gdybym w coś takiego wierzył cały urok życia polega, jełopy, na nieznanym. Sceptyczny Realista

Gość gość
Jedno pytanie - 10zł, dwa - 15. Odpowiedzi konkretne, rzetelne, możliwość nieodpłatnego dopytania o szczegóły. Zapraszam, ezotarot@o2.pl !

Gość gość
Ludzie omijajcie tych oszustów i nierobów szerokim łukiem Sceptyczny Realista.

Gość gość
oszust i dran

Gość gość
macie wróżbita to pedał oszust kłamca debil jakich mało on pisze o miłości i milionach a chce zarobić te swoje miliony a ludzi podrożyć to jest h.u.j jakich wiele

Gość gość
Maciej w wróżbita to s.k********.e.l i naciągacz powinni go powiesić debila za te jego głupoty żeby się smażył w piekle c.i.u.l

Gość gość
(graża00) bo jesteś fantastyczną kobieta to ci się sprawdza i musisz oglądać fantastycznego pedała lubisz to suko

Gość gość
każdy wróżbita to oszust i kłamca a Maciej wróżbita to największy s******l krętacz cygani i kłamie jak marionetka która była nakręcana ruskim pokrętłem żeby mu żyłka pękła hujowi jednemu bo te jego karty tarota uderzyły mu do mózgu i p******i jak robot t1000

Gość gość
(a chodzi ci o tego z telewizji ) mało ci powiedział bo g****o wiedział nib€b cwaniakowi reklamy bo on cie w p******i

Gość gość
(Maciejka 02) no ja wiem żeby się stały prawdą ale to nie możliwe jest bo to g****o pływa

Gość gość
( kobieta 40 letnia. 2011.01.25 a mi powiedział że wygram w totolotka i faktycznie wygrałam i jeszcze powiedział ze rozchoruje się na rzadką chorobę i faktycznie jakiś czas potem zachorowałam na wstyd powiedzieć rozwolnienie co jeszcze powiedział ze wyjdziesz za mordo ***akę i urodzisz syna s********a

Gość gość
Karolinka313k 2016.08.19 Ja korzystam z wróżb Macieja i innych wróżbitów na tej stronie: http://cw8.pl/r/Cs5ezoteryka , Polecam wam wszystkim sprawdźcie sobie, bo wróżby naprawdę się sprawdzają! Dokładnie miesiąc temu skontaktowałam się z wróżbitą, aby powiedział mi coś więcej o moich uczuciach w przyszłości. Powiedział, że początek lipca to będzie mój dobry okres i znajdę kogoś. I wiecie co? Zupełnie przez przypadek w kawiarnii w której zawsze pije kawę, odezwał się do mnie mężczyzna na którego nigdy nie zwracałam uwagi. Jest naprawdę świetny i od 3 tygodnii jesteśmy razem Uwierzcie w wróżby, bo o naprawdę się spełniają!co ty nie powiesz

Gość gość
otwierdzam.Ja wysłałam sms do pana Macieja i bardzo tego żoiałuje bo takich głupot mi nagadał na czym świat stoi.Według niego miałam nigdy nie zajść w ciąże bo nie jest mi dane i mam problemy kobiece a ponadto powiedział ze mam syna a ja mam córkę.Mojemu tacie wywróżył, ze sobie w pracy nie poradzi a radzi sobie swietnie. Oszust i hochsztapler z niego. Taki z niego wróżbitata jak ze mnie baletnica.Dlatego ostrzegam wszystkich przed wróżbitą Maciejem.