Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nunusia

NOWY TOPIK DLA NOWYCH STARACZEK

Polecane posty

no wcozraj mialm morlanie okres a dzis tez ale juz jest slabyszy i to bardzo mozlwe jest takie krótki okres? zawsze mam 4 dni nic juz z tego nie rozumiem albo cos sie ze mna dzieje nie daj boze:/

the oleska leć po test,napewno nic złego się nie dzieje:):) taki okres w sumie nie jest normalny,ale jeżeli jesteś w ciąży to jak najbardziej:) mam nadzieję że ci się udalo:)

czesc:) dopiero wrociłam po calutkim dniu, theoleska ambrosia dobrze Ci radzi lec po test :) ja zrobie jutro z rana i napisze :) dzis to nawet czasu nie miałam :)

gruchaweczka zrob ta bete bo z testami to nie zawsze wiadomo bo na poczatku moga nic nie pokazywac :) ambrosiu wiem ze "łatwo mi to mowic" ale nie nakrecaj sie dziewczyno:) bo bedzie płącz.. u mnie tez napewno bedzie jak pokaze sie jedna kreseczka...

czesc nunusia,wiem ze nie powinnam sie nakręcac ,ale to jest silniejsze odemnie:) jeszcze jak jestem pracy to nie myslę ,ale jak mam wolne to masakra,ale obiecałam sobie że jak @ przyjdzie to nie będzie płaczu,a narazie tak fajnie żyć nadzieją a u ciebie @ brak,jak rozumiem,mam nadzieję że ci się udało,i prześlesz nam ciążowe fluidki:):)

wiesz ambrosiu niby @ ma byc jutro... ale jak bedzie... to niewiem, z rana zrobie tescik i odrazu tu wam napisze,ehh zeby było tak pieknie jak mowisz...

nunusia trzymam kciuki zebt ta wredna małpa nie przyszla naprawde zycze 2 kreseczek!!!!!!!!!!!!!!! :Da ja juz mam koniec okresu byl mega dlugi niema co wczoraj sie rano zaczol to dzis byl ale juz niema jakies plamki ale jakies zaburzenia mam hmm musze sie u muwic do gina na badania kontrolne bo to ciaza napewno nie jest na 100%

the oleska a czemu taka pewna jesteś ,ze to nie ciążą,kupuj jutro test i go zrób,a ja będę czekać na dobre wiadomości od ciebie,nunusi,i gruchaweczki:) nic ci nie zaszkodzi jeżeli zrobisz ten test,naprawdę:) a możesz sie bardzo ucieszyć,cuda sie zdarzają

dziewczyny,niewiem ale mi sie wydaje że mi sie udało w tym cyklu,niewiem takie jakies przeczucie mam:):):)a i dzisiaj czuję takie kłucie w jednym jajniku,i taki pulsujący ból ,niewiem!!!!:)nigdy tak nie miałam po owulacji

POZYTYWNY!!!! taki wynik mi sie pokazał na tescie.... nie moge w to uwierzyc naprawde...... za niedługo ide po kolejne testy zeby sie upewnic... bo to roznie bywa, byłam przekonana ze w tym miesiacu nic z tego...

zrobiłam teraz jeszcze dwa, obydwa pozytywne.... nie moge w to uwierzyc...ze za pierwszym razem...

troszke ci zazdroszcze!!!!ja juz nie mam cierpliwosci zaczelam 28 cykl staran:((((

musze sie zorientowac gdzie moge zrobic bete bo przeprowadziłam sie na drugi koniec mojego miasta... chce miec 1000% pewnosci:) the oleska zobaczysz tez napiszesz ze w koncu sie uda,ło bede czekac na wiesci:)

nunusia wkoncu hmmmm tylko kiedy !!!ilez mozna czekac ponad 2 lata starań... to musiesz jak najszybcjej sie u mówic do gina bedzie dobrze nie martw sie na zapas

theoleska dasz rade kto jak nie ty!! jestes twarda babka i zobaczysz napewno sie w koncu uda i bedziecie szczesliwymi rodzicami..wiesz im dłuzej wyczekane tym bardziej sie kocha... (tak mowia)

nunusia!! wiedziałam ,ale super że ci sie udało,teraz to sie posypie,moje największe gratulacje,dbaj o siebie kochana.brrrr aż mi ciarki przeszły,jak to przeczytałam the oleska,a jak tam u ciebie

ambrosiu wielkie dzieki ale poki nie zrobie bety to chyba sama w to nie uwierze hehe bo narazie jest ciezko...

nie dochodzi do mnie wiadomosc ze w moim ciele znajduje sie taka malutka poki ck fasolka...

wiesz co,cieszę sie razem z tobą,i wyobrażam sobie jaka to musi być radość,a i nio oćiupinkę:) ci zazdroszczę:):):)

nunusia to trzeba miec ogrmone szczescie zeby za pierwszym razem sie udalo i super uczucie naprawde miec w sobie taka mala istotke i jak potem rosnie sobie w brzuszku piekne

oczywiście to jest pozytywna zazdrość:) jajku ja wczoraj też byłam pełna nadzieji ,ale tak jakos ta nadzieja ze mnie uchodzi:( nunusia a przeczuwałaś coś?

ambrosiu ja przeczuwałam ze nic z tego, byłam w 100% pewna ze okres bedzie bo tak sie czuje!! a tu prosze niespodzianka, wstałam rano jak moj M spał i poszłam zrobic tak tylko dla sprawdzenia i jak zobaczhyłam ze pojawiaja sie dwie to odrazu go obudziłam cała sie trzesłam bo w to uwierzyc nie mogłam

odrazu poszłam kupic jeszcze dwa i oba pokazały dwie reski... duzo osob pisze ze ciaza jest wielkim zaskoczeniem u mnie tak naprawde było...

a wierzycie w sny mi dziiaj sie sniły moje własne piersi,w dodatku były na nich włosy,a sen taki zwiastuje szczęście,mam nadzieję że szczęscie w postaci dzidziusia,bo więcej do szczęscia mi nie potrzeba:)

ale i tak poki nie zrobie bety to nie uwierze lub jak lekarz nie powie ze napewno...

ambrosiu bede trzymac kcuki ze za tydzien rowniez ozajmisz mi ze u ciebie sa dwie :)